Poptávám stavební dokončovací práce
Hledám firmu na dokončení hrubé stavby. Je třeba dodělat vodu, plyn, topení, odpady, izolace,etc.
Poptávám zateplení fasády
Prosím o vypracování orientační nabídky na zateplení fasády,podklad hladká omítka s nátěrem,cca 70 metru čtverečních,zateplení polyuretanem.
Poptáváme fasádníky
Hledáme zkušené fasádniky na živnost, nejlépe partie 5 lidí s vlastním nářadím, dlouhodobá práce na Moravě a v Praze. Ubytování zajištěno.
Poptáváme zhotovení vnějších omítek
Poptávám zhotovení vnější omítky na novostavbu (materiál Ytong), bez zateplení. Jedná se o přízemní bungalov. Plocha omítky cca 125 m2. Dům se nachází v Hradci nad Moravicí (okr. Opava). Realizace - jaro roku 2009. Prosím o cenovou nabídku.
Poptávám zhotovení vnější omítky
Potřebuji udělat vnější omítku na starém cihlovém domě, asi 120m2, včetně materiálu, lešení atd.
Poptávám zhotovení omítek na RD
Potřebujeme zhotovit strojové omítky na novostabě RD ( 500 m2), okres Bruntál. Pokud možno co nejdříve.
Poptávám výstavbu dvojgaráže
Scháním firmu na výstavbu dvojgararáže v obci Rychvald okr.Karviná. Garáž je o vintřních rozměrech 6x7m. Pojektovou dokumentaci mám zpracovanou.
Poptávám stavební práce
Poptávám zedníky,st.firmu. Koncem září 2008 plánuji zahájení výstavby RD domu typu bungalov bez podsklepení, bez půdních prostorů. Stavět budeme v Šenově u Ostravy. Hledám někoho na zednické práce pro výstavbu základové desky, obvodového zdiva a příček z ytongu. Materiál a výkopové práce jsme si schopni zajistit sami.
Poptávám zednické práce
Sháním zkušeného zedníka pro pomoc s vybudováním základů nepodsklepeného RD v Opavě-Kylešovicích. Předpokládaný termín zahájení prací v polovině června.
Poptávám zedníky a zhotovení projektu
Poptávám zedníky pro výstavbu RD. Dále firmy na zhotovení projektu pro výstavbu přípojek voda, plyn ( i středotlak) a následné provedení. Celková délka přípojek cca 170 m, výstavba 6ti RD. Vyjádření zašlu.
Poptáváme rekonstrukci RD
Stavební práce - rekonstrukce RD - Starý Jičín. Zastřešení verandy, posunutí okenních otvorů, stavba základu pro zimní zahradu, předláždění chodníků a příjezdové cesty, opěrná zídka, v interiéru rekonstrukce elektroinstalace, omítkářské práce, dlažby. Zateplení domu, fasáda. Pokud možno vše v průběhu roku 2008.
Poptáváme zateplení fasády a výměnu oken
Poptávám zateplení fasády RD a výměnu oken, tj. včetně projektu (zhodnocení zdi, vlhkosti, výběr izolace a technologie, výpočet součinitele prostupu tepla, určení rosného bodu, difúze, roční bilance kondenzace vodní páry; výběr typu plastového okna s vhodnými parametry, zaručujícími spolu s jeho polohou ve zdi a montáží nemožnost kondenzace). RD ...
Poptávám dostavbu rodinného domu
Hledám firmu na dostavbu rodinného domu ve Frycovicích (Frýdek-Místek). Jedná se především o tyto práce: - drobné bourací práce + kompletace elektroinstalace, vodoinstalace a kanalizace - izolace a betonování podlah - provedení podhledu SDK - realizace topení (představu mám podlahové v obývaku, kuchyni a koupelně. Zbytek radiátory. Voda by ...
Poptáváme izolační fasádu panelového domu
Poptáváme zaspárování panelového domu (12.pater) a izolační fasádu. Rok 2008. Opava
Poptáváme omítkářské práce
Poptáváme zhotovení 191 m2 štuk.relief.omítek a 377 m2 omítek váp.hlad. na dvou činžácích v centru Opavy, jaro 2008.
Poptáváme zednické party nebo firmy
Poptáváme zednické firmy pro vyzdívky hrubých staveb na Ostravsku. Práce zajištěna celoročně. Jen na smlouvu o dílo. Nástup možný ihned. Volejte 775 77 04 77
Poptáváme provedení izolační fasády
Poptáváme zaspárování panelového domu (12.pater) a izolační fasádu. Rok 2008.
Poptáváme výstavbu plotu vč. vrat
Sháním firmu k výstavbě plotu na klíč délky 23 m z plot.systému KWR včetně brány, vrat, jednotky pro HUP a elektro, místo realizace Velká Polom okres Opava, termín realizace půlka zaří 2007.
Poptávám zhotovení betonového plotu
Poptávám zhotovení cca 10m betonového plotu.
Poptávám rekonstrukci balkonu
Poptávám rekonstrukci balkónu, jedná se mi o omítkářské práce a opravu výplně. Okr. Ostrava.
Poptáváme rekonstrukci bytu v Opavě
Poptávám rekonstrukci bytu v Opavě: nové omítky 10m2 koupelna- výměna vany, umyvadla, dlažba, obklady kuchyň - montáž kuchyňské linky, dlažba, obklady vymalování dvou bytů 570m2 a 260m2 Termín - květen.
Poptáváme výměnu stropu v bytovém domě
Poptáváme stavební práce na výměnu části stropu v bytovém domě. Region Severní Morova.
Poptávám stavební úpravy chaty
Potáváme stavební firmu na provedení přístavby dřevěné rekreační chaty na Starých Hamrech v Beskydech. Jednalo by se o přístavbu koupelny a zádveří vč. základů, rozvodu vody a elektřiny. Případně včetně výměny kompletní střešní krytiny.
Poptáváme kalkulaci  na zateplení domů
Zajímala by mě vaše cenová nabídka za zateplení domů cca 250m2 do 8cm vaty, včetně stěrky a omítky. Pak omítky pokojů cca 270m2 a ještě obklady a dlažby. Zajíma mě pouze cena za práci. Materiál již mám. Děkují Soukupová
Poptáváme zhotovení fasády restaurace
Poptáváme firmy, které nám udělají fasadu na restauraci ( 21x11 m) ve Štramberku.