Rekonstrukce parovodu a výměníkové stanice (teplárna Bohatice)
1. Stávající parovod bude nahrazen horkovodním potrubím z části realizovaným jako předizolované potrubí 2xDN 125/250 v terénu v trase stávajícího podzemního topného kanálu v délce 56 bm a v trase nadzemního potrubí v délce 715 bm v provedení s klasickou izolací. 2. Rekonstrukce technologie výměníkové stanice z důvodu změny ...
Snížení emisí v Ostrově - Teplofikace 3.2 etapa a rekonstrukce pěti VS
Rekonstrukce parních rozvodů v souhrnné délce cca 1300 bm vč. přípojek na horkovodní systém části sítě centrálního zásobování teplem a následná rekonstrukce 5 připojených výměníkových stanic o výkonu bloku ÚT 500-1720 kW a TV 100-600 kW.
Generální oprava sušek kotlů K1-K5
Kompletní dílo, tj. dodávka "na klíč" zahrnujíce ingeneering, kompletační činnost, výrobu, obstarání, dopravu, demontáž, montáž, izolace, zazdívky, nátěry, účast na koordinační činnosti objednatele, dokumentaci, uvádění do provozu včetně potřebných zkoušek, revizí a certifikace, provedení komplexních zkoušek, uvedení do provozu.
Palivové ventily GAS kabinetu plynové turbíny typu Frame 9E - 4ks
Kompletní dílo, tj. dodávka „na klíč“ zahrnujíce inženýring, kompletační činnost, výrobu, obstarání, dopravu, demontáž, montáž, izolace, nátěry, účast na koordinační činnosti objednatele, dokumentaci, uvádění do provozu včetně potřebných zkoušek, revizí a certifikace, provedení komplexních zkoušek, uvedení do provozu a poskytnutí záruk.
Výstavba zdroje na kogenerační výrobu tepla a elektřiny z obnovitelných zdrojů ve VML
Dodávka a montáž parního kotle o výkonu přibližně 12 t/h spalujícího palivo dřevní štěpku a do 20 % podílu rostlinné peletky, parní protitlaké turbíny s výstupem páry 0,55 MPa (abs) a výkonem na svorkách generátoru min. 0,9 MWe. Součástí zakázky je rovněž kompletní palivové hospodářství biomasy. Dílo bude dodáno formou "na klíč".
Poptávám litinový kotel se zásobníkem
Poptávám kotel litinový se zásobníkem Eko Perfekt COMBI LC 4S - 24 kW
Zimní stadion Cheb – osazení tepelného čerpadla
Využití odpadního tepla z technologie chlazení zimního stadionu pro vytápění zimního stadionu, přípravu teplé vody pro zimní stadion, ohřev teplé užitkové vody pro rolbu a ohřev bazénové vody plaveckého bazénu Cheb.
Poptávám diferenční regulátor
Potřebuji na solární regulaci DR 3-2 , v.č:06/95 diferenciální regulátor DR 3
Poptávám realizaci solární elektrárny
Posouzení polohy (orientace střechy jihozápad) dodávka a případná realizace solarní elektrárny o výkonu 5kw včetne poradenstvi a pomoc při vyřizování povolení, připojení k síti atd.Dokončeni podzim 2009
Poptáváme ekologický kotel
Chceme koupit ekologický kotel na tuhá paliva.
Poptávám lázeňský kotel
Poptávám lázeňský kotel.
Poptáváme kotel na spalování pelet
Poptávám parní kotel (300 kg páry/h, 1 MPa) na spalování slaměnných pelet. Zašlete typové podklady, cenu a možný termín dodávky. Děkuji.
Poptáváme ocelové potrubí DN 300 (324 x 6,3)
Poptáváme ocelové potrubí DN 300 ( 324 x 6,3 ) spirálově svařované L = 12m Mat: 11 353.1 cca 420 bm DN 400 ( 406,4 x 6,3) spirálově svařované L = 6m Mat: 11 353.1 cca 420 bm Cenu prosíme včetně dopravy do Mariánských Lázní. Termín dodání 12/2006