Dodávky igelitových pytlů na odpad a sáčků
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích částí jsou průběžné opakované dodávky igelitových pytlů na odpad a sáčků, potřebných k zajištění potřeb pracovišť zadavatele, včetně dopravy na místo určení po dobu 48 měsíců nebo do vyčerpání finanční částky příslušné části veřejné zakázky. Dodávky budou realizovány do 2 (dvou) pracovních dnů po obdržení ...
Poptávám použité jednocestné palety
Koupím jednocestné starší palety, rozměr 1200 x 800mm, asi 100ks. Nabídněte.
Poptávám palety
Poptávka palet 80x45 cm po dvoustech kusech v pravidelném odběru
Úprava přízemní budovy a kompletní obnova tech. vybavení HB MMP - interiér
Předmětem veřejné zakázky je komplexní dodávka nábytku a interiérového vybavení, včetně jeho montáže, do hlavní budovy zadavatele na adrese Na Poříčí 52/1554, Praha 8, k. ú. Praha, Nové Město dle specifikace zadavatele montáže interiérového vybavení. Předmět veřejné zakázky je dále podrobněji specifikován zejména v kapitole č. 2 zadávací ...
Pronájem videokonferenčních jednotek a příslušenství
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je pronájem videokonferenčních jednotek s příslušenstvím pro provoz v rámci služby Webex, včetně instalace a zprovoznění a služby podpory provozu komunikačního prostředí a adopce služby Webex.
Dostavba, vestavba a přestavba objektu Mikulandská
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž interiérového vybavení pro inovační technologické a výzkumné vzdělávací centrum Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze podle seznamu dodávaného nábytku, zařízení a prací podle dokumentace, která obsahuje technické specifikace a podrobný soupis prací a dodávek (soupis jednotkových cen).
Spotřební materiál pro chodbová tisková zařízení
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky spotřebního materiálu pro tisková zařízení.
Inovace difrakčního opticky variabilního obrazového zařízení pro elektronické občanské průkazy (e-OP)
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky polykarbonátové fólie s bezpečnostním difrakčním variabiním obrazovým zařízením pro elektronické občanské průkazy (e-OP). Předmět je blíže uveden v zadávací dokumentaci na profilu zadavatele.
NAPOS, a.s. - Technologie pro třídění odpadů - dodávka vynášecího řetězového dopravníku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hlavního řetězopásového dopravníku do lisu, řetězopásového dopravníku třídící linky, kolového čelního nakladače, vysokozdvižného vozíku a 6 ks velkoobjemových kontejnerů. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Dodávka a instalace LED obrazovky
Předmětem veřejné zakázky je dodat a nainstalovat LED obrazovku během rekonstrukčních prací Atria.
V420 - modernizace (P.0519), I. Etapa p.b. 504 - TR HBM, stavebně-montážní práce
V420 - modernizace (P.0519), I. Etapa p.b. 504 - TR HBM, stavebně-montážní práce
Poptávám pronájem kontejneru
Poptáváme: - pronájem kontejneru (kancelář) 6x3m, vč. dopravy na dobu od 14/06/2021 - 31/01/2022. Místo dodání : ul. Španielova 1294/90 , 160 00 Praha 6. Prosím tímto o cenovou nabídku .
Dodávky jednorázového nádobí a obalových materiálů II
Předmětem VZ je zajištění průběžných dodávek jednorázového nádobí a obalových materiálů pro Fakultní nemocnici Bulovka dle potřeb zadavatele po dobu 24 měsíců.
Dodávka přenosných počítačů s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je výběr dodavatele (dále jen „Dodavatel“), který dle požadavků Zadavatele zajistí dodávku 115 Ks přenosných počítačů s příslušenstvím sestávajícím zejména z monitorů, brašny, kabelů, klávesnic, myší a dokovacích stanic pro jeho zaměstnance.
Dodávky hardware, IT komponent a kancelářské techniky pro potřeby Městské policie
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky hardware, IT komponent a kancelářské techniky pro zajištění chodu Městské policie hl. m. Prahy na dobu 8 let, a to včetně dopravy na místo plnění v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
Zajištění kompletních tiskových služeb
Předmětem je kompletní zabezpečení tiskových, kopírovacích, skenovacích služeb prostřednictvím nájmu nových zařízení dle technické specifikace včetně centrálního tiskového řešení pro všechna zařízení s autentifikací uživatelů zadavatele. Zadavatel požaduje komplexní řešení svých tiskových potřeb a předpokládá, že realizací této veřejné zakázky ...
Mobiliář - nábytek pro objekt Nové radnice Prahy 12
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobiliáře - nábytek, křesla, židle do nové radnice MĆ Praha 12 dle požadavků zadavatele a specifikace, jak jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Dodávka kancelářského nábytku pro MHMP
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na dobu 4 let na dodávky kancelářského nábytku dle technických specifikací zadavatele.
Dodávky na drobné IT příslušenství pro ÚHKT
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky výpočetní techniky pro ÚHKT dle potřeb zadavatele po dobu trvání smluvního vztahu.
Vybavení zvěřince
Předmětem veřejné zakázky je vybavení nově vzniklého zvěřince v prostorách stávajícího objektu zadavatele.
Rámcová dohoda na dodávky tiskáren, kopírek a skenerů
Předmětem VZ je zajištění průběžných dodávek dodávek tiskáren, kopírek a skenerů pro Fakultní nemocnici Bulovka v délce 24 měsíců.
Spotřební materiál pro zařízení OKI a další vybrané značky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky originálního spotřebního materiálu, tj. spotřebního materiálu (dále také jako „zboží“) vyrobeného přímo výrobcem tiskáren a dalších tiskových zařízení (dále jen „tiskárny“), do kterých je spotřební materiál určen. Jedná se o spotřební materiál do tiskáren OKI, UTAX a HP OfficeJet 202 Mobile ...
Dodávka spotřebního materiálu do tiskáren
Průběžné dodávky spotřebního materiálu do tiskáren, a to v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám olej Castrol Power 4T 10W30
Poptavám 1l olej Castrol Power 4T 10W30.
Retenční nádrže a závlahový systém
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavebních objektů: SO 411 Automatický závlahový systém, SO 412 Vedení NN AZS a SO 413 Akumulační nádrže. Automatický závlahový systém řeší zavlažování sadově upravené části parku. Vedení NN AZS je dopojení kabeláže pro řízení závlahy pro sadové úpravy parku. Akumulační nádrže řeší osazení akumulační nádrže, ...