Domov pro osoby se zdravotním postižením, Dolní Dědina, Zlín - dodávka interiérového vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž interiérového vybavení včetně stolového a skříňového nábytku, dále sedacího nábytku, postelí, zařizovacích předmětů, orientačního systému a doplňků v celém objektu s názvem: „SSL OZP p. o. Domov pro osoby se zdravotním postižením, Dolní Dědina, Zlín Příluky.
Poptáváme výrobu úložné skříně do ložnice
Hledáme firmu na zhotovení úložné skříně do ložnice. Ostrava a okolí. Děkuji.
Vědecká knihovna Olomouc - stavební úpravy objektu Červeného kostela - interiérové vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je interiérové vybavení pro stavbu „Vědecká knihovna Olomouc - stavební úpravy objektu Červeného kostela“.
Zájmové vzdělávání ve Středisku volného času v Mostě
Část 1 - stavební část Předmětem plnění této části je provedení rekonstrukce budovy Střediska volného času na adrese Albrechtická 414 v Mostě, tj. provedení stavebních úprav pavilonu U.1.2., pavilonu CF a venkovního prostoru včetně zabezpečení bezbariérovosti školy pro osoby se sníženou schopností pohybu či orientace. Část 2 - ...
Dynamický nákupní systém na dodávky nábytku
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky nábytku a jiného interního vybavení
Dodávka interiérů pro sestry
Předmětem VZ je výroba a dodávka interiérového vybavení pro pokoje č. 1 až 4, 17, 18 Interního oddělení Fakultní nemocnice Bulovka včetně dodávky dalších zařizovacích předmětů židle, nástěnky, nástěnné hodiny, záclony atp.
Poptávám výrobu předsíňové stěny
Hledám firmu, která nám vyrobí stěnu do předsíně v paneláku šíře asi 140 cm.
Realizace muzejní expozice Dany a Emila Zátopkových II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky a služby spočívající v realizaci muzejní expozice Dany a Emila Zátopkových. Součástí realizace expozice jsou zejména dodávky a montáže elektroinstalace (expozičního scénického osvětlení), vitrín, expozičního mobiliáře, mobiliáře a nábytku dalšího vybavení, grafiky, interaktivních prvků a audiovizuální - ...
Transformace Domov Kamélie Křižanov IV. dodávka nábytku II.
Předmětem části 1 veřejné zakázky je dodávka, montáž, instalace jednotlivých kusů vybavení a detailní nastavení vzájemně k sobě sestavených a provázaných prvků nového vnitřního vybavení, tak, aby uvedený předmět byl plně funkční a mohl být využíván ke svému účelu. Předmětem části 2 veřejné zakázky je dodávka, montáž, instalace, zprovoznění ...
NPÚ, SZ Kynžvart - Kynžvartská daguerrotypie, památka UNESCO - expozice
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybudování stálé muzejní expozice v 1.NP jihozápadního křídla SZ Kynžvart, po rekonstrukci objektu, dle zpracované projektové dokumentace. Realizace stálé muzejní expozice zahrnuje výstavbu výstavního fundusu, výrobu vitrín a skleněných prvků, rámů, paspart, instalačních pomůcek, instalaci elektro, montáž SDK ...
Dům přírody Brd expozice
Předmětem VZ je výroba a dodání vnitřních a vnějších prvků expozice Dům přírody Brd, dále jejich dopravy do místa plnění, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu.
Nábytek kovový a ostatní 2022-2029
dodávka kovového nábytku tj. regálů, kartoték, dílenských stolů, .. Zadavatel má v úmyslu zadat veřejnou zakázku v souladu se zásadami společensky odpovědného zadávání v sociální a environmentální oblasti a to dodržováním férových pracovních podmínek a k podpoře ekologické šetrnosti.
NKP SZ Telč - Výroba, dodání a montáž výstavního fundusu II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výstavního fundusu pro stálé expozice ve 2. NP Jižního paláce a v 1. a 2.NP sýpky pivovaru v současné době rekonstruovaného objektu SZ Telč dle zpracované projektové dokumentace. Dodávka výstavního fundusu zahrnuje: a) výrobu výstavního fundusu, vitrín a skleněných prvků, (dále jen „fundus“ nebo ...
Interiérové vybavení knihovny v Rožnově pod Radhoštěm
Předmětem Veřejné zakázky jsou dodávky interiérového vybavení pro stavb knihovny v Rožnově pod Radhoštěm č.p. 519. CPV 39110000-6 39150000-8
Rekonstrukce objektu č.p.1556 Sovova ul. v Písku na zařízení pobytových služeb pro seniory
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající v dodávce interiéru objektu č.p.1556 Sovova ul. v Písku, a to dle jednotlivých částí.
Transformace Domov Kamélie Křižanov III dodávka nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vnitřního vybavení do šesti nových objektů v Jihlavě Pávov a Jihlavě ulice Na Kopci, které je tvořeno typovými výrobky, drobným vybavením, atypové prvky vnitřního vybavení a regály a dále sedacím nábytkem.
Kulturní centrum v Rožnově pod Radhoštěm - část 06 - Vnitřní vybavení
Předmětem části 06 veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení pro novostavbu Kulturního centra v Rožnově pod Radhoštěm.
Dodávka regálových panelových stěn stálé expozice UPM v Praze
Předmětem zadávacího řízení je dodávka regálových panelových stěn pro stálou expozici ve výstavních sálech objektu historické budovy Uměleckoprůmyslového musea v Praze pořizované v rámci akce IZ „Zřízení stálých expozic v historické budově UPM“, ev. č. 134V124000012 a dle specifikace, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace. Regálové ...
Uherskohradišťská nemocnice a.s. - Rekonstrukce objektu 14 - nábytek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku pro rekonstruovaný objekt 14 Uherskohradišťské nemocnice, a to zejména židlí, křesel, lavic, sedaček, stolů, skříní a skříněk, věšáků apod.
Poptávám plechovou skříň
Poptávám plechovou skříň v rozměrech 140x115cm hloubka 14 cm otevírací ideálně zamykací. Kolik by zabrala času výroba, děkuji za odpověď.
Interiérové vybavenie izieb v ŠD Nová Doba
Predmetom zákazky je dodávka interiérového vybavenia izieb nachádzajúcich sa v Študentskom domove Nová Doba SPU v Nitre. Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v súťažných pokladoch.
Vědecká knihovna Olomouc - stavební úpravy objektu Červeného kostela - interiérové vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je interiérové vybavení pro stavbu „Vědecká knihovna Olomouc - stavební úpravy objektu Červeného kostela“.
Dynamický nákupní systém na pořizování nábytku pro Nemocnici Nymburk s.r.o.
Účelem tohoto zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému (dále jen „DNS“) pro zajištění dodávek běžného, obecně dostupného kancelářského i domácího nábytku vč. sedacího a jídelního vybavení a drobných doplňků Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky běžného, obecně dostupného kancelářského vybavení ordinací a ...
Dům přírody Brd expozice
Předmětem VZ je výroba a dodání vnitřních a vnějších prvků expozice Dům přírody Brd, dále jejich dopravy do místa plnění, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu.
Domy pro sociální účely - dodávka nábytku a vybavení pro objekty Jandova a Sodná/Vývozní
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka, montáž, umístění a případné odzkoušení nábytku a dalšího vybavení a zařízení dle kvalitativních a kvantitativních požadavků uvedených v této zadávací dokumentaci.