FSv - Dodávka profesionálního monitoru pro grafickou práci
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka profesionálního monitoru pro grafické práce.
Dynamický nákupní systém na dodávky nábytku
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky nábytku a jiného interního vybavení
Dodávka interiérů pro sestry
Předmětem VZ je výroba a dodávka interiérového vybavení pro pokoje č. 1 až 4, 17, 18 Interního oddělení Fakultní nemocnice Bulovka včetně dodávky dalších zařizovacích předmětů židle, nástěnky, nástěnné hodiny, záclony atp.
Dodávka patic do veřejného osvětlení
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření jedné rámcové dohody s jedním dodavatelem na dodávky patic stožárů do veřejného osvětlení po potřeby úseku servisu a údržby veřejného osvětlení Zadavatele.
UK FSV - DNS dodávky standardní techniky ICT 2022 - 2024
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému na dodávky předmětů standardní techniky informačních a komunikačních technologií, a to zejména osobní počítače, tablety, notebooky, tiskárny, externí disky, monitory, servery, switche, kancelářské stroje a zařízení (např. štítkovací stroje), skenery, příslušenství a další příbuzné ...
Rámcová dohoda na dodávky kovového nábytku 2022-2023
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky kovového nábytku v letech 2022 a 2023 pro jednotlivé zadavatele v resortu Ministerstva vnitra ČR dle jejich aktuálních potřeb a požadavků. Blíže viz zadávací dokumentace.
Osobní počítače a příslušenství 2022 část A
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka osobních počítačů a příslušenství v souladu se specifikací uvedenou v příloze č. 1 Rámcové dohody, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.
Retenční nádrže, závlahový systém a úpravy okolí
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavebních objektů: SO 411 Automatický závlahový systém, SO 412 Vedení NN AZS a SO 413 Akumulační nádrže, a SO 501.2. HTÚ parku. Automatický závlahový systém řeší zavlažování sadově upravené části náměstí a parku. Vedení NN AZS je dopojení kabeláže pro řízení závlahy pro sadové úpravy náměstí a parku. ...
FSv - Dodávka výpočetní techniky na rok 2022
Dodávky výpočetní techniky, tiskáren a spotřebnho materiálu.
FSV UK - Dodávky výukového a kancelářského nábytku
Pořízení nového interiérového vybavení do budov po jejich rekonstrukci a do nové budovy, přístavby. Interiéry všech objektů budou kompletně vybaveny novým, moderním a kvalitním nábytkem pro výuku, kancelářským nábytkem a dalším požadovaným nábytkem do společných prostor, svítidly, truhlářskými vestavěnými prvky, doplňkovými zařizovacími ...
Poptávám skladový kontejner
Poptáváme skladový kontejner 6m dlouhý.
Kontejner k SDO4 - ochranné prostředky II. - opětovné vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru nouzového přežití v konfiguraci - rozšiřující modul. Předmět plnění je koncipován jako rozšiřující modul pro tři typy techniky, kterými již HZS hl. m. Prahy disponuje. Jedná se o nadstavbu pro kontejner nouzového přežití - základní modul, pro stanoviště dekontaminace osob 4. generace a také pro ...
Projektor pro pracoviště Barevných korekcí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka projektoru pro zajištění požadované kvality projekce na pracovišti barevných korekcí v rozsahu a souladu se Zadávací dokumentací. Součástí zakázky je i přeinstalace stávajícího projektoru z pracoviště barevných korekci na pracoviště v míchací hale. Více informací v Zadávací dokumentaci.
Poptávám plechovou skříň
Poptávám plechovou skříň v rozměrech 140x115cm hloubka 14 cm otevírací ideálně zamykací. Kolik by zabrala času výroba, děkuji za odpověď.
Dynamický nákupní systém pro průběžné a opakované nákupy obalového materiálu na jídlo a potraviny
Zadavatel prostřednictvím tohoto zadávacího řízení zavádí dynamický nákupní systém dle § 138 a násl. zákona pro průběžné a opakované nákupy jednorázového materiálu k použití při přípravě a konzumaci jídla a potravin.
Dodávka kancelářského nábytku pro FŽP III
Předmětem plnění je dodávka a instalace interiérového vybavení do nové vysokoškolské budovy FŽP III. a zahrnuje i vybavení dvou kanceláří ve 3. NP stávající budovy FŽP I.
IT a AV technika a nábytek do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova
Předmětem zakázky je dodávka IT a AV techniky a nábytku do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova.
RUK - ÚVT - Zajištění dodávky kancelářských PC, notebooků, monitorů a dalšího příslušenství
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění dodávky kancelářských PC, notebooků, monitorů a dalšího příslušenství pro Univerzitu Karlovu. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace (Technická specifikace předmětu plnění) a předpokládaný rozsah zakázky pak v Příloze č. 2 zadávací dokumentace (Položkový ...
Nájem reprodukčních strojů digitálního tisku 2022-2025
Předmětem veřejné zakázky je nájem 1 ks čtyřbarevného reprodukčního stroje digitálního tisku včetně 1 ks skládačky se vzduchovým podáváním, 1ks černobílého reprodukčního stroje digitálního tisku, 1 ks multifunkčního tiskového stroje, včetně poskytování služeb (servisu, oprav a úprav zařízení (software i hardware)) a dodávek souvisejících s ...
Notebooky, desktopy a příslušenství 2021
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávku notebooků, desktopů, monitorů, příslušenství a souvisejících služeb pro zadavatele. Rámcová dohoda bude uzavřena s jedním dodavatelem.
Dodávka interiérového vybavení ZŠ Dolní Chabry
Předmětem plnění veřejné zakázky je závazek dodavatele provést na svůj náklad a nebezpečí pro zadavatele výrobu, dodávku a montáž nového, nepoužitého nábytku na míru v objektu ZŠ Dolní Chabry v rámci 11 samostatných místností_tříd pro 1. stupeň. Podrobnější specifikace a požadavky na nový nábytek je součástí příloh č. 1 a 3 návrhu smlouvy.
Výroba, dodávka, montáž a instalace nábytku na míru pro administrativní budovu Zadavatele
výroba kancelářského nábytku na míru, zajištění jeho dodávky, montáže a instalace do prostor administrativní budovy v souladu s Přílohou č. 1 této ZD, včetně likvidace odpadů a obalového materiálu souvisejícího se splněním jednotlivých dodávek a včetně předání požadovaných dokladů k dodávce, dle potřeb zadavatele po dobu trvání rámcové dohody. ...
Pořízení výpočetní techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 178 ks notebooků 02 včetně OS, klávesnice, myši a dokovací stanice, 10 ks notebooků 03 včetně OS, klávesnice, myši a dokovací stanice, 260 ks monitorů M01 a dále 50 ks počítačového příslušenství (dokovacích stanic HP USB C G5) pro pracovní účely. Konkrétní specifikace předmětu a podmínek plnění je ...
Dodávka kancelářské techniky, její instalace a servis pro MHMP
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na dobu 4 let na dodávky kancelářské techniky dle závazných požadavků zadavatele.
Poptávám vyřazené kontejnery
Mám zájem o koupi dvou vyřazených kontejnerů 12m. Prosím o co nejlevnější cenu možnou cenová představa 25.000 bez DPH jeden. Kontejner bude sloužit pro přestavbu takže může mít utrhlé oko atd. Nicméně nesmí do něj shora zatýkat, Drobné díry z boku nejsou problém. Děkuji za nabídku.