SZM pro specializační vzdělávání
Předmětem veřejné zakázky je spotřební materiál využívaný při praktické výuce studentů (sester) ve specializačním studiu, podrobněji viz zadávací dokumentace.
Inkontinenční pomůcky
Předmětem zadávacího řízení je v každé části uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky inkontinenčních pomůcek (dále také „zboží“) pro Nemocniční lékárnu – detašovaný úsek Zdravotnického materiálu, Pracoviště medicíny dospělého věku, Fakultní nemocnici Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno po dobu 2 let.
Diagnostika pro kompletní provedení a vyhodnocení stanovení krevních plynů, iontů, metabolitů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky diagnostik a navazujícího spotřebního materiálu pro kompletní provedení a vyhodnocení stanovení krevních plynů, iontů, metabolitů včetně oxymetrie dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy). Předmětem veřejné zakázky je dále poskytnutí 2 ks analyzátorů ...
Spotřební materiál pro ASK pro Kliniku dětské chirurgie, ortopedie a traumatologie
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky spotřebního materiálu dle potřeb zadavatele pro artroskopie (ASK) pro Kliniku dětské chirurgie, ortopedie a traumatologie, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště dětské medicíny, Černopolní 9, 613 00 Brno.
Totální endoprotézy kyčelních a kolenních kloubů pro Nemocnici Boskovice s.r.o.“
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantátů pro totální náhrady kyčelního a kolenního kloubu. Veřejná zakázka je rozdělena do 4 částí.
Spotřební materiál pro KARL 100
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro zařízení KARL 100 dle specifikace, v množství a za podmínek uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace (Vzor kupní smlouvy).
Šicí materiál
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dílčí dodávky šicího materiálu pro operační sály na všech pracovištích Fakultní nemocnice Brno.
Rámcová dohoda na dodávku kitů pro současnou izolaci metabolitů, nukleových kyselin a proteinů
dodávka kitů pro současnou izolaci metabolitů, nukleových kyselin a proteinů. Podrobná technická specifikace požadovaného předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1 Výzvy k podání nabídek, která tvoří technickou specifikaci předmětu plnění.
Periferní intervence II
Předmětem zadávacího řízení v každé části jsou opakované a průběžné dodávky spotřebního materiálu – periferní intervence (dále také „zboží“) pro Kliniku radiologie a nukleární medicíny, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště dospělého věku, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
JIP lůžko, transportní lehátko, vyšetřovací lehátka, zvedací zařízení
Předmětem jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky nových, nepoužívaných, nerepasovaných nebo jinak upgradovaných zdravotnických prostředků dle specifikace a za podmínek uvedených v příslušných přílohách č. 3 zadávací dokumentace (Vzory kupních smluv pro část 1 až 4).
Spotřební materiál pro COS II a COS III
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky spotřebního materiálu pro Centrální operační sály II a Centrální operační sály III dle potřeb zadavatele s podmínkou bezúplatné výpůjčky 2 přístrojů po dobu účinnosti rámcové kupní smlouvy a zajištění jejich servisu
Ortopedické implantáty III
Předmětem každé části zadávacího řízení jsou opakované a průběžné dodávky ortopedických implantátů (dodávky ucelených systémů náhrad kyčelního, kolenního a ramenního kloubu (dále také „zboží“)) včetně bezplatné výpůjčky instrumentárií do konsignačního skladu zboží zřízeného a provozovaného na náklady vybraného dodavatele. Součástí plnění ...
Dynamický nákupní systém na dodávku lůžek, matrací a stolků
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v rámci DNS jsou dodávky nemocničních lůžek, pečovatelských lůžek, matrací a nočních nebo jídelních stolků, dle potřeb pověřujících zadavatelů.
Spotřební materiál s výpůjčkou ASK věže pro KDCHOT
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky spotřebního materiálu pro Centrální operační sály III - Kliniku dětské chirurgie, ortopedie a traumatologie dle potřeb zadavatele s podmínkou bezúplatné výpůjčky artroskopické věže včetně veškerého příslušenství, které k ní patří po dobu 4 let a zajištění jejího servisu.
Kompletní dodávka materiálu pro analýzu krevního obrazu
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka materiálu pro analýzu krevního obrazu (včetně kontrolních vzorků) a nájem jednoho plně automatického hematologického analyzátoru (označen jako hlavní) a jednoho záložního hematologického analyzátoru (dále také Analyzátor)
Servis Systém magnetický navigační stereotaktický NIOBE
Předmětem veřejné zakázky je servisní služba na Systém magnetický navigační stereotaktický NIOBE II a Systém ODYSSEY (dále také „zařízení“) umístěný ve FNUSA – budova B1. S vítězným dodavatelem bude uzavřena servisní smlouva na dobu neurčitou.
Materiál pro transkatetrovou léčbu chlopenních vad
Materiál pro transkatetrovou léčbu chlopenních vad
Kompletní dodávka materiálu pro biochemická vyšetření a nájem analyzátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky je Kompletní dodávka materiálu pro biochemická vyšetření a nájem analyzátorů - jednoho hlavního integrovaného analyzátoru a jednoho záložního integrovaného analyzátoru, které musí být kompatibilní, přičemž oba pracují souběžně celých 24 hodin denně. V případě nepokrytí všech vyšetření je možno pro vymezené metody ...
Intervenční kardiologie
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcových kupních smluv na dodávky spotřebního materiálu pro intervenční kardiologii jednoho ze základních kardiologických oborů pro léčbu srdečních, ale i mimosrdečních onemocnění, a to podle potřeb zadavatele.
HCO membrány II
Předmětem zadávacího řízení jsou opakované a průběžné dodávky dialyzátorů s HCO membránou pro léčbu pacientů s mnohočetným myelomem a dalších diagnóz, při kterých dochází v těle nemocného k hromadění látek s velkou molekulou (v rozsahu molekulových hmotností 20000 až 50000).
Spinální implantáty pro KÚCH, ORTK a NCHK II
Předmětem zadávacího řízení jsou opakované a průběžné dodávky spotřebního materiálu – spinálních implantátů (dále také „zboží“) pro Ortopedickou klinku, Neurochirurgickou kliniku a Kliniku úrazové chirurugie Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště dospělého věku, Jihlavská 20, 625 00 Brno. včetně výpůjčky sady nástrojů a/nebo sady implantáttů po dobu ...
Elektrofyziologie
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky katétrů ablačních, katétrů diagnostických, hemostatických zavaděčů, jehel transseptálních po dobu 4 let. Podrobněji v zadávací dokumentaci.
Krevní deriváty a tkáňová lepidla
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcových dohod týkajících se jednotlivých dílčích veřejných zakázek na dodávky krevních derivátů a tkáňových lepidel.
FN Brno modernizace onkogynekologického centra IV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků včetně příslušenství do Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Pracoviště dětské medicíny, Pracoviště reprodukční medicíny.
Dodávka filtrů II
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění – dodávka filtrů dle potřeb zadavatele po dobu 4 let.