Hledám neobydlené byty k prodeji
Poptávám neobydlené byty k prodeji v Českém Těšíně.
Poptávám výměnu bytu
Poptávám výměnu bytu, mám 1+1+ zasklená lodžie + spíž na chodbě a sháním 2+1+lodžie též v OV s doplatkem.
NĚMECKO; Pronájem střech na fotovoltaické panely
Informace pro majitele střech P r o n a j m ě t e V a š i s t ř e c h u Hledáme: -Rovné střechy, pultové střechy, sedlové střechy od 500 m2 -Orientace střech může být od jihozápadu do jihovýchodu. Rovné střechy nepatrné. -Bez zastínění -Všechny krytiny kromě eternitu Pokud vlastníte takové plochy, zřídí naši investoři na Vaší střeše ...
Hledám byt v Kdyni
Hledám volný byt ve Kdyni družstevní 3+1 nebo 4+1
Poptávám pronájem, koupi čerpací stanice
Poptávám pronájem, připadně prodej benz.čerpací stanice. Kraj Vysočina.
Poptáváme koupi půdních prostor
Od přímého majitele nebo od společnosti vlastníků v Olomouci a v Brně, koupím půdní prostory na vybudování půdního bytu. Případně i více bytů.
Poptávám koupi garáže
Chci koupit garáž naproti penzionu Blok-- A v MLADÉ BOLESLAVI
Poptávám pronájem nebo koupi čerpací stanice
Poptávám pronájem nebo koupě čerpací stanice v Královéhradeckém kraji, ale i jinde v ČR.
Poptávám pronájem bytu
Mladá maminka shání pronájem bytu v Okrese RK,nejlépe Týniště nad Orlicí.Nájemné max.6000 bez kauce.Prosím kdo pomůže??prosím ozvěte se na tel.č.:739743119.
Poptávám pronájem bytu
Shánim byt do pronájmu 2+1, teď jsem momentálně v Anglii, ale v lednu se vracím do Liberce, jestli máte nějaký byt do pronájmu dejte mi vědět předem, moc děkuji, Kopecký
VIETNAM; Spolupráce - reality, zemědělství
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce v oblastech: realitní investování a obchodování, projektové poradenství a projektování, vývoz zemědělských produktů (maniok, pepř, káva, kukuřice, rýže, ryby, mořský písek ....), distribuce hnojiv a chemických produktů, kosmetiky, dovoz všech druhů strojů a zařízení.
Poptávám skladovací prostory
Sháním pro stěhovací firmu skladovací prostory příp. i dílnu okolo 30 m2 v přízemí, přístupné nepřetržitě s možností parkování 2-3 dodávek Praha 6 - Bubeneč, Suchdol, Lysolaje nebo blízká Praha - západ.
Poptávám skladové prostory
Úklidová firma hledá sklad 30-50m čtver. na úklidové stroje, úklidovou chemii, úklidové náčiní apod. Prostory musí být v přízemí budovy s nepřetržitým přístupem, soc. zařízením a dobrým parkováním pro vozidla.Praha Hostivař a blízké okolí. Cena cca 100Kč/m2/měsíc.
Poptávám služby realitní kanceláře
Prodám dr. byt 3+1+B: Usti nad Labem - 490 000 Kč.
Poptávám pronájem skladových prostor
50000,- každý rok zaplatím za pronájem skladového prostoru cca 100 - 150 m2 v Plzni na Slovanech, Bory nebo Doudlevce. Podmínkou možnost příjezdu, elektřina.
INDIE; Pozemek v Indii
Mám pozemek 990 čtverečních stop v Palika Bazar, v centru města Jind, což je okresní středisko státu Haryana. Přibližně 60% plochy uvedeného trhu je obsazeno předváděcími salony jiných společností. Chci místo pronajmout potřebným firmám. Místo je nejvhodnější k otevření banky, firemní kanceláře, výstavní místnosti.
TURECKO; Prodej továrny
BISAN je známá, jedna z největších továren na výrobu značkových jízdních kol, motocyklů a invalidních vozíků v Turecku. Vlastníci továrny se rozhodli prodat továrnu BISAN (BICYCLE& MOTORCYCLE FACTORY) včetně majetku a názvu co možná nejdříve. Vedení společnosti hledá obchodní partnery, kteří by byli zainteresováni na této nabídce.
Poptávám koupi zahrady s chatkou
Koupím malou zahradu s chatkou v okolí Moravských Budějovic.
Poptávám koupi bytu v Opavě
Koupím levný byt větší 1+1 nebo menší 2+1 v Opavě.
Hledám prostory pro provoz herny
Hledám prostor pro provozování HERNY BARU 80-400 m2. Oblast CB, CK, JH, PH, Možná provize
EGYPT; Ropa, auta, ocel, reality
Máme zájem o navázání dlouhodobého obchodního vztahu v některé z následujících oblastí: ropné produkty, automobilový průmysl, ocelářský průmysl, reality a cestovní ruch.
Poptávám koupi rodinného domku
Koupím rodinný domek v okrese Vsetín.
Hledám pozemky pro stavbu FVE
Hledám pro naše investory pozemky na výstavbu FVE (jen s vyřízeným SP) po celé ČR. Cena a velikost nerozhoduje. Prosím nabídněte.
Poptáváme pronájem prostor v Praze
Poptávám v Praze komerční prostor pro pracovnu i bydlení se sociálním zařízením, včetně sprchového koutu nebo koupelny. Preferuji Prahu 6. www.edb.cz/hypoteka
Hledáme pozemky pro výstavbu FVE
Poptávám další pozemky na výstavbu FVE, prodej i pronájem. V různých fázích projektu, příp. výstavby.