Poptávám litinové zahradní pítko
Poptávám litinové zahradní pítko pro zalévání na hřbitově.
INDIE; Kámen
Zabýváme se logistikou a chceme exportovat červený kámen bijoliya a velmi známý mramor z Rajasthanu (Indie). Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli kamene v Evropě.
INDIE; Kamenné dlaždice
Naše firma Sunkra Exporters Impex je obchodníkem a zpracovatelem kamenných dlaždic a desek z přírodní štípané břidlice / křemence, leštěných žulových desek, dlažebních kamenů, dlaždic nepravidelné velikosti. Máme zájem o navázání dlouhodobé spolupráce s obchodními partnery pro marketing uvedených kamenných výrobků na evropském trhu.
GUINEA; Cement
Poptáváme lodní náklad cementu do Guineje Konakry.
Poptávám stavební materiál
Dobrý den,můžete mi u vás zpočítat cenu za tento materiál děkuji. název množství zdivo Porotherm 44 P+D, P10 112m2 zdivo Porotherm 44 P+D, P10-východní štít-I.var 22,2m2 zdivo Porotherm 30 P+D, P10-východní štít-II.var 22,2m2 zdivo Heluz 20 P+D, P10 5,7m2 zdivo Porotherm 17,5 P+D, P10 7,4m2 zdivo Porotherm 11,5 P+D 19m2 zdivo Porotherm ...
Poptávám dekorativní kačírek
Poptávám prodej tříděného dekoračního kačírku v Turnově a okolí - pouze menší množství asi 500 kg
NĚMECKO; Stavební hmoty, chemikálie
Poptáváme: 1x paletu lité mazaniny do 50mm 1x paletu vyrovnávací hmoty na podlahy 1x paletu síranu vápenatého Prosím sdělte cenu za každou paletu a také, zda můžete zboží dodat (Köln-Flittard)
Poptávám výrobu silničních překladů
Prosíme o nabídku výroby silničních překladů na zakázku. Specifikace poptávky pro : - účel - mostek pro os. auta max. do 4tun - přejezd potoka - panelový překlad potoka na krajích položen na 0,5 m široké patky - šíře překladu od 3m do 3,60m maximálně (složeno max. ze 3 panelů ) - možné šířky překladu 1m,1,2m nebo 1,5 m - prosíme o variantní ...
Poptáváme vnitřní hliněné příčky a hliněnou omítku
Poptáváme vnitřní hliněné příčky z hliněných nepálených cihel s hliněnou hladkou omítku. Dále poptáváme hladkou hliněnou omítku na vnitřní straně obvodových zdí, podklad je záklop dřevěné nosné konstrukce z OSB 18mm.
Poptávám stavební materiál
Poptávám zdící mat. na lepidlo / Porfix, H+H CLASSIC,Porobeton Ostrava aj./ podobný mat. na stavbu haly. Rozměry 500*250*300mm P+D cca 1300ks + dopočítat lep na toto množství, dále překlady na okna /5 oken o rozměrech 150/150cm/, prosím cenu rozepsat. Místo dodání Valdíkov okr. Třebíč
Poptávám betonovou dlažbu
Poptávám betonovou dlažbu ke garáži o síle 6 cm. Prostor před garáží je velký, proto požaduji levnější dlažbu.
NĚMECKO; Minerální vata
Hledám dodavatele minerální vaty pro zateplovací systém WDVS
Poptávám praný kačírek
Dobrý den, potřebuji v okolí Otrokovic, Zlína firmu, která dodává praný kačírek frakce 16/32.
NĚMECKO; Stavební materiál, hrubá stavba
Poptáváme různý stavební materiál pro stavbu dvou domů - cihly, střešní krytiny, okna, vstupní dveře, obkládačky z jemného kamene béžové 60x60, eventuelně firmu, která provede hrubou stavbu, pouze německy mluvící. Prosím o vhodné kontakty.
Poptávám trapézový plech
Poptávám trapézový plech síla 0,5mm v množství 60m2 Nabídněte
Poptávám písek na zasypání dlažby
Kde se prodává písek na zasypání dlažby?
ŠVÝCARSKO; Podlahové příčky, gabiony
Hledáme pro přestavbu v Reichenburgu následující: -podlahové příčky asi 180qm -klecové systémy na kámen (gabiony)
Poptávám zhotovení bronzových odlitků
Sháním uměleckou slévárnu v POLSKU, která zhotoví bronzové odlitky (metodou ztraceného vosku) dle dodaných modelů. Jsem z České Lípy.
Poptávám ztracené bednění
Prosím, zašlete mi ceník nebo katalog, potřebuji koupit ztacené bednění o rozměrech 20x40. Děkuji.
Poptávám odlitky
Poptávám odlitky pomocí technologie lití kovů do tlakových forem.
NĚMECKO; Hliníkové profily
Hledáme výrobce hliníkových profilů podle náčrtu.
Poptávám dovoz kačírku
Dovoz kačírku 16/32 4t Rožmitál p.Třemš.
Poptávám žulové kostky
Poptávám cca 60 t. (260 m2) žulkových kostek 10x10 , 12x12cm, nabídněte.
UGANDA; Stavební materiály
Ugandská nákupní komise zahájila v roce 2011 projekt rozvoje venkova / pomoc. Hledá spolehlivé dodavatele, kteří mohou dodávat některé z níže uvedených produktů do Mombasy. Stavební materiály (cementy, železné tyče, krytinové plechy).
Poptávám kruhovou tyč
Dobrý den , chci poptat kruhovou tyč : KR 30 - CuBe2 - NGK BERYLCO - 2 tyče (cca 6 metrů ). Prosím cenu včetně dopravy . Děkuji