NĚMECKO; Stavebniny, pomocné stavební práce
Jsme firma pracující s oboru stavebnictví. Hledáme subdodavatele, kteří pro nás zrealizují demoliční práce nebo podobné práce. Kromě toho hledáme také dodavatele, kteří nám mohou dodat stavební materiály ze zahraničí. Prosím o kontaktní údaje obchodníků nebo stavebních firem.
EGYPT; Oděvy, šperky, kosmetika, starožitnosti
Naše společnost je výhradním zástupcem pro mezinárodní firmy v Egyptě. Spolupracujeme s exponovanými importéry a exportéry z celého světa již od roku 1997. Srdečně vás zveme k návštěvě naší webové stránky http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků, které exportujeme. V Egyptě máme výrobní podniky světové třídy, které ...
NĚMECKO; Dekorativní předměty, kamenická tvorba
Hledám výrobce uměleckých objektů ze rzi např. zapíchnuté zahradní dekorativní předměty jako svíce, květiny, kostky z oceli s otvory, ocelové kužely, ocelové nádoby na rostliny jako mísy. Mimoto hledáme výrobce kamenických děl, např. kužely vytesané z kamene, provrtané valouny.
Poptávám cihly a keramické překlady
Cihly Heluz Supertherm-THERMO 40STI P8-49palet, THERMO 36,5 STI P8- 9palet, Cihly 30 P+D P10-28palet, 24 P+D P10-3 palety, 14 P+D P10- 2palety, 11,5 P+D P10-1paleta. Překlady keramické Heluz- 11,5-1,25m -1ks, 23,8-1m /4ks/, 23,8-1,25m /72ks/, 23,8-1,5m / 4ks/, 23,8-1,75m /16ks/, 23,8-2,75m /4ks/, 23,8-3m/4ks/. Komín Heluz Klasik -20mm,8m, ...
Obalované směsi
Předmětem veřejné zakázky je dodávka obalovaných směsí v roce 2011.
LIBERIE; Přírodní slída
Jsme Fair Business Center, sídlíme v Monrovii v Libérii. Jsme registrovaná a licencovaná firma. Těžíme přírodní slídu, někdy komerčně uváděnou jako minerální brusivo, vědecky jako křemičitan draselno-hlinitý (KAL2- AL SI3 O10)(OH2), muskovit, biotit atd. Objevili jsme několik nalezišť těchto minerálů a mohli bychom být hlavním, spolehlivým a ...
ŠPANĚLSKO; Obchodní spolupráce
Jsme jednou z předních firem zabývajících se nákupem a prodejem všeobecného zboží. Hledáme firmy, které by měly zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám bronzový válec pro potravinářství
Bronzový válec - čisté rozměry po opracování pr. 200 síla stěny 20 L - 1030 1 ks jakost vhodná pro potravinářský průmysl.
ČÍNA; Odlitky, výkovky
Jsme čínská firma Shanxi OMK Machinery and Equipment ltd., máme mnoho podřízených závodů. Podnikáme především v oblasti lisovaných a protlačovaných odlitků, železných a ocelových odlitků, svařovaných dílů, výkovků a strojních částí pro zahraniční zákazníky podle jejich zaslaných výkresů a vzorků. Rádi bychom navázali obchodní vztahy s ...
Obaľovaná asfaltobetónová zmes za tepla
Predmetom obstarávania verejnej súťaže je dodávka obaľovanej asfaltobetónovej zmesi za tepla na prevádzanie výspraviek výtlkov na cestách I., II. a III. tried v pôsobnosti stredísk SCTSK: SÚ Trenčín, Prievidza a Považská Bystrica a ich jednotlivých cestmajsterstiev. Jedná sa o tovar- obaľovaná drvina za tepla na základe prírodného asfaltu, ktorý ...
Poptáváme dlažební žulové kostky
Potřebuji urgentně koupit dlažební žulové kostky 6x6 cm - 14 m2, nejlépe v okolí Ostravy.
Dodávka drceného kameniva na vysprávky, nátěry a kalové zákryty vozovek 2011
Drcené kamenivo prané vodou na vysprávky, nátěry a kalové zákryty vozovek frakce 0/4, 2/5 a 4/8 v celkovém množství 11 150 t. Zadavatel bude provádět odběr materiálu průběžně dle okamžité potřeby svými vlastními přepravními prostředky. Dodaný materiál musí svými fyzikálními a chemickými vlastnostmi odpovídat ČSN EN 13 043.
TOGO; Nábytek, stavební materiály
Obchodujeme s dřevěným nábytkem, řezivem, cihlami, tvárnicemi, cementy všech druhů a hledáme dodavatele.
IRSKO; Stožáry turbín
Hledáme výrobce stožárů malých větrných turbín. Sortiment výrobků je od 6 / 50 kW.
INDIE; Pocínovaný plech
Poptáváme pocínovaný plech.
KEŇA; Hutní materiál
Hledáme v ČR výrobce sortimentu železných a neželezných průmyslových kovů - ocelového plechu, povrchově zpevněné oceli, uhlíkové nástrojové oceli, rychlořezné oceli, kruhových tyčí, bronzu, mosazi, hliníku, hliníkového plechu, legované tyčové oceli, materiálu na formy, šestihranných ocelových tyčí a nástrojové oceli.
Poptávám betonový plot
Mám zájem o betonový plot přírodní10m dlouhý -2m vysoký,prosím o zaslání nabídky.S pozdravem ŠTIPČÁK Pavel
RUMUNSKO; Přírodní kámen
Zastupuji malý podnik v oboru stavebnictví v Rumunsku a mám zájem o spolupráci s evropským výrobcem přírodního kamene. Rád bych obdržel nabídky nepravidelného přírodního kamene (tloušťka 2-3 cm, neleštěný), za účelem dodávek mému skladu kamenů pro letošní rok. Také bych rád dostal nějaké fotografie.
FRANCIE; Stavebniny, míchačky, nábytek, čluny, textilie
Hledáme seriózní dodavatele všech druhů stavebních materiálů, překližky, mramorů, dlaždic, střešních plechů, barev, trakařů, lopat, míchacích strojů atd.., nábytku, rakví a skříněk, lodí, člunů, nádob, textilií atd.. Prosíme o zaslání nabídek se specifikacemi.
KAMERUN; Potraviny, cement, hydroxid sodný
Hledáme odběratele banánů, kakaa, kávy atd. Můžeme nakupovat i prodávat pšeničnou mouku, cement, zmrazené potraviny, hydroxid sodný. Hledáme dodavatele i odběratele.
Poptávám dlažbu
Poptávám dlažbu od firmy BEST, "ARCHIA", colormix PODZIM, tl. 8cm, cca 50m čtver.
Dodávka asfaltové emulze na vysprávky, nátěry a kalové zákryty vozovek 2011
Průběžné dodávky kationaktivní asfaltové emulze pro lokální opravy povrchu vozovek tryskovou metodou, nátěry vozovek a kalové zákryty typu Slurry Seal, včetně dopravy do místa plnění. Zadavatel požaduje realizaci dílčí dodávky asfaltové emulze do místa plnění nejpozději 72 hodin od odeslání e-mailové objednávky na adresu dodavatele. Parametry ...
Poptávám šamotové cihly do krbových kamen
Kde prosím koupím náhradní šamotové cihly do krbových kamen Grand-Haas a Sohn. Prodej co nejblíže Rychnovu/Kněžnou.
Dodávka obalovaného kameniva na vysprávky vozovek 2011
Obalované drcené kamenivo na vysprávky vozovek - asfaltový beton (AB), celkové množství 7 600 t. Materiál musí svými fyzikálními a chemickými vlastnostmi odpovídat ČSN 73 61 21. Zadavatel bude provádět odběr materiálu průběžně dle okamžité potřeby svými vlastními přepravními prostředky.
KANADA; Ropa, cement
Dodáváme surovou i čištěnou ropu, cement. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s potenciálními importéry.