Vzduchotechnika - příslušenství Výbuchového autoklávu o vnitřním objemu 1000 l
Předmětem zakázky je návrh a dodávka vzduchotechniky pro výbuchový autokláv, který je popsán níže. Vzduchotechniku je nutno navrhnout tak, aby byla oblast možného výskytu výbušné atmosféry ve výstupním potrubí eliminována na nejvyšší možnou míru. Blíže viz zadávací dokumentace uveřejněná na profilu zadavatele.
Systém pro  odvod a ředění spalin
Jedná se o systém, který umožňuje odvod spalin ze spalovacího zařízení malého výkonu, ředí spaliny nasáváním okolního vzduchu ze zkušebny a dává možnost v definovaných místech odběr spalin pro jejich analýzu.
Výbuchový autokláv o vnitřním objemu 1000 l a příslušenství
část 1: Otápěný výbuchový autokláv 1 m3 Předmětem veřejné zakázky je dodávka výbuchového autoklávu o vnitřním objemu 1 m3. Zkušební zařízení se bude skládat z následujících hlavních částí: • Výbuchové komory • Systému pro rozviřování prachu • Systému pro přípravu zkušební plynné směsi • Systému pro iniciaci zkoušeného vzorku • Řídící ...
Nákup ventilátorů a tlumičů - ISTR - ČSM
„Dodávka důlních ventilátorů pro prostředí s nebezpečím výbuchu metanu ISTR -2756, 3412, 3414, 3416, 3418, 3419, 3422, 3423, 3424, 3465, 3665, 3685."
Poptávám odsávací ventilátory do zdi
Poptávám prodejce odsávacích ventilátorů do zdi - Ostrava.
Dodávka, instalace a zprovoznění 6 ks ventilátorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, zprovoznění 6 ks ventilátorů dle požadavků uvedených v ZD.
OIP Ostrava - kompletní rekonstrukce budovy
Předmětem VZ je kompletní rekonstrukce budovy oblastního Inspektorátu práce v Ostravě. Hlavní charakteristiky rekonstruce: zvětšení vstupního prostoru v místě recepce; pro bezpariérový přístup umístění schodišťové plošiny; výměna stávajících vnitřních rozvodů vody, kanalizace, vzduchotechniky a ústředního topení; zateplení objeku; oprava a nátěr ...
Poptávám hlavice LOMANCO
Dobrý den prosím o cenovou nabídku vent. hlavic LOMANCO d=250mm.provedení Al. plechová krytina - odběr cca 10ks
Sháním článkové čerpadlo pro klimatizaci
Poptávám univerzální článkové čerpadlo pro klimatizaci, typ CUE 3.5.1.
Poptávám servis klimatizace Fujitsu
Hledám servis klimatizace Fujitsu v Ostravě