Dodávka spotřebního materiálu pro plazmaferézu s výpůjčkou přístroje
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro monitor provádějící membránovou plazmaferézu s podmínkou bezplatného zapůjčení 1 ks tohoto monitoru. Součástí dodávky je i kompletní instalace zapůjčeného monitoru provádějícího membránovou plazmaferézu a jeho uvedení do provozu včetně instruktáže. S vítězným účastníkem bude ...
Tlakové převodníky s uzavřeným odběrovým setem VAMP
Tlakové převodníky s uzavřeným odběrovým setem VAMP na 4 roky
Ochranné pláště III
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky ochranných plášťů na základě dílčích objednávek po dobu 2 let splňující ČSN EN 14126 a ochrannou třídu dle ISO 16603,16604 a EN ISO 22610 ve tř. 6 a dle EN 22611 a EN ISO 22612 ve tř. 3. Specifikace: vázaný vzadu úvazky, vyrobený z polypropylénové netkané textilie, vhodné pro infekční prostředí ...
Spotřební materiál pro operace předního a zadního segmentu oka
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky spotřebního materiálu dle potřeb zadavatele pro Oční kliniku Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno s podmínkou bezúplatné výpůjčky souvisejícího přístrojového vybavení po dobu účinnosti rámcové kupní smlouvy a ...
Odběrové soupravy a náhradní roztoky na odběr a zpracování krve
Předmětem veřejné zakázky na dodávky jsou průběžné dodávky odběrových souprav a náhradních roztoků na odběr a zpracování krve a bezúplatná výpůjčka přístrojů-automatických krevních lisů a automatických vah pro odběry krve.
Odběrové soupravy se zápůjčkou přístrojů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního zdravotnického materiálu, odběrových souprav pro provoz automatických lisů transfuzního centra Krevní banky s podmínkou bezplatného zapůjčení 3 kusů těchto přístrojů včetně jejich připojení do laboratorního informačního systému. Dodávky spotřebního zdravotnického materiálu na dobu neurčitou pro ...
Nitrilové vyšetřovací rukavice jednorázové
Předmětem plnění je dodávka nitrilových vyšetřovacích rukavic jednorázových vel. S, M, L, XL pro potřeby ZZS JmK. Rukavice budou dodávány průběžně dle potřeb zadavatele. Smlouva bude uzavřena na 1 rok. Předpokládaná roční spotřeba rukavic je 975 000 ks.
Materiál pro endoskopický odběr žil
Materiál pro endoskopický odběr žil na 4 roky
Spotřební materiál k extrakorporální membránové oxygenaci ECMO
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k extrakorporální membránové oxygenaci ECMO. Podrobná specifikace je uvedena v příloze ZD, Technické parametry.
SZM pro praktickou výuku specializačního vzdělávání sester
Předmětem veřejné zakázky je dodání spotřebního materiálu pro praktickou výuku studentů (sester) ve specializačním studiu, podrobněji viz Příloha ZD, specifikace.
Spotřební materiál pro ECMO
Spotřební materiál pro ECMO na 4 roky - 280 kusů
Dynamický nákupní systém na dodávku lůžek, matrací a stolků pro příspěvkové organizace
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v rámci DNS jsou dodávky nemocničních lůžek, pečovatelských lůžek, matrací a nočních nebo jídelních stolků, dle potřeb pověřujících zadavatelů.
Spotřební materiál k přístrojům pro podtlakovou terapii
Spotřební materiál k přístrojům pro podtlakovou terapii na 4 roky
Nákup ochranných prostředků
Předmětem plnění je nákup certifikovaných respirátorů bez výdechového ventilu s filtrační účinností alespoň 95% včetně kapének dle příslušných norem.
Poptávám inkontinenční vložky
Poptávám inkontinenční vložky vhodné na noc.
Poptávám elektrický vozík pro seniory
Sháním elektrický vozík pro seniory.
Spotřební materiál pro Monitory krevních parametrů během kardiochirurgických operací CDI 550
Spotřební materiál pro Monitory krevních parametrů během kardiochirurgických operací CDI 550 na 4 roky
Ochranné pláště
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky ochranných plášťů na základě dílčích objednávek po dobu 2 let. Specifikace: vázaný vzadu úvazky, vyrobený z polypropylénové netkané textilie, vhodné pro infekční prostředí (např. MRSA), odolné průniku kapalin a mikroorganismů, rukávy zakončeny pružným úpletem, nesterilní, nejlépe výstražná barva ...
Spotřební materiál pro koagulometry
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky spotřebního materiálu dle potřeb zadavatele pro Oddělení klinické hematologie Fakultní nemocnice Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno s podmínkou bezúplatné výpůjčky souvisejícího přístrojového vybavení po dobu účinnosti rámcové kupní smlouvy a zajištění jeho servisu.
Chirurgický šicí materiál
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky chirurgického šicího materiálu pro Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně (dále jen FNUSA) po dobu 2 let. Veřejná zakázka je rozdělená na 11 částí.
Operační mikroskop pro ORL
Předmětem zadávacího řízení je: -dodávka 1 ks operačního přístroje včetně příslušenství pro Centrální operační sály I, Fakultní nemocnice Brno, pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno, -uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky jednorázového spotřebního materiálu dle potřeb zadavatele po dobu 4 let, -poskytování ...
Zdravotnická technologie pro IHOK - lůžka pro intenzivní péči
Předmětem veřejné zakázky je nákup lůžek pro intenzivní péči včetně antidekubitních matrací pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku zadavatele.
SZM pro praktickou výuku specializačního vzdělávání sester
Předmětem veřejné zakázky je dodání spotřebního materiálu pro praktickou výuku studentů (sester) ve specializačním studiu, podrobněji viz zadávací dokumentace.
Hygienické potřeby a zásobníky
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky ubrousků a ručníků vč. zásobníků na základě dílčích objednávek. Zakázka není rozdělena na části. S vítězným účastníkem bude uzavřena samostatná smlouva na dobu neurčitou. Dodávky budou probíhat postupně na základě dílčích objednávek dle uzavřené smlouvy.
Uzávěry velkých cév
Uzávěry velkých cév na dobu 4 let - 800 kusů