Poptávám garážová vrata
Poptávám cenovou nabídku na garážová vrata s integrovaným vchodem. Vrata mají šířku 2,44 a výšku 2,35, nad dveřima je 30 cm světlík. Vrata by měly být zateplené, částečně prosklené, na el. pohon, v bílé barvě.
Stavební úpravy a nástavba bytového domu Francouzská 64
Předmětem VZ jsou stavební úpravy spočívající v rekonstrukci a nástavbě bytového domu, dále výměna oken a dveří, nové omítky, vnější tenkovrstvé na zateplovací systém.
Poptávám montáž oken
Poptávám montáž 2 kusů plastových oken.
Poptávám plastová okna, dveře,vrata
Poptávám plastová okna: 4x 150×150 cm okno, 148×87 cm okno, 2x 148×39 cm okno, vchodové dveře 116×200 cm, vrata 260×21cm, 2x balkonové dveře 88×239 cm.
Poptávám výměnu oken za eurookna
Eurookna, 2 ks, Brno Poptávám výměnu dvou oken v paneláku za eurookna (včetně vybourání a likvidace starých, montáže a zednického zapravení). Dvoukřídlá (otevíravá, jedno křídlo sklopné), rozměr cca 2100 x 1600 mm, typ IV 68, dvojsklo 4-16-4, smrk - vnitřní strana lazura, vnější bílá barva (kalkulace pro fix i cink).
Poptávám bezpečnostní kliku na okna
Poptávám bezpečnostní kliku se zámkem na plastová okna+cena(Dětská pojistka).Děkuji Smetanová
Poptávám plastové balkonové dveře
Poptávám plastové balkonové jednokřídlé dveře, bílé, rozměry 90x225 cm, včetně žaluzií.
Revitalizace ZŠ Nám. 28. října Tišnov
Předmětem projektu je revitalizace objektu školy, který byl uveden do provozu v roce 1983. Objekt se skládá z pavilonů s konstrukční výškou 3,6 m, u tělocvičen 7,2 m. Tělocvična je využívána celý týden, provoz ostatních pavilonů je běžný, tj. pondělí až pátek 7-17 hodin. Zdrojem tepla pro vytápění objektu je nízkotlaká plynová kotelna II ...
Zateplení a výměna oken Domova seniorů v Břeclavi
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stavby zateplení a výměna oken. Technické podmínky stavby jsou stanoveny v projektové dokumentaci stavby.
Zateplení budovy Zámeček
Zateplení budovy Zámeček vč. výměny výplní otvorů (oken a dveří)
Snížení energetické náročnosti bloků vysokoškolských kolejí Vinařská v Brně
Předmětem veřejné zakázky je provedení díla v rozsahu, způsobem, ve lhůtách a jakosti specifikovaných v této zadávací dokumentaci a jejích přílohách. Veřejná zakázka se dělí na dvě části: část A (výměna vnějších otvorových výplní) a část B (vypracování realizační projektové dokumentace a provedení stavebních úprav spojených se zateplením objektů, ...
Zateplení ZŠ Klášterní Znojmo
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prácí spočívajících v zateplení obvodového pláště (fasáda, střecha), výměně výplní otvorů a nezbytných souvisejících prácích.
Snižování energetické náročnosti budovy ZŠ Pražská
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prácí spočívajících v zateplení obvodového pláště (fasáda, střecha), výměně výplní otvorů a nezbytných souvisejících prácích.
Poptávám vstupní vchodové dveře
Vstupní vchodové dveře dvoukřídlové,ze 2/3 zasklené 1780/2180 mm
Poptávám plastová okna
Poptávám dodávku plastových oken včetně montáže. Okres Břeclav.
Odstranění závad energetického auditu Nemocnice Boskovice - zateplení objektů lůžkového traktu
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka stavebních prací (stavby) na stávajících objektech Nemocnice Boskovice s.r.o., a to na lůžkovém traktu a Poliklinice spočívajících v zateplení obvodového pláště, výměnu oken a dveří a zateplení stropních konstrukcí.
Celková rekonstrukce Hlavní budovy
Jedná se o rekonstrukci budovy obývanou seniory, kde se upraví dispoziční řešení tak, aby lépe odpovídalo potřebám klientů a provozu organizace. Bude provedena výměna staávajících dřevěných oken za nová kastlová s izolačním dvojsklem z venkovní strany a s jednosklem z vnitřní strany, bourací, zdící práce, rekonstrukce rozvodů ZTI, ÚT, ...
Poptávám dodávku hotelových dveří
Hledáme dodavatele hotelových dveří. Počet kusů 43, Děkuji za nabídku .
Regenerace bytových domů v lokalitě Tilhonova - Vlnitá
Jedná se o regeneraci 14 bytových domů, zděných, dvou až pětipodlažních, zastřešených sedlovou střechou. Předmětem je provedení dodatečné tepelné izolace kontaktním zateplovacím systémem, výměna vstupních dveří do objektů a u části výměna stávajících oken za plastová.
Zateplení budovy ZŠ Komenského
Výměna oken a dveří, zateplení pláště objektů ZŠ Komenského, Hustopeče
Poptáváme prosklené stěny a Al dveře
Prosklené AL stěny a Al DVEŘE - ZŠ A MŠ OSTOPOVICE Vážení, obracíme se tak na Vás s žádostí o zpracování cenové nabídky dle přil.specifikace na dodávku a montáž prosklených stěn a dveří. S ohledem na skutečnost, že se jedná o velmi lukrativní zakázku, Vás žádáme o maximální obezřetnost při zpracování nabídky a korektnost v cenových hladinách. ...
Poptáváme protipožární dveře vč. montáže
Poptáváme dodávku a montáž 4 ks protipožárních dveří. Podklady ke stažení v příloze. Jedná se o nabídky do soutěže na ZŠ a MŠ Ostopovice.
Poptávám výměnu garážových vrat
Výměna gar. vrat Horizont na rod. domě, nemusí být na dálk. ovládání, jednoduché provedení vč. zapravení ve Valticích.
Poptávám plastová okna
Poptávám 2 ks plastové okna š 100cm v 150cm jedno křídlo otvírací a sklápěcí plus žaluzie a síťky/ barva oken bílá, 1 ks plastové okno š 125cm v 150cm jedno křídlo otvírací a sklápěcí plus žaluzie a síťka barva okna bílá. Bourání a zednické dokončení svépomocí.
Poptávám plastová okna, vč. výměny
Prosím o nacenění dvou ks. plast. oken. Dvoukřídlé 1300mmx1300mm(jedno křídlo je 650mm) Barva bílá,parapet vnitřní i vnější, Vybourání a zapravení. Díky za odpověď.