Úspory energie ve školních budovách-Olbrachtova 1421-dodatečné práce
dodávky a montáž otvorových výplní - 23 ks plastových čtyřkřídlových oken v provedení s pevným horním křídlem a 5 ks plastových dvoukřídlových otvíravých dveří s fixním nadsvětlíkem a spodní plnou plastovou výplní.
Revitalizace pavilonu dětského domova u ZŠ v Brušperku a Stavební úpravy Základní školy
Jedná se o stavební úpravy objektů spočívající ve výměně výplní otvorů, zateplení a zhotovení nové fasády.
Úspory energie školních budov III, IV a V
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy stávajících dvou základních a pěti mateřských škol na území statutárního města Frýdku-Místku, spočívající v zateplení obvodových konstrukcí jednotlivých školních budov, výměně oken a vstupních dveří a zateplení střech příp. stropních konstrukcí.
Úspory energie školních budov I - Školy šetrné k přírodě - ČSA 570 - dodatečné práce
Dodatečné stavební práce při stavebních úpravách základní školy na území statutárního města Frýdku-Místku, které spočívají v zateplení obvodových a střešních konstrukcí, výměně oken a venkovních dveří.
Revitalizace pavilonu dětského domova u ZŠ v Brušperku a Stavební úpravy Základní školy V. Martínka
Stavební úpravy základní školy a) zateplení obvodových konstrukcí tep. Izolací tl. 150 mm a 120 mm b) výměna výplní otvorů ( dveře, okna) c) rekonstrukce střechy se zateplením tl. 250 mm d) úprava soklu e) zazdění terasy u pavilonu učeben vč. Zabudování oken a zastřešení f) rekonstrukce zimní zahrady – nebude realizována g) zrušení luxferové stěny ...
Poptávám zasklení lodžie
Poptávám zasklení lodžie.
Poptávám garážová vrata
Poptávám garážová vrata do autoservisu s průchodem a prosklením+poradit s možným řešením vrat
Poptávám výměnu balkonových dveří a okna
Poptávám výměnu kompletu balkonové dveře a okno v garzonce. Jedná se o dvojkřídlé dveře s nadsvětlíkem a dvojkřídlé okno. Termín co nejdříve dle možností.
Poptávám garážová vrata
Garážová vrata ruční ovládání 250-200cm.
Poptávám kalkulaci na výměnu oken
Poptávám výměnu oken velikosti 150x240 rozdělená na tři stejné díly s ventilací, 5ti komorová s trojim těsněním, z tvrzeného skla, žaluzie, venkovní a vnitřní parapety. Ráda bych věděla, zda je možné čerpat z programu Zelená úsporám pouze na okna.
Poptávám koupi oken
Prosím cenové nabídky na okna celobílá 60x60. Kontakt pouze email.
Poptáváme okna, dveře pro bytový dům
Poptávám výrobu,dodávku a montáž plastových sklepních oken o rozměrech 80x50 cm v počtu 60 kusů, všechna okna opatřena mříží a polovina oken bude opatřena otevíráním ( jinak polovina bez této možnosti) , dále 20 kusů balkonových oken a dveří o rozměrech - okno 160x150 cm, dveře 200x90 cm - odvoz a likvidace starých oken a dveří - pro ...
Poptávám zasouvací dveře do pouzdra
Poptávám zasouvací dveře mezi dvě příčky. Morava.
Poptáváme dodávku oken
Poptáváme okna 5ks v/š 60x120, 3ks v/š 60x60, 2ks v/š 1250x1250, 4ks v/š 150x100, 1ks v/š 150x150 Dveře 1ks v/š 2000x800, 2ks v/š 2000x725 Jednokřídlové otvírací-sklopné 5-komorové s parapetami barva hnědá-bílá.
Poptáváme plastová okna včetně montáže
Prosím o cenovou nabídku plast. oken včetně vnitřních parapet. desek a sítí proti hmyzu (u dvoudílných oken jen na jednu polovinu okna). 2 ks 1680 x 1200 mm - dvoudílné, bez stř. sloupku 1 ks 1300 x 1200 mm - jednodílné všechna okna oboustranně bílá
Sháním prodej a montáž plastových oken
Sháním prodej a montáž plastových oken - šestikomorový systém z okresu Frýdek-Místek.*