Lůžka nemocniční, matrace antidekubitní pasivní, křesla dialyzační
dodávky nemocničních lůžek, pasivních antidekubitních matrací a dialyzačních křesel, zahrnuje montáž, zaškolení, pozáruční servis
Zařízení pro dialýzu pacientů
Předmětem zadávacího řízení je dodávka přístrojů pro dialýzu pacientů (dále také „Zboží“) pro JIP Kliniku interní, geriatrie a praktického lékařství a Kliniku infekčních chorob, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Spotřební materiál pro novorozenecký screening SMA SCID
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na spotřební materiál dle potřeb zadavatele s podmínkou bezúplatné výpůjčky přístrojů pro novorozenecký screening těžké kombinované imunodeficience (SCID), X-vázané agamaglobulinémie a spinální muskulární atrofie (SMA) včetně DNA extrakce na dobu neurčitou a zajištění jejich ...
Infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technického vybavení k lůžkům intenzívní péče na ARO a JIP a k lůžkům na urgentním příjmu, nezbytné pro přesné podávání léků a infuzí pacientům. Vzhledem k četnosti přístrojů u jednotlivých lůžek je nezbytné infuzní techniku umístit u každého lůžka do dokovací stanice. Z důvodu přehlednosti o stavu podávání ...
Robotické nástroje k chirurgickému telemanipulátoru da Vinci
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky instrumentárií a zdravotnického spotřebního materiálu pro zařízení „da Vinci® Xi™ Single Console System with Firefly™ Fluorescence Imaging“, a to dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 (Specifikace a cenová nabídka) a č. 3 (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace.
Chirurgický šicí materiál
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky chirurgického šicího materiálu po dobu 2 let. Specifikace jednotlivých položek je uvedena v příloze ZD, Rozdělení šicího materiálu a příloze ZD, Technické požadavky.
Kity pro přípravu radiofarmak 2022-2025
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kitů pro přípravu radiofarmak dle specifikace a za podmínek uvedených v přílohách č. 2 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky) a č. 3 (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na celkem 3 částí dle specifikace v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Spotřební materiál pro dialýzu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné opakující se dodávky spotřebního materiálu pro dialyzační přístroj Fresenius 5008/5008S a 6008 CARESystem. Podmínkou zadavatele je dodání všeho spotřebního materiálu od jednoho dodavatele.
Roztoky a spotřební materiál pro peritoneální dialýzu
průběžné dodávky různých typů roztoků pro dialýzu a souvisejícího spotřebního zdravotnického materiálu
Lůžka pro pacienty
Předmětem zadávacího řízení je dodávka lůžek pro pacienty pro Interní gastroenterologickou kliniku (IGEK), Kliniku interní, geriatrie a praktického lékařství (KIGOPL) a Kliniku infekčních chorob (KICH), Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Infuzní technika
Předmětem zadávacího řízení je dodávka infuzní techniky (dále také „Zboží“) pro Kliniku infekčních chorob (dále jen „KICH“) a Kliniku interní, geriatrie a praktického lékařství (dále jen „KIGOPL“), Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Koronární stenty II
Předmětem této zakázky jsou průběžné dílčí dodávky koronárních stentů formou konsignačního skladu na základě smlouvy ode dne nabytí účinnosti po dobu 2 let. Koronární stenty slouží jako mechanická výztuž koronární tepny, jsou zaváděny v průběhu perkutánních koronárních intervencí. Musí být dostupné v co nejširším rozměrovém portfoliu (spektrum ...
Operační rukavice
Dodávka sterilních operačních rukavic.
Injekční stříkačky - sdružený nákup
Předmětem zadávacího řízení je uzavření kupní smlouvy mezi jednotlivými zadavateli - osobami zúčastněnými na společném zadávání a dodavatelem zdravotnického spotřebního materiálu dle potřeb jednotlivých zadavatelů.
Spotřební materiál k mobilnímu automatickému přístroji Multifiltrate
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k mobilnímu automatickému přístroji Multifiltrate. S vítězným účastníkem bude uzavřena rámcová kupní smlouva na dobu 4 let.
Spotřební materiál pro systém k aplikaci kontrastní látky
Spotřební materiál pro systém k aplikaci kontrastní látky na 4 roky
Spotřební materiál pro genomické profilování nádorové tkáně
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro provádění komplexního genomického profilování nádorové tkáně dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 (Vzor smlouvy) a přílohy č. 3 (Specifikace spotřebního materiálu a cenová nabídka) zadávací dokumentace. Předmětem veřejné zakázky je dále výpůjčka 1 ks zařízení k ...
Transportní technika - nosítka
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci zadávacího řízení budou postupné dodávky transportní techniky, nosítek pro zajištění transportu a polohování osob při poskytování přednemocniční neodkladné péče výjezdovými skupinami Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje.
Generátor s hybridní technologií
Předmětem veřejné zakázky je: • Dodávka 1 kusu generátoru s hybridní technologií a odsávačky chirurgického kouře dle minimálních technických požadavků zadavatele. Musí jít o nové nerepasované přístroje a zařízení. • Uzavření Rámcové kupní smlouvy na dodávku zdravotnického spotřebního materiálu ke generátoru a odsávačce na dobu ...
Aplikační křesla, multifunkční křesla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka aplikačních a multifunkčních křesel v množství, dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze 2 (Vzor kupní smlouvy) a dále poskytnutí a poskytování služeb v rozsahu a za podmínek uvedených v téže příloze.
Jednorázové lůžkoviny
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou postupné dodávky zboží - jednorázových lůžkovin pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihomoravského kraje. Podrobná specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 rámcové kupní smlouvy. Dodávky budou prováděny dle aktuálních potřeb zadavatele.
Genomické testy karcinomu prsu
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky genomických testů karcinomu prsu dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 (Specifikace a cenová nabídka) a přílohy č. 3 (Vzor smlouvy) zadávací dokumentace.
Dýchací okruhy oxylog 2022 - 2023 II
Předmětem veřejné zakázky jsou postupné dodávky zboží - dýchacích okruhů pro transportní ventilátory Oxylog 1000 a Oxylog 3000 plus, které zadavatel v současné době využívá. Vzhledem k tomu, že se jedná o zdravotnické přístroje, ke kterým zadavatel požaduje dodávat spotřební materiál a příslušenství, je nutné dodávat pouze nové zboží, které ...
Stenty lékové koronární
Stenty lékové koronární rozdělné na dvě části. Rámcová dohoda bude na dobu 4 let
Vyšetřovací rukavice
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky vyšetřovacích rukavic na základě dílčích objednávek po dobu 2 let dle níže uvedené specifikace. Rukavice musí být vysoce elastické, pevné, s dotekovou citlivostí, povrch prstů texturovaný, umožňující dobrý úchop, hypoalergenní, nepropustné. Latexové rukavice s nižšími hladinami latexových ...