Novostavba mateřské školy Pampeliška – vnitřní vybavení
dodávky vnitřního vybavení mateřské školy Pampeliška, vč. montáže a uvedení do provozu
Od Valdštejna k Pücklerovi – knížecí kvalita služeb pro naše hosty – nábytek a vybavení
Toto zadávací řízení se týká pouze 2. a 3. části veřejné zakázky, jak je uvedeno dále: 1. Předmětem plnění části veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení Infocentra zámku Doksy - 1. část NENÍ PŘEDMĚTEM TOHOTO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ . 2. Předmětem plnění 2. části veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení Prohlídkového okruhu zámku ...
Dodávka interiérů pro Bertiny lázně Třeboň
Část I Předmět zakázky: Dodávka kompletního interiéru pro jídelny, restauraci Adéla, salonky a terasa bar. Část II Předmět zakázky: Dodávka veškerého nábytku do pokojů a apartmánů včetně postelí a matrací. Část III Předmět zakázky: Dodávka veškerého sedacího čalouněného i nečalouněného nábytku včetně stolů do všech ...
Interiérové vybavenie PADC
Predmetom zákazky je dodávka nábytkov a doplnkov interiéru do novorealizovanej prístavby budovy nemocnice Preventívno-ambulantného a diagnostického centra SÚSCCH a.s.
Dodávka nábytku pro Oddělení následné péče v Zahražanech, Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Most
Kompletní vybavení interiéru pracoviště Oddělení následné péče v Zahražanech, Krajské zdravotní, a.s. – Nemocnice Most, o.z., nábytkem a dalším vybavením.
Příhrádek Pardubice - dodávka vnitřního vybavení a expozic
Dodávka vnitřního vybavení a expozic (mobiliář expozice, nábytek, nábytek typizovaný, audio video, osvětlení, technologie, grafika) pro Krajskou knihovnu do prostor Příhrádku v Pardubicích a pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Příhrádek Pardubice“.
Informační centrum Chodské náměstí 96, Domažlice - interiér, nábytek
Předmětem veřejné zakázky je realizace zakázky s názvem „Informační centrum Chodské náměstí 96, Domažlice - interiér, nábytek“ v rozsahu dle projektové dokumentace zpracované společností MEPRO s. r. o., se sídlem nám. Před Bateriemi 912/6, PSČ 162 00, Praha 6, IČ 48025721, datum 2019, zak. číslo 09-02/19 (příloha č. 4) a neoceněného soupisu prací ...
Nábytok pre študentský domov Mladosť
Predmetom zákazky je "Nábytok pre študentský domov Mladosť", Staré Grunty 53, 842 47 Bratislava v zmysle súťažných podkladov.
Rekonstrukce fotbalového areálu Bazaly - interiér
Dodávka prvků interiérů do sportovních šaten a kanceláří, dodávka zařízení tělocvičny a posilovny, vše včetně montáže.
Dodávka nábytku pro oddělení Rehabilitace, Krajská zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Kompletní vybavení interiéru pracoviště Rehabilitačního oddělení - Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. nábytkem dle projektové dokumentace.
UK – SBZ – Kompletní rekonstrukce Celetná 13 – Interiérové vybavení
Předmětem tohoto otevřeného nadlimitního zadávacího řízení je dodávka a instalace interiérového vybavení (nábytku) pro rekonstruovaný objekt Celetná 13. Podrobnosti plnění jsou uvedeny v přílohách ZD.
Modernizace budov FTK UP v Olomouci - Neředín – aula s respiriem
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v interiérových úpravách zhodnocujících stávající objekt Fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci, tř. Míru 671/117, Olomouc - Neředín. Jedná se o úpravy vnitřních prostor – rekonstrukce části 4 NP objektu, která spočívá v provedení drobných úprav svislých konstrukcí, nových ...
Kompletní dodávka vnitřního vybavení domova seniorů
Kompletní vybavení domova seniorů nábytkem, přístroji, elektronikou a pomůckami pro péči o klienta.
Pořízení bezpečnostních přepážek na pracoviště ÚP ČR Plzeň
Předmětem veřejné zakázky je pořízení bezpečnostních přepážek na pracoviště ÚP ČR (Plzeň). Veřejná zakázka bude realizována na základě Kupní smlouvy uzavřené s vybraným dodavatelem.
ÚJOP - Revitalizace interiérů ubytovacích zařízení ÚJOP UK
Dodávka nábytku a ostatního interiérového vybavení
Příhrádek Pardubice - dodávka vnitřního vybavení a expozic
Dodávka vnitřního vybavení a expozic pro Krajskou knihovnu do prostor Příhrádku v Pardubicích a pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Příhrádek Pardubice“.
Nová radnice pro Prahu 7 – Vybavení nábytkem – Část A - vestavěný nábytek
Jedná se o první část nadlimitní veřejné zakázky na dodávku nábytku s názvem „Nová radnice pro Prahu 7 – Vybavení nábytkem" rozdělenou na části v souladu s § 18 odst. 2 zák. č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění. Předmětem této části nadlimitní veřejné zakázky s názvem „Nová radnice pro Prahu 7 – Vybavení nábytkem – ...
Domy pro sociální účely - dodávka vybavení
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka, montáž, umístění a případné odzkoušení nábytku a dalšího vybavení a zařízení dle kvalitativních a kvantitativních požadavků uvedených v zadávací dokumentaci u realizovaných 5 staveb/domů.
Technologické centrum pro PRŮMYSL 4.0 - Mobilní učebna
Předmětem veřejné zakázky je: kompletní dodávka mobilní učebny zahrnující tahač, návěs, vnitřní vybavení vč. vestavěného nábytku specifikovaná v Soupisu dodávek a Technické příloze.
Pronájem regálových systémů
Zadavatel pro potřeby uložení svého knihovního fondu, který spravuje odbor Parlamentní knihovna a Archiv Poslanecké sněmovny, si pronajal skladovací prostory na adrese: Nádražní 203, 250 64 Měšice, (okr. Praha-východ), a to na dobu 6 let. Ukládání knihovního fondu v pronajatých prostorách je dočasné, do doby, než zadavatel bude mít k dispozici ...
Přístavba odborných učeben ZŠ Čechtice - dodávka vybavení
dodávka a montáž nábytku, vybavení a pomůcek pro učebnu přírodních věd s vytápěným skleníkem, multifunkční učebnu digitálních technologií, učebnu chemie, učebnu dílen, kabinet učebny přírodních věd s vytápěným skleníkem, kabinet multifunkční učebny digitálních technologií, kabinet chemie, serverovnu, chodby, WC, šatny, včetně kompenzačních pomůcek ...
Dodávka pultu prezenčních výpújček a regálů
výroba a montáž pultu prezenčních výpůjček a regálů
LF HK – MRR – PRSP na UK – Dodávka a montáž nábytku
Předmětem plnění zakázky je dodávka židlí a dodávka a montáž nábytku do vybraných pracovišť zadavatele, podrobně specifikovaná a vymezená v technické specifikaci, příloha č. 1 zadávací dokumentace a v rozpočtu, příloha č. 3 této zadávací dokumentace a provedená za obchodních podmínek specifikovaných v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Prvotní interiérové vybavení prostorů Trauttmannsdorfského paláce
Předmětem plnění veřejné zakázky je prvotní interiérové vybavení prostorů Trauttmannsdorfského paláce včetně dopravy na místo určení, manipulace, montáže, úklidu a likvidace obalového materiálu.
Dodávka vestavného nábytku do novostavby domu sociálních služeb v Pacově
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vestavného nábytku a elektrických spotřebičů a poskytnutí souvisejících služeb do novostavby domu sociálních služeb v Pacově.