Zdroje velmi vysokého napětí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka systému zařízení pro provádění zkoušek pomocí velmi vysokého a ultra vysokého napětí. S ohledem na charakter zakázky je zakázka rozdělena na 3 části. Dodavatel je oprávněn podat nabídku na jednu libovolnou část zakázky, na dvě libovolné části nebo na všechny 3 části zakázky. Části zakázky: 1. Modulární ...
Testery komunikačních systémů III - Emulátor rádiového kanálu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka emulátoru rádiového kanálu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Součástí předmětu plnění je: • Dodávka, doprava a montáž předmětu plnění; • Instalace na určené místo; • Uvedení do plně funkčního a provozuschopného stavu; • Zaškolení obsluhy přístroje v místě instalace přístroje; • ...
Dodávka technologie pro optické trasy metropolitní sítě VUT v Brně
Předmětem plnění je úprava metropolitní optické sítě VUT v Brně spočívající v nahrazení a posílení stávajících tras novou kapacitou optických vláken, spočívající v dodávce a montáži materiálů a komponentů optických zakončení, komplexního vyzkoušení a zpracování dokumentace skutečného provedení včetně měřících protokolů.
Dodávka zařízení laboratoře spínacích přístrojů
Předmětem plnění je kompletní dodávka zařízení laboratoře spínacích přístrojů v rozsahu zpracování projektové dokumentace potřebné k umístění zařízení; výroba/dodávka požadované sestavy; montáž, zapojení a oživení zařízení; zkušební provoz; přejímací zkouška kompletní dodávky zařízení; dokumentace skutečného provdení.
Vysokokapacitní systém skladování elektrické energie
Jedná se o dodávku vysokokapacitního systému pro skladování elektrické energie z výzkumné fotovoltaické elektrárny a to pomocí průtokové baterie. Podrobné informace a specifikace předmětu zakázky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Poptávám realizaci svítidel do budov
Dobrý den, potřebuji do dvou budov v Brně Řečkovicích udělat: svítidlo se senzorem 1x75W / 120° včetně zdroje demontáž a montáž svítidla, seřízení senzorů prosím o laskavou nabídku ceny pokud možno do čtvrtka. Ukončení prací a fakturace nejpozději do konce roku 2011, , děkuji (jsem plátcem DPH) Pavla Novotná
Poptávám příslušenství ke klávesám Casio
Potřebuji náhradní šňůru ke klávesám Casio CA 110
Dodávka optoelektronických zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka optoelektronických zařízení v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.Blíže viz ZD.
Systém vodíkového palivového článku
Předmětem zakázky je koupě kompletního systému vodíkového palivového článku v podobě laboratorního pracoviště. Palivem pro tento článek je vodík H2. Systém je provozuschopný po připojení zdroje vodíku a elektrické zdroje zátěže bez nutnosti připojení dalších systémů.
Poptávám elektroměrový rozvaděč
Prosím o sdělení ceny elektroměrového rozvaděče typ EP 212+100
Dodávka optoelektronických zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka optoelektronických zařízení v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.Blíže viz ZD.
Poptáváme parková svítidla OCP
Poptáváme parková svítidla OCP.
Hledám dodavatele diod
Sháním 1 až 3 W diody na 6V, které mají patici E -tj. dají se našroubovat místo obyčejné (či halogenové) žárovky např. do čelovky. Vím, že podobné dodává firma Petzl (http://www.petzl.com/en/pro/hybrid-headlamps/duo-atex-1-w-led), ale jsou drahé. O polovinu levnější prý čas dodávala jiná firma (http://www.bel-shop.eu/). Pokud někdo dodá takové ...
Sháním pokojový lustr
Poptávám závěsně světlo - PR ZÁVĚS RAPO ABS - pokojové světlo oranžové barvy, koupím celý lustr.
Poptáváme dodavatele GPS produktů
Poptáváme dodavatele GPS navigací a ostatních GPS produktů jakýchkoliv značek se zajištěným servisem a zárukou v ČR (stačí u dodavatele). Jednorázové i dlouhodobé odběry. Jakékoliv množství, záleží na cenových podmínkách. Poptávka pro stabilní českou společnost.
Sháním tlakový spínač SUCO
Sháním tlakový spínač SUCO , závit M 10 x 1 obj. č. 0 166 409 01 1 033
Sháním elektromateriál CLB 6.92
Poptávám elektromateriál: CLB 6.92 400/5.........................3ks CLB 6.92 200/5.........................3ks Příchytky pro upevňění CLB........6ks.
Poptávám přímotopy zn. AEG
Hleám prodejce přímotopů zn. AEG v regionu Brna.
Poptávám reflektor zn. Leuci R 95
Poptávám reflektor mat., 200W, 230V, E 27 Reflektor je od firmy Leuci pod názvem R 95.
Poptáváme Pertinax desky
Poptáváme 3 ks Deska pertinax (Kartit) tl. 4mm, rozměr 1050x1025
Poptáváme spolupráci v oblasti kabeláží
Poptáváme spolupráci při výrobě kabelových svazků pro auto-moto průmysl a bovdenů pro moto a malou zahradní techniku.Vlastníme certifikát jakosti podle normy ISO 9001.2001.Máme dlouholeté zkušenosti ve spolupráci s našimi i zahraničními zákazníky.
Poptávám bytová svítidla
Hledám prodejce svítidel do bytových prostor v Jihomoravském kraji, nejlépe v Brně a okolí
Sháním stropní zářivku s mléčným svítidlem
Hledám stropní svídidlo zářivkové s mléčným stínidlem. Velikost 595 x 595 x (100-150)mm Jedná se o cca 83 ks
Poptávám nabíječku akumulátoru automat
Poptávám nabíječku akumulatoru automat 13.8V/5.8A nebo podobnou. Před několika lety byla v prodeji, např. GM electronic, cca 700Kč vc.DPH. Prosim o ev. kontakt na výrobce.
Poptávám chráničky Kopoflex
Poptávám velkoobchod elektroinstalačním materiálem, konkrétně chráničky zn. Kopoflex. Jižní Morava, nejlépe Brno a okolí.