Předmětem zakázky jsou dodávky interiérového vybavení pro nové adminitrativní centrum Magistrátu
Rámcová smlouva se týká dodávky vybavení interiérů administrativního centra Magistrátu města Olomouce.
Dostavba Teoretických ústavů LF UP - interiér
Předmětem plnění je dodávka a montáž interiérového vybavení v rámci Dostavby Teoretických ústavů Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci. Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje dodání všech požadovaných prvků dle výkazu výměr, jejich montáž a poskytování záručního servisu.
Ústav molekulární a translační medicíny LF UP - interiér
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž interiérového vybavení Ústavu molekulární a translační medicíny Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci dle specifikace uvedené v projektové dokumentaci. Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje dodání všech požadovaných prvků dle výkazu výměr, jejich montáž a poskytování záručního ...
OPVK/2011 – kancelářský nábytek – II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je výroba, dodávka a montáž kancelářského nábytku a vybavení dle podrobné specifikace uvedené v zadávací dokumentaci k veřejné zakázce. Předmětná veřejná zakázka je rozdělena do 3 částí, přičemž uchazeč může podat svou nabídku na kteroukoliv z částí této veřejné zakázky.
Středisko ekologické výchovy Švagrov - vnitřní vybavení
Dodávka a montáž vnitřního vybavení Střediska ekologické výchovy Švagrov. Vybavení učeben, kanceláří a pokojů nábytkem, vybavení šaten, dílen a skladů kovovým nábytkem, plechovými šatními skříněmi, regály, vybavení stolními počítači, tiskárnami a multifunkční technikou pro tisk a elektronickou komunikaci.
Dodávka šatních skříní
Předmětem zakázky je dodávka šatních skříní trojího typu do Fakultní nemocnice Olomouc na kliniku onkologickou a dětskou dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Středisko ekologické výchovy Švagrov - vnitřní vybavení
Dodávka a montáž vnitřního vybavení Střediska ekologické výchovy Švagrov. Vybavení učeben, kanceláří a pokojů nábytkem, vybavení šaten, dílen a skladů kovovým nábytkem, plechovými šatními skříněmi, regály, vybavení stolními počítači, tiskárnami a multifunkční technikou pro tisk a elektornickou komunikaci.
OPVK/2011 – kancelářský nábytek – I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je výroba, dodávka a instalace kancelářského nábytku a vybavení dle podrobné specifikace uvedené v zadávací dokumentaci k veřejné zakázce.
Ústav molekulární a translační medicíny LF UP - interiér
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž interiérového vybavení Ústavu molekulární a translační medicíny Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci dle specifikace uvedené v projektové dokumentaci. Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje dodání všech požadovaných prvků dle výkazu výměr, jejich montáž a poskytování záručního ...
Dodávky kancelářského materiálu (rámcová smlouva)
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kancelářského materiálu v obvyklém sortimentu (kancelářské potřeby, kancelářská technika, úklidové a hygienické prostředky, kancelářský nábytek, propagační předměty apod.) a poskytnutí doplňujících služeb (tisk vizitek, tisk tiskopisů, výroba razítek, potisk obálek, opatření propagačních předmětů logem), ...
ČSSZ - rekonstrukce budovy pro SW centrum Olomouc
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy (rekonstrukce) budov v ulici Na Šibeníku, Olomouc na pozemcích parcel. č. 646 (objekt A) a parcel č. 651 (objekt B). Objekt A - dispoziční úpravy uvnitř objektu vč. vybavení interiéru, výměny oken, částečné zateplení fasády, zdravoinstalace, elektroinstalace. Objekt B - nová fasáda, nové ocelové ...
Poptávám luxusní manikúrový stolek
Dobrý den,hledám dodavatele,výrobce manikurních stolků.Měla bych zájem o luxusní manikurní stolek,popřípadě i se skříňkou,prostorem pro UV LAMPU,potřebuji ho do salonu na modeláž nehtů.Děkuji.
Poptáváme použité paletové regály
Poptáváme použité paletové regály na doplnění skladu rám 43ks-výška 3,6-4m nosník 124ks-délka 3,6m
Poptávám výrobu plechových skříní
Poptáváme výrobu plechových uzamykatelných skříní cca 65 x 65 x 30cm a 65 x 140 x 30 z ocelového nebo pozinkovaného plechu.
Hledám stolařskou firmu k trvalé spolupráci
Hledám menší stolařskou firmu k nepravidelné trvalejší spolupráci na zakázkách převážně z lamina.Preferuji cenovou hladinu, kvalitu práce, spolehlivost a samostatnost. Platí pro oblast okolí Prostějova.
Poptáváme zachovalý kancelářský nábytek
Koupíme zachovalý kancelářský nábytek. Stoly, židle, stolek pod psací stůl, registrační skříň. Nabídněte.
Poptávám prosklenou knihovnu ze dřeva
Poptávám prosklenou knihovnu š 60 x hl. 38 x v cca 200 cm. Teplý odstín dřeva - dub střední, kouřové sklo, skleněná dvířka v dřevěném rámu, police cca po 30 cm, dírky pro police průběžně pro volitelné uložení polic, dvířka asi dvoje po 100 cm. Celkem 4 kusy. Rozumná cena