BENIN; Stavebniny
Importujme stavební materiály. Hledáme dodavatele.
Poptávám betonové směsi
Dobrý den, prosím o cenovou nabídku betonových směsí na stavbu prodejny v areálu TOPP Kladno Vašíčkova 1758. Jedná se asi o 80-100m3 betonových směsí .B-15,B-20,B25 Prosím o cenu s dopravou. Přeji krásný den. Štěpán Kos
Poptávám děrované cihly
Poptávám děrované cihly 30x30x14 cm, na 24m2 zdiva.
NIGÉRIE; Zinek
Hledám v ČR výrobce zinku. Potřebuji informace o ceně a kvalitě.
Poptávám fasádní polystyren
Poptávám fasádní polystyren v rozměru 1000x500x100 mm. Chci 93m2. Dále lepidlo na polystyren, perlinku 100m2, hmoždinky zateplovací (s trnem plast i kov) cca 450ks. Termín nejlépe ihned! Potřebuji mít na stavbě do 29.5.2011. Místo dodání Bílovice nad Svitavou, 66401.
FRANCIE; Stavebniny, míchačky, barvy
Hledáme dodavatele všech druhů stavebních materiálů, překližky, mramoru, dlažby, střešních plechů, barev, trakařů, lopat, míchaček.
INDIE; Ocelové plechy
Poptáváme 10 MT plechů z oceli 16Mo3 o tloušťce 12 mm pro jednoho z našich zákazníků v Indii. Také my bychom velmi rádi pracovali jako indický obchodní zástupce dodavatele. Více informací o naší společnosti na webu www.mascot.in.
Poptávám písek a štěrk
Poptávám 3kubíky říčního písku na betonování a o 0,5 kubíku ostrého štěrku do betonu jako pojivo. Místo dopravy je Praha zličín, Jílová 177/6, 155 21. Prosím o předběžnou kalkulaci.
Poptávám vymývanou dlažbu
Vymývaná dlažba s velkými kamínky 40x60x40 80 kusů.
Poptávám ztracené bednění
Poptávám ztracené bednění 500x500x25
INDIE; Přírodní kámen
Hledáme odběratele indických přírodních kamenů jako jsou žulové dlaždice a desky, žulové dlažební kostky, obrubníky, palisády, schody atd. Všechny druhy žulových výrobků.
NIGÉRIE; Bílý cement
Hledáme v ČR výrobce bílého cementu.
Poptáváme materiál na zpevnění plochy
Poptáváme vhodný prostředek na zpevnění měkké plochy, aby byla využitelná jako parkoviště pro osobní auta. Potřebujeme zpevnit cca. 500 m² pole. Nemáme požadavek na konkrétní provedení, mohou to být zatravňovací panely, vhodné "rošty", stavební nebo jiné panely, ... . Možno i použité! Podmínkou je příznivá cena a ...
NĚMECKO; Zahradní trpaslíci
Poptávám dodavatele zahradních trpaslíků.
Poptávám ztracené bednění, vč. dopravy
Ztracené bednění šíře 40cm 300ks dodej Bratronice u Kladna - červen. Nabídněte cenu s dopravou. Děkuji Bláha
INDIE; Titanové plechy, filtry
Poptáváme titanové plechy a filtry.
NĚMECKO; Stavební materiály
Poptávám výrobce vláknité omítky, tekutých tapet a napínacích stropů.
NĚMECKO; Izolační desky
Poptávám desky k vnitřní izolaci jako Ytong, Multipor, včetně dodání do Durynska. Síla 160 mm nejméně 50m2
Hledáme dodavatele stavebního materiálu pro e-shop
Hledáme ke spolupráci výrobce stavebního materiálu a všech potřebných stavebních doplňků a komponentů nutných k výstavbě rodinných domů a bytových domů.
NĚMECKO; Stavebniny
Hledám velkoobchodníky se stavebninami, sháním pórobetonové cihly a jiné na výstavbu domu. Čím blíže na jih od Česka, tím lépe.
Poptávám žulovou desku
Prosím o cenovou nabídku na krycí žulovou desku na hrob, síla 5 cm. rozměry 275 x 260 cm Děkuji.
Poptáváme žulovou dlažbu
Poptáváme žulovou dlažbu. Řezaná ,tryskaná 30x30x2cm m2 = 20, nebo 40X40X3cm. Tloušťka dlažby může být i 2,5 cm. Zaslat cenu a lhůtu dodání
NĚMECKO; Zahradní trpaslíci
Hledáme českého výrobce zahradních trpaslíků, dekorativních figurek. Prodáváme v Německu trpaslíky s vlastním výtvarným řešením. Potřebujeme ale výrobce na 600 kusů trpaslíků. Naše webové stránky: www.mightymetalbob.de Při dobré spolupráci mohou být průběžně vyráběny nové modely.
Poptáváme dodavatele podhrabových desek
Hledám dodavatele podhrabových desek a držáků na podhrabové desky.
SKOTSKO; Ohebné trubky
V příloze je oficiální požadavek a výkres pro zhotovení ohebné trubky s přírubami a koleny, přesně specifikující ASME materiál, pro dodání, zhotovení, testování a kontrolu všech prací - při důsledném dodržování všech bodů podrobně uvedených v přiložených dokumentech.. Poptávka je určena pro výrobce, který je kompetentní, kvalifikovaný s dobrými ...