Spotřební materiál pro akutní diagnostiku poruch hemostázy
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění – dodávka spotřebního materiálu pro akutní diagnostiku poruch hemostázy s reagenciemi s podmínkou bezúplatné výpůjčky čtyř tromboelastografů po dobu 4 let a zajištění jejich servisu.
Poptávám nastavitelnou vycházkovou hůl
Poptávám vycházkovou hůl, nastavitelnou, do 700 Kč.
Systém k aplikaci kontrastní látky
Dodávka zdravotnického přístroje a následné dodávky spotřebního materiálu po dobu 4 let
Sterilizační obalový materiál
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcových dohod týkajících se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky sterilizačního obalového materiálu dle ČSN EN ISO 11607-1 pro Centrální sterilizaci, Pracoviště medicíny dospělého věku, Fakultní nemocnice Brno, a to podle potřeb zadavatele.
Technologická obnova operačních sálů ve FN Brno ve čtyřech etapách – operační světla a operační stoly
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka operačních světel, kamer do světel a operačních stolů včetně příslušenství do Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku.
Poptávám zdravotnické pomůcky
Poptávám zdravotnické pomůcky surround ref839012, ochrana pokožky.
Technologická obnova operačních sálů ve FN Brno ve čtyřech etapách – operační světla
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka operačních světel, kamer do světel a operačních stolů včetně příslušenství do Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku.
Kapilární dialyzátory
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kapilárních dialyzátorů na základě dílčích objednávek po dobu 3 let.
Vybavení FN Brno pro návaznou péči - lúžka II
Dodávka nemocničních lůžek včetně příslušenství do Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Nákup spotřebního materiálu na analýzy DNA pro laboratoř OKTE
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup spotřebního materiálu na analýzy a zpracování vzorků DNA pro genetickou laboratoř OKTE.
Materiál pro endoskopický odběr žil
Průběžné dodávky materiálu pro endoskopický odběr žil po období 4 let (předpokládaný odběr 416 kusů).
Sety operačního rouškování
Průběžné dodávky operačních setů
Transfuzní přípravky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky transfuzních přípravků po dobu 2 let od podpisu smlouvy pro potřeby klinických oddělení zadavatele.
Spotřební materiál k přístrojům Philips
průběžné dodávky spotřebního materiálu k lékařským přístrojům Philips
Spotřební materiál pro hematologické vyšetření
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky spotřebního materiálu – reagencie, roztoky potřebné k údržbě analyzátorů, kontroly, náhradní díly (dále také „zboží“) dle potřeb zadavatele s podmínkou bezúplatné výpůjčky automatických analyzátorů a s podmínkou ...
Reagencie, kontrolní materiály a spotřební materiál pro hematologickou analýzu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií, spotřebního materiálu a kontrolních materiálů pro provádění hematologických analýz a poskytnutí plně funkčního systému hlavního a záložního hematologického analyzátoru určeného pro diagnostiku krevního obrazu.
FN Brno modernizace onkogynekologického centra
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků včetně příslušenství do Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Pracoviště dětské medicíny, Pracoviště reprodukční medicíny.
Spotřební materiál ke sterilizaci 3
Předmětem veřejné zakázky je: Dodávka spotřebního materiálu ke sterilizaci pro FNUSA, dle uvedené specifikace. Veřejná zakázka je rozdělená na 3 částí.
Spotřební materiál pro ECMO
Spotřební materiál pro ECMO - pro přístroj Cardiohelp
Mobilní operační stůl
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužitého, nerepasovaného a neupgradovaného mobilního operačního stolu pro robotický operační systém a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace uvedené v příloze č. 2 (technická specifikace) a příloze č. 4 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).
Infuzní technika 2017
Dodávka infuzní techniky pro JIP
Robotický operační systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, montáž a uvedení do provozu nového nepoužitého, nerepasovaného robotického operačního systému (dále jen „zařízení“), dále průběžné dodávky instrumentárií a zdravotnického spotřebního materiálu pro zařízení, poskytování servisních služeb zařízení a dále provedení a provádění souvisejících dodávek a ...
Vybavení FN Brno pro návaznou péči - lůžka
Dodávka nemocničních lůžek včetně příslušenství do Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Pracoviště dětské medicíny, Pracoviště reprodukční medicíny.
Spotřební materiál ke sterilizaci 2
Předmětem veřejné zakázky je: Dodávka spotřebního materiálu ke sterilizaci pro FNUSA, dle uvedené specifikace. Veřejná zakázka je rozdělená na 5 částí.
Systém podtlakové terapie
V rámci zakázky jsou poptávány 2 kusy přístroje a dodávky spotřební materiál k přístroje po dobu 4 let. Systém bude určen pro podtlakovou terapii operačních ran