Poptávám ND k bojleru
Dobrý den sháním anodu do bojleru Thermor o obsahu 200 litrů, děkuji za nabídky Milan Moudrý
Dodávka technologií vedoucích k provozním úsporám objektu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání, instalace a zprovoznění jednotlivých prvků a technologií vedoucích k provozním úsporám pro projekt G stavby VTP Brno, a.s.v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptáváme závěsný plynový kotel
Poptávám závěsný plynový kotel s ohřevem vody, prodej na splátky.
Poptávám opravu plynového kotle
Dobrý den, poptávám servis kotle Radiant v okolí Boskovic. Děkuji
Rekonstrukce Hostan arény Městský stadion Znojmo - Zdroj vytápění hrací plochy
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na komplexní zhotovení díla s názvem: REKONSTRUKCE HOSTAN ARÉNY MĚSTSKÝ STADION ZNOJMO – zdroj vytápění hrací plochy a to v rozsahu a podle SMLOUVY a PROJEKTU.
Poptáváme trubky vč. příslušenství pro beztlakové potrubí
Poptávám vypracování cenové nabídky na: - cca 80m nerez potrubí DN100 - 26ks kolen DN100 - 12 ks přírub převlečných DN100 - 4 nerezové ventily DN25 - cca 6m trubka DN25 Jedná se o trubky pro beztlaké potrubí. Děkuji, Průšová
Opravy vad produktovodu DN 300 řeka Morava-Klobouky u Brna a DN 200 Klobouky u Brna-Střelice
Předmětem zakázky je uzavření smlouvy o dílo s jedním uchazečem a provedení díla v části 1 - Oprava produktovodu DN 300, PN trasy řeka Morava - Klobouky u Brna a s jedním uchazečem v části 2 - Oprava produktovodu DN 200, PN trasy Klobouky u Brna - Střelice.
Snížení energetické náročnosti objektu obecního úřadu v obci Bořetice, včetně výměny zdroje vytápění
Předmětem veřejné zakázky je provedení realizačních prací na zateplení obvodového pláště (celková plocha 1 472,0 m2), výměně otvorových výplní (celková plocha 77,5 m2), rekonstrukci otopné soustavy (osazení 1 ks kondenzačního kotle a 1 ks plynového tepelného čerpadla) a vnitřních rozvodů plynu budovy obecního úřadu Bořetice, okres Břeclav, kraj ...
Technologie modelu energeticky náročného procesu a její infrastruktura
Předmět plnění veřejné zakázky je rozdělen v souladu s § 98 zákona na tyto části: Část 1 Parní kotel s ochlazovacím okruhem Část 2 Zařízení pro měření účinnosti tepla Část 3 Univerzální zařízení pro manipulaci - robot Část 4 Pračky sušičky, žehliče a žehlící lis Část 5 Plynová mikroturbína – Systém pro předehřev sušícího vzduchu pro ...
Poptávám zařízení na rozvod dusíku pro vinařství
Dobrý den, mám dotaz ohledně komponentů na rozvod dusíku a dodání případně montáž. Jedná se a malé vinařství ve Vel. Bílovicich. Prosím o nějáké informace, děkuji.
Poptávám materiál pro splaškovou kanalizaci
Poptávám materiál pro splaškovou kanalizaci. SO 06 Prodloužení splaškové kanalizace Trubky HS plnostěnné z PVC-U DN 250 mm SN 12 kN/m2 se zesílenou stěnou, délky 0,5 m ………………………………………………………………………………………………………………… 2 ks délky 1,5 m ………………………………………………………………………………………………………………… 3 ks délky 5,0 m ………………………………………………………………………………………………………………… ...
Poptávám vodoinstalační materiál
SO 07 Prodloužení vodovodu POTRUBÍ DN PROFIL DÉLKA Potrubí PE SDR17 80 mm 90x5,4 178,00 m Ocelová trubka bezešvá 159x4,5 10,50 m TVAROVKY FRIALEN OZNAČENÍ KUSŮ Objímka bez dorazu DN 90 UB 90 8 Navrtávací odbočkový ventil 90/32 DAV(KIT) 5 Zemní souprava pro odbočkový ventil DAV EBS 5 Plovoucí poklopy RENKO 5 Integrovaný ...
Dodávka kulových kohoutů - propoj KS Břeclav - PZP Tvrdonice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 16 kusů kulových kohoutů, všechny pro PN 73,5 v rozměrech DN 100 - DN 1000 pro vysotlaký plynovod na území České republiky.
Poptáváme realizaci zdravotechniky a ÚT
Dobrý den, poptáváme dodavatele pro realizaci subdodávky útředního vytápění a zdravotechniky na stavbu školícího střediska v Brně. Termín realizace: 6/2012 Dokumentace ke stažení: http://tinyurl.com/SSUTOP - lze i samostatně http://tinyurl.com/SSZTI - lze i samostatně Nabídky v souladu s výkazem výměr a PD včetně vyplněného Krycího ...
Zateplení a výměna oken Městský úřad Břeclav
Zateplení objektu městského úřadu vč. výměny oken. Předmětem VZ je dále provedení izolace střešního pláště a oprava části střechy, výměna zdroje tepla, a to novými 2 ks plynových litinových stacionárních kondenzačních kotlů, nové řešení odvodu spalin od kondenzačních kotlů.
Poptávám kotel na tuhá paliva
Poptávám kotel na tuhé palivo - dřevo, odpad. Možnost přidání plynového hořáku pro víkendový provoz. Množství emisí. Výkon 150 kW.
Solární panely pro Nemocnici TGM Hodonín
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a osazení 280 m2 solárních panelů s výkonem 211 kW na lůžkovém objektu v areálu Nemocnice TGM Hodonín a jejich napojení na stávající systém ohřevu teplé vody. Jedná se o ploché vanové termické solární kolektory ve vertikálním provedení.
Poptávám realizaci klimatizace s topením
Poptávám klimatizace s topením do bytu. Detaily: -ložnice o rozměrech cca 14 m2, výška 2,5 m -kuchyňský kout s obyvákem o rozměru 28 m2, výška cca 2,7 m. Předpokládám, že půjde o dvě samostatné sady jednotek. Děkuji za nabídky.
Poptáváme krbová kamna vč. instalace
Do rekreačního zařízení chceme instalovat krb nebo krbová kamna s účinností ne nižší než 85%.Velikost místnosti 50m2.
Poptávám kulový kohout
Poptáváme u Vás: 1 ks kohout kulový DN50 PN16 K85171-016 Děkuji
Poptávám FVE
Tímto bych Vás rád požádal o vypracování nabídky na fotovoltaickou elektrárnu (EVALON nebo FATRA), která bude umístěna na střeše cca 15m vysoké budovy o rozloze cca 200m2. Budu se těšit na Vaše nabídky.
Poptávám návrh na využití střechy domu pro FV
Hledám návrh řešení využití střechy domu 7 x 10 m - jižní strana sklon 38stupňů - fotovoltaika nebo fototermika.
Poptávám ucpávku domácí vodárny
Sháním ucpávku vodárny JP4-45 . S pozdravem Jiří Pomajbík
Hledám výrobce plechových radiátorů
Poptávám výrobce plechové článkové radiátory po pěti článcích délka 230mm, šířka 200mm, rozteč trubek 500mm
Poptávám pozinkované trubky
Poptávám pozinkované (vodovodní, plynové) trubky d=60,3mm, tl. variantně: x5; x4; x3,6; x3,2mm z ocelí S 235 a S 355. Množství 35km. Termín dodání: pol. února 2010.