Stavební úpravy domu Nádražní 24/1265
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavby „Stavební úpravy domu Nádražní 24/1265“ v katastrálním území Moravská Ostrava, která zahrnuje částečné zateplení domu spočívající ve výměně oken, dveří, zateplení dvorní fasády a zateplení podlahy půdy, jakož i opravu uliční fasády, parteru, opravu střechy do ulice i dvora, elektroinstalace, schodiště, ...
Regenerace obvodového pláště administrativní budovy Ostravských komunikací, a.s.
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy dokončené stavby. Jedná se o provedení "Regenerace obvodového pláště budovy A Ostravských komunikací, a.s.", která se nachází v areálu firmy na ul. Novoveské, v rozsahu projektové dokumentace zpracované projektantem, Ing. Josefem Březinou.
Úspory energie ve školních budovách - J. Lady 1790 - dodatečné práce
Jedná se o výměnu poškozené polykarbonátové stříšky hlavního vstupu a vstupu do 1.PP, dodávka vchodových dveří do 1.PP bez nadsvětlíku.
Poptávám stavbu přístřešku na auto
Kdo postaví přístřešek na auto 7 x 5,5 m u rodinného domu ve Staré Bělé? Materiál mám, chybí jen 1 7 m hranol.
Poptávám zednické práce
Hledám zedníka na opravu obezdívky komína z lícového zdiva. Plochá střecha, dobrý přístup.
Energetické úspory - OSSZ Karviná
provedení zateplení fasády objektu, výměna oken, oprava omítek
OU - rekonstrukce Chittussiho 10/II. Etapa - dodatečné stavební práce č. 3
Předmětem veřejné zakázky jsou dodatečné stavební práce (vícepráce) a méněpráce uvedené ve Změnovém listu č. 2, 3 a 4.
Rekonstrukce domů Jubilejní 10-12-14, Ostrava-Hrabůvka
Provedení izolací proti zemní vlhkosti, barevných fasádních omítek a soklů, výměny sklepních a bytových oken + vchodových dveří, výměny zvonkových tabel, rozebrání komínových těles a pokládka nové střešní krytiny, sanační a klempířské práce, tesařské opravy a úpravy hromosvodů, včetně souvisejících prací.
Revitalizace pavilonu dětského domova u ZŠ v Brušperku a Stavební úpravy Základní školy V. Martínka
Stavební úpravy základní školy a) zateplení obvodových konstrukcí tep. Izolací tl. 150 mm a 120 mm b) výměna výplní otvorů ( dveře, okna) c) rekonstrukce střechy se zateplením tl. 250 mm d) úprava soklu e) zazdění terasy u pavilonu učeben vč. Zabudování oken a zastřešení f) rekonstrukce zimní zahrady – nebude realizována g) zrušení luxferové stěny ...
Poptáváme stavební rekonstrukci bytu
Poptávám vymalování, zednické a topenářské práce. Potřebuji rekonstrukci v bytě. Potřebovala bych, kdyby jste mohli co nejdříve začít, je to v Opavě kousek od Tesca.
Stavební úpravy projektu Zateplení Střední školy na ulici Kapitána Jasioka v Havířově
PPředmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací pro projekt „Zateplení Střední školy na ulici Kapitána Jasioka v Havířově“. V rámci stavby bude provedeno zateplení fasád stávajících tří pavilonů školy (A, B, C) kontaktním systémem s polystyrénem, nad vstupy do objektu bude místo polystyrenu použit izolant na bázi skelné nebo kamenné vaty; ...
Poptáváme zateplení RD
Poptávka na zpracování cenové nabídky zateplení RD .Předpokládáváme zateplení polystyren tl. 150 mm , plocha 230 m 2.Nabidněte termín zahájení a celkovou dobu realizace .Další podrobnosti, včetně referenci dodavatele bude projednáno osobně.
Rekonstrukce bytových domů Jubilejní kolonie v Ostravě-Hrabůvce - V. etapa, dům Jubilejní 62
Rekonstrukce objektů v památkově chráněné zóně. Domy mají tři nadzemní podlaží, půdní prostor a jedno podzemní podlaží. Rekonstrukce zahrnuje změnu dispozice, stavební úpravy včetně nosných konstrukcí, izolací, instalací, omítek, střechy. okenních a dveřních otvorů.
Modernizace výuky základních škol městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace školního nábytku a vybavení (školních lavic, židlí, skříní, stolů, multimediálních kateder, tabulí apod.) včetně IT, video, audio a sw vybavení (PC, notebooky, interaktivní tabule, audio a video zařízení jazykových učeben, kabeláže aj.) a s tím související stavební práce (instalace rozvodů, ...
Realizace úspor energie – Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě
Stavební úpravy dokončené stavby 3 objektů, a to úprava svislého obvodového pláště a jeho zateplení, oprava střešního pláště včetně jeho zateplení a opatření novou povlakovou střešní krytinou, výměna oken a balk.dveří za zdravotně nezávadná plastová a další drobné stavební práce, podle projektu stavby ze srpna 2009 a v rozsahu Soupisu stavebních ...
„Zateplení pláště a výměna oken ZŠ Hornická“
Předmětem této veřejné zakázky na stavební práce je zateplení pláště a výměna oken ZŠ Hornická v Hlučíně.
Poptávám zednické práce
Poptávám zhotovení pohledové stěrky na zeď (imitace betonu Pandomo ) o ploše 15 m2. Děkuji Bojko
Revitalizace bytových domů v Kopřivnici - rekonstrukce výtahů
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce 11 ks výtahů v bytových domech Alšova 1139 - 1146 a Štramberská 1132 - 1134 v Kopřivnici. Stavební práce spočívají zejména: v demontáži stávajících výtahů, dodávce a montáži nových výtahů včetně dopravy, zajištění všech zkoušek a revizí a provedení veškerých souvisejících výpomocných prací (natěračské ...
Poptáváme zednické práce
Hledáme zedníka pro nahození 230 m2 - 2 cm jádrové venkovní omítky + armování. V okresu Frýdek-Místek. Materiál dodáme. Termín vyhotovení - co nejdřív.
 Energetické úspory MŠ Krnov (Hlubčická 89, K. Čapka 12a, Jiráskova 43)
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívající v kompletním zateplení fasády a střechy, výměně oken a dveří. Dílo bude provedeno dle projektové dokumentace zpracované Ing. Miroslavem Gerykem.
Energetické úspory objektů na ul. Žižkové v Krnově (Zařízení školního stravování Žižkova)
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívající v kompletním zateplení fasády a střechy, výměně oken a dveří. Dílo bude provedeno dle projektové dokumentace zpracované Ing. Miroslavem Gerykem.
Energetické úspory Domova pro seniory Krnov, Rooseveltova 2141, Krnov
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívající v kompletním zateplení fasády a střechy, výměně oken a dveří. Dílo bude provedeno dle projektové dokumentace zpracované Ing. Miroslavem Gerykem.
Zateplení bytových domů Rýmařov 3.etapa“
Zateplení fasád všech bytových domů, výměna otvorových výplní, oprava balkónů.
Poptávám drobné stavební úpravy
Poptávám vybourání části panelové zdi mezi kuchyní a obývákem, popřípadě pouze vytvoření nových vstupních dveří v panelové zdi.
Poptávám izolaci vlhkého zdiva
Poptávám podřezání stávající vlkého zdiva na rodinné usedlosti v Bernarticích nad Odrou postavené v r. 1865. Jedná se o cihelné a smíšené zdivo tl. 650 mm v celkové délce cca 100. Prosím o nabídky.