Inkontinenční pomůcky
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky inkontinenčních potřeb na základě dílčích objednávek po dobu 4 let. Podrobná specifikace je uvedena v příloze ZD, specifikace.
Vyšetřovací a operační rukavice
Předpokládaná spotřeba je 1 957 818 párů operačních rukavic a 10 140 580 ks vyšetřovacích za 2 roky.
Nevaskulární intervence
Předmětem zadávacího řízení v každé části jsou opakované a průběžné dodávky spotřebního materiálu – nevaskulární intervence (dále také „zboží“) pro Kliniku radiologie a nukleární medicíny, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště dospělého věku, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Spotřební materiál pro hemodynamiku II
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody týkajících se jednotlivých dílčích veřejných zakázek na dodávky spotřebního materiálu pro hemodynamiku, a to včetně výpůjčky přístrojů pro hemodynamické monitorování.
Dodávka filtrů
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění – dodávka filtrů dle potřeb zadavatele po dobu 4 let.
Reagencie pro analýzu moči
Předmětem zadávacího řízení je v každé části uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění – dodávky reagencií a spotřebního materiálu dle potřeb zadavatele s podmínkou bezúplatné výpůjčky čtyř močových analyzátorů po dobu 4 let a zajištění jejich servisu.
Spotřební materiál pro Centrální sterilizaci
Předmětem zadávacího řízení v každé části je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávka spotřebního materiálu (dále také „zboží“) pro Centrální sterrilizaci, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Jihlavská 20, 625 00 Brno po dobu 4 let.
Spotřební materiál pro elektroforézu bílkovin
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění – dodávka spotřebního materiálu pro elektroforézu bílkovin s podmínkou bezúplatné výpůjčky dvou elektroforetických analyzátorů po dobu 4 let a zajištění jejich servisu.
Spotřební materiál k perooperačnímu ultrazvukovému průtokoměru Veriq C
spotřební materiál k perooperačnímu ultrazvukovému průtokoměru Veriq C na dobu 4 let
Spotřební materiál k zajištění žilního vstupu
Předmětem zadávacího řízení v každé části je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávka spotřebního materiálu (dále také „zboží“) k zajištění žilního vstupu po dobu 4 let.
Spotřební materiál pro hemodynamiku
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody týkajících se jednotlivých dílčích veřejných zakázek na dodávky spotřebního materiálu pro hemodynamiku, a to včetně výpůjčky přístrojů pro hemodynamické monitorování.
Rouškovací operační sety a příslušenství 2018
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky 11 typů rouškovacích operačních setů na jedno použití a dále samostatných roušek. Zadavatel nepřipouští dílčí plnění předmětu veřejné zakázky. Bližší popis požadovaného obsahu jednotlivých setů (skupina 1-11) a samostatných roušek (skupina 12) je uveden v Příloze 1 zadávací dokumentace.
Jednorázové operační sety
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů dle specifikace, v příloze zadávací dokumentace po dobu 4 let od podpisu smlouvy pro potřeby klinických pracovišť zadavatele.
Kontrastní látky 2019
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků 6 ATC skupin dle specifikace uvedené v příloze č. 2 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky) a příloze č. 3 zadávací dokumentace (Vzor kupní smlouvy).
Transfuzní přípravky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky transfuzních přípravků po dobu 2 let od podpisu smlouvy pro potřeby klinických oddělení zadavatele.
Dodávky medicinálního kyslíku a vzduchu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka medicinálního kyslíku a vzduchu pro zadavatele po dobu trvání rámcové kupní smlouvy.
Materiál na výzkum - Rámcová dohoda
Dodávky materiálu na výzkum.
Materiál pro chirurgickou léčbu fibrilací srdečních síní
Materiál pro chirurgickou léčbu fibrilací srdečních síní
Sety spotřebního materiálu a servis plicních ventilátorů HAMILTON
Sety spotřebního materiálu a servis plicních ventilátorů HAMILTON
MOÚ Brno – obměna lineárních urychlovačů – 2. část: Dodávka lineárního urychlovače
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, dosud nepoužitého lineárního urychlovače pro ozařovací techniky IMRT, VMAT, SBRT, TBI, včetně IGRT a příslušenství (dále jen „zařízení“) a případné provedení souvisejících stavebních prací, dodávek a služeb dle specifikace uvedené v příloze č. 2 (technická specifikace) a příloze č. 4 zadávací ...
Systém k bezpečnému dotažení stehů u náhrad srdečních chlopní nebo plastik srdečních chlopní
Dodávky systému k bezpečnému dotažení stehů u náhrad srdečních chlopní nebo plastik srdečních chlopní po dobu 4 let
Spotřební materiál pro KRNM - vaskulární intervence neuro
Předmětem zadávacího řízení v každé části jsou opakované a průběžné dodávky spotřebního materiálu – vaskulární intervence neuro (dále také „zboží“).
Elektrofyziologie
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcových kupních smluv na dodávky elektrofyziologických katetrů a jejich příslušenství pro konsignační sklad v prostorách zadavatele, a to podle potřeb zadavatele.
Modernizace výuky jako reakce na potřeby trhu práce
Veřejná zakázka je rozdělena na pět samostatných částí. 1. ČÁST – Vybavení zdravotnických (nemocničních) interiérů 2. ČÁST – Zdravotnické přístroje specializované 3. ČÁST – Zdravotnické nástroje a pomůcky pro péči 4. ČÁST – Ošetřovatelské, anatomické a výukové modely, doplňkové pomůcky pro výuku v odborné učebně 5. ČÁST - Vybavení veterinární ...
Ortopedické implantáty
Předmětem zadávacího řízení jsou opakované a průběžné dodávky ortopedických implantátů - dodávky ucelených systémů náhrad kyčelního, kolenního a ramenního kloubu (dále také „zboží“) včetně bezplatné výpůjčky instrumentárií.