Spotřební materiál pro parenterální pumpy
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcových kupních smluv na dodávky spotřebního materiálu pro parenterální pumpy pro Interní gastroenterologickou kliniku Fakultní nemocnice Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno, a to podle potřeb zadavatele.
Lůžka nemocniční vč. příslušenství, matrace antidekubitní pasivní, stolky k nemocničním lůžkům
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup lůžek nemocničních vč. příslušenství, matrací antidekubitních pasivních a stolků k nemocničním lůžkům včetně instruktáže. Zakázka není rozdělena na části. S vítězným účastníkem bude uzavřena samostatná smlouva na dobu trvání 2 let. Dodávky budou probíhat postupně na základě dílčích objednávek dle ...
Operační stůl a Transportér pro desky operačního stolu
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení systémového operačního stolu s nosností minimálně 360 kg s příslušenstvím včetně instalace a instruktáže a transportéru pro desky operačního stolu. Veřejná zakázka je rozdělená na 2 samostatné části: Část 1: Operační stůl Část 2: Transportér pro desky operačního stolu
Operační páska
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku operační pásky (dále také „zboží“) pro Centrální sterilizaci, Fakultní nemocnici Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno po dobu 4 let.
Jednorázové operační sety
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů dle specifikace v zadávací dokumentace po dobu 2 let od podpisu smlouvy pro potřeby klinických pracovišť zadavatele.
Spotřební materiál pro imunochemická stanovení metodou chemiluminiscence
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky spotřebního materiálu dle potřeb zadavatele pro Oddělení klinické biochemie Fakultní nemocnice Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno s podmínkou bezúplatné výpůjčky souvisejícího přístrojového vybavení po dobu účinnosti rámcové kupní smlouvy a zajištění jeho servisu.
Zdravotnické trenažéry
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických trenažérů a pomůcek pro simulaci a nácvik různých zdravotnických úkonů. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí přílohy zadávací dokumentace.
Zdravotnický nábytek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických lůžek, křesel, stolků, vozíků a dalších typů zdravotnického nábytku, jak je uveden a blíže specifikován v Technické specifikaci, která tvoří přílohu zadávací dokumentace. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které ...
Zdravotnické pomůcky pro nácvik punkce
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických pomůcek pro nácvik punkce. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí přílohy zadávací dokumentace.
Komplexní endoskopický systém pro digitální cholangioskopii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka endoskopického systému a spotřebního materiálu k provádění digitální cholangioskopie a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).
Psychiatrická péče - sprchovací lehátka a toaletní křesla
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků - sprchovacího lehátka a toaletních křesel pro Psychiatrickou kliniku Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Automatické zařízení pro přípravu a dávkování radiofarmaka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka automatizovaného zařízení pro přípravu a kontrolu radiofarmak (dále jen „zařízení“) a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2a a č. 2c zadávací dokumentace a dále dodávka spotřebního materiálu dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2b ...
Dynamický nákupní systém na dodávky ochranných zdravotnických pomůcek
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky ochranných zdravotnických pomůcek včetně příslušné dokumentace a dopravy na určená místa v Jihomoravském kraji. Jedná se o následující zboží: roušky, respirátory, ochranné obleky, štíty, rukavice, návleky, dezinfekce.
Diagnostika pro imunohematologická laboratorní vyšetření v plně automatickém systému
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky diagnostik a navazujícího spotřebního materiálu pro imunohematologická laboratorní vyšetření v plně automatickém systému dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2a a č. 2b zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy, vzor smlouvy o vzdáleném přístupu). Předmětem veřejné zakázky je dále poskytnutí 1 ...
Operační rukavice sterilní nepudrované
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky operačních rukavic na základě dílčích objednávek po dobu 4 let. Podrobná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Nákup spotřebního materiálu na analýzy DNA pro laboratoř OKTE
Předmětem plnění jsou dodávky spotřebního materiálu pro analýzu a zpracování vzorků DNA pro genetickou laboratoř OKTE.
Servis infuzní techniky
Předmětem veřejné zakázky je servis zdravotnických prostředků, infuzní techniky Fresenius po dobu neurčitou. a) Provádění bezpečnostně technických kontrol, kontrol elektrické bezpečnosti a kontrol předepsaných výrobcem dle zák. č. 268/2014 Sb. v platném znění vč. vystavení protokolu dle doporučení výrobce. b) Opravy zdravotnických prostředků ...
Spotřební materiál pro chirurgické kostní vrtačky
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky spotřebního materiálu (dále také jen „Zboží“) dle potřeb zadavatele pro Kliniku ústní, čelistní a obličejové chirurgie Fakultní nemocnice Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Jednorázové pláště a oděvy
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky jednorázových plášťů a oděvů na základě dílčích objednávek po dobu 4 let. Podrobná specifikace je uvedena v Příloze ZD, specifikace
Rámcová dohoda na dodávku spotřebního materiálu pro přístroje a pipety Eppendorf a mikrozkumavky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laboratorního materiálu v rozsahu podrobné technické specifikace uvedené v příslušných přílohách č. 1a/1b/1c Výzvy k podání nabídek, formou rámcové dohody uzavřené na dobu 24 měsíců. Zadavatel uzavře rámcovou dohodu s jedním dodavatelem v každé části veřejné zakázky samostatně: Část 1: originální ...
Intervenční kardiologie II
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcových kupních smluv na dodávky spotřebního materiálu pro intervenční kardiologii jednoho ze základních kardiologických oborů pro léčbu srdečních, ale i mimosrdečních onemocnění, a to podle potřeb zadavatele.
Intervenční kardiologie II.a
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcových kupních smluv na dodávky spotřebního materiálu pro intervenční kardiologii jednoho ze základních kardiologických oborů pro léčbu srdečních, ale i mimosrdečních onemocnění, a to podle potřeb zadavatele.
Intervenční kardiologie II.b
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcových kupních smluv na dodávky spotřebního materiálu pro intervenční kardiologii jednoho ze základních kardiologických oborů pro léčbu srdečních, ale i mimosrdečních onemocnění, a to podle potřeb zadavatele.
Dodávka dialyzačních monitorů a spotřebního materiálu pro dialýzu
Předmětem plnění veřejné zakázky v tomto zadávacím řízení je dodávka dialyzačních monitorů a průběžné dodávky zdravotnického a spotřebního materiálu, vše v zadávací dokumentaci uvedené specifikaci a předpokládaných množstvích.