Prodej reklamního prostoru České televize na mediálním trhu
Předmětem veřejné zakázky je zastupování České televize (dále také „ČT“) na mediálním trhu při prodeji reklamního prostoru ve vysílání ČT a na teletextových stránkách, popřípadě v elektronickém programovém průvodci ČT. Zastupováním se rozumí tvorba a rozvoj obchodní nabídky reklamního prostoru ČT, uzavírání smluv s mediálními agenturami a dalšími ...
Poptávám pronájem bytu v Pardubicích
Dobrý den, hledám pronájem bytu pro 1 osobu v Pardubicích, od 01.10.2010. Mobil: +420 773 073 093 Email: wiking01@o2.pl
Poptávám koupi stavebního pozemku
Hledám stavební pozemek rovinatý s dobrým příjezdem pro RD Bungalov nejlépe okolí Zlína-platba hotově celková plocha by měla být alespoň 1000m2-Děkuji za nabídky
GHANA; Nemovitosti
Hledáme obchodní partnery pro naši rychle rostoucí ekonomiku a máme zájem o navázání obchodních kontaktů v oblastech nemovitostí, nakládání s odpady, plastů.
Poptáváme pronájem skladu s mrazáky
Poptávám sklad k pronájmu 300m2 až 500m2 s mrazákem a chladícímy boxy pro uskladnění potravin v Praze nebo P-V, P-Z.
Hledám k pronájmu čerpací stanici
Poptávám pronájem zařízené čerpací stanice. / benzín,nafta,lpg /
Poptávám koupi rodinného domu
Hledám RD i starší 5+1 do 15 km od HK, směr na Náchod, do 2mil.Kč s pozemkem .
INDIE; Prodej komerční nemovitosti
Prodáváme komerční nemovitosti poblíž Mumbai, Indie pro skladovací prostory malých, středních, velkých nadnárodních firem. Průmyslová zóna schválená vládou, krátká vzdálenost od navrhované jednokolejky, nachází se ve free zóně, snadný přístup do Mumbai - dálnice.
Poptávám pronájem chaty na léto
Hledám chatku pro dvě osoby, v oblasti Praha - východ. U lesa, prodej potravin do 500 metrů. V přízemí koupelna se sprchou nebo vanou, splachovací WC, 2 postele (ne palanda), kuchyňka, zavedena elektřina, prostě co nejméně schodů a ať se tam cítí dobře. Prosím v klidném prostředí za rozumnou cenu na celé léto, představuji si tak cca 5000 za měsíc.
Hledám pronájem bytu
Hledám pronájem bytu 2+1, zařizený ve Velkém Meziříčí, do 6 000 kč.
Poptávám pronájem skladových prostor
Poptávám prostory na prodejní sklad,cca 200m v Olomouci.Nabídněte cenu. Jsem ochoten zaplatit za 200m, 10 000kč měsíčně,více ne.
Poptáváme dlouhodobý pronájem bytu
Poptávám k dlouhodobému pronájmu byt 1+1 nebo 2+1 pro pár v Liberci v centru města nebo blízko centra.
Hledáme skladové prostory
Sháníme skladové prostory pro uskladněni DVD, alespoň částečně vytopené, aby bylo možné vybudovat jedno pracovní misto člověka, který by se o zboží a expedici staral pár hodin denně. Umístění palet nad sebe, kolem 300m2
Hledáme ke koupi projekt na FVE
Koupíme připravený projekt s pozemky na fotovoltaickou elektrárnu (pronájem ne), do 40 MWp, koupíme jakýkoli připravený projekt v energetice (teplárny, teplovody, elektrárny jakéhokoli typu, apod. ), rozestavěnost i v provozu, infrastrukturní projekty pouze většího charakteru.
Hledám pronájem družstevního bytu
Pronájemu družstevní byt 1+1 v Příboře.Informace na tel.777349399
Hledám pronájem bytu
Hledám pronájem bytu 2+1 - i před rekonstrukcí, platím 24 měsíců předem, lokalita Praha 9 - Kyje, Běchovice, Počernice, Měcholupy, Újezd n/L a okolí, výtah nebo 1. patro.
Hledám pronájem bytu v Olomouci
Hledám levný pronájem malého bytu v Olomouci, možno 0+kk,1+kk a jiné pro sebe. Jsem nekuřačka naprosto spolehlivá mladá slečna, dlouhodobě v Olomouci nebo jeho okolí. Pronájem max do 4000,- včetně inkasa nevadí mi starší byt. Předem děkuji za nabídky
Poptávám koupi rodinného domu
Poptávám dvougenerační rodinný dům s garáží k nastěhování ,i starší, přízemí 3+1, patro 2+1 s malou zahradou, celková plocha pozemku 600-700 m2. Celková cena s pozemkem do 3 mil. V okolí HK do 10 - 15 km, lépe směrem Jaroměř. Ne Pardubicko.
Poptávám pronájem bytu v Opavě
Poptávám pronájem třípokojového bytu v Opavě
Realitní agentura poptává čerpací stanici
Poptávám ČERPACÍ STANICI na frekventovaném místě v ČR. Nejlépe u dálnice, hraníčního přechodu, s parkovištěm pro kamiony, shopem, případně myčkou.
Poptávám výměnu bytu
Vyměním pěkný atypický podkrovní byt o vel. 1+1 k.k. v Semilech za jakýkoliv byt v Liberci a okolí.
Poptáváme ke koupi výrobní areál
Poptáváme ke koupi komerční objekt - výrobní areál, ve kterém lze zahájit výrobu drobnějších předmětu. Objekt by měl mít výrobní část, skladové zázemí a administrativní prostory. Pozemek by měl umožnit otočení kamionu. Předpokladem je výměra pozemku cca 7 000 a 1 500 m2 zastřešených ploch. Požadovaná lokalita je okres Litoměřice, Česká Lípa nebo ...
Poptáváme koupi nájemního bytového domu
Poptáváme ke koupi bytový nájemní dům v lokalitě Praha, Kladno nebo Kralupy nad Vltavou. Poptává se klasický bytový dům typu panelák, činžovní dům a podobně. Objekt by neměl být po kompletní rekonstrukci, běžná údržba a opravy jsou v pořádku. Dům může být obsazen nájemníky. Cena by měla odpovídat klasickým cenovým kalkulacím a lokalitě.
Poptávám krátkodobý pronájem bytu
Popis poptávky : Hledám krátkodobý pronájem (cca 3-4 měsíce). Lokalita Brno. Částečně zařízeného bytu 1+1 nebo 2+1 s možností zvířete. Bez RK - cena do 10.000,- Kč Důvodem poptávky je rekonstrukce nemovitosti - narození potomka v době rekonstrukce. Tento pronájem je pouze na přechodnou dobu. Možnost jednoho nájmu předem. Počet osob 2 dosp. + ...
Hledám pronájem kantýny
Poptávám pronájem kantýny v Hradci Králové. Prostor školy nebo podniku.