Poptáváme plechové skříňky
Pro divadelní, absolventské představení Vyšší odborné školy herecké v Praze, poptáváme plechové skříňky (nutný zvuk plechu při zavírání). Rozměry velmi orientačně a můžou být i jiné, ale ne vysoké šatní škříňky, cca v.0,9m x š.0,5 - 0,8 m x h. 0,4 m - 0,5m. Potřebujeme tak 3 ks. Na barvě nezáleží. Můžou být i poškozené (ještě spravitelné, aby se ...
Dynamický nákupní systém na dodávky prvků městského mobiliáře - uliční vybavení
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS bude zajištění dodávek městského mobiliáře v souladu s katalogem Nový mobiliář pro Prahu (červen 2020), vypracovaným spol. Artěl, spol. s?r.o. / studio Olgoj Chorchoj, Libeňský ostrov 1555, 180 00 Praha 8. (Příloha č. 3 ZD). Zadavatel si vyhrazuje možnost poptávat i další prvky městského ...
Dodávky olejů pro pohyblivé schody, včetně dodávky mazacích patron
Účelem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody samostatně na každou část veřejné zakázky s jedním vybraným dodavatelem na realizaci předmětu veřejné zakázky po dobu účinnosti Rámcové dohody. Důvodem je zajištění olejových kapalin pro výrobci předepsané mazání pohyblivých schodů v provozu metra. Dodavatelé mohou podat nabídky na na jednu nebo ...
Technická podpora produktů společnosti HP
Předmětem rámcové dohody je technická podpora produktů společnosti Hewlett-Packard Enterprise a společnosti Micro Focus v oblasti hardware a software. Jejichž výčet, popis a obsah jsou uvedeny v příloze č. 1 návrhu rámcové dohody, která tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
V487/488 - zdvojení vedení, stavebně-montážní práce
Stavebně-montážní práce u akce "V487/488 - zdvojení vedení (P.0391)" Zakázka je rozdělena na 3. části
IT a AV technika a nábytek do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova
Předmětem zakázky je dodávka IT a AV techniky a nábytku do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova.
FSV UK - RTL vybavení
Dodání vybavení studentské radiotelevizní laboratoře, která bude poskytnout studentům reálné technické zázemí v objektu U Kříže 661/8, Praha 5 pod označením -Rozhlasová a televizní laboratoř, součástí je i dodávka atypu nábytku .
Dodání LCD panelů
Dodání LCD panelů na obměnu TV stěny pro IOS Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy včetně instalace, zprovoznění a kalibrace TV stěny, při zachování jednotného provedení a specifikace. Celkový počet 24 kusů LCD panelů Podrobnosti viz Výzva k podání nabídky č.j.: KRPA-48706-4/ČJ-2022-0000VZ-H - a zadávací podmínky včetně příloh.
Dodávky kolejnic pro tramvajové tratě a tratě metra
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky kolejnic typu NT1, B1, B3, 49E1, 60E1, 60R1 a 60R2 pro tramvajové tratě a tratě metra a související činnosti pro Zadavatele. Vybraný dodavatel bude povinen dle objednávek Zadavatele zajistit výrobu a dodávku kolejnic. Přesná specifikace plnění této veřejné zakázky vyplývá z Přílohy č. 1 - č. 4 ...
Poptáváme opravu tiskárny
Dobrý den, mám multifunknční laserovou tiskárnu Samsung SCX-3405W. Porouchal se podavač papíru, bere max 5 listů papírů a vždy je potřeba papír posunout hlouběji do podavače. Jste schopni tuto vadu opravit? Děkuji a s pozdravem, MUDr. Matěj Slovák
FN Motol - Pytle na odpad
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky pytlů na odpad pro FN Motol.
Dodávka výpočetní techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky: - 118 ks notebooků, - 42 ks dokovacích stanic, - 42 ks LCD monitorů. Předpokládaná doba dodání předmětu plnění je nejpozději do 90 kalendářních dnů od účinnosti smlouvy.
Dodávka vybavení interiéru
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je dodávka vybavení interiéru vč. souvisejících činností uvedených v příloze č. 2 - kupní smlouvě.
Dodávka mobilního systému liniového řízení a provozních dopravních informací (MSDI)
Předmětem Veřejné zakázky je pořízení dvou (2) kompletních setů telematického systému, které představují dodávku kompletního SW, HW vybavení a dopravně telematických prvků.
Technické vybavení pro realizaci klíčových aktivit projektu iKAP2 - KPRS
Předmětem zadávacího řízení je uzavření 12ti rámcových dohod ve smyslu ust. § 131 a násl. ZZVZ v dílčích částech A až K, potřebných ke zřízení učeben center interaktivní výuky a Center celoživotního vzdělávání a vybavení učebny Polytechnického hnízda v rámci realizace projektu iKAP2_KPRS. Vzor rámcové dohody tvoří přílohu č. 1 této zadávací ...
Rámcová smlouva na dodání originálních tonerů a náplní do tiskáren
Výběrové řízení na rámcovou smlouvu pro dodávání originálních tonerů a náplní do tiskáren KSÚS Středočeského kraje
Outsourcing tiskových řešení pro městskou část Praha 14
Předmětem plnění této veřejné zakázky je nájem tiskových a reprografických zařízení a nájem systému pro řízení a správu tisků a poskytování dalších dodávek a služeb souvisejících s tímto nájmem, to vše za podmínek a rozsahu stanovených zadávací dokumentaci.
Poptávám odkup jednoho vyřazeného kontejneru
Poptávám odkup jednoho vyřazeného kontejnerů o velikosti 12m+. Jaké jsou jeho rozměry? A je možné jej doručit k nám do obce na Praze západ, kam se budeme stěhovat? Děkuji předem, Kadeřábková
Poptávám skladové kontejnery
Poptávám 3ks kontejneru skladového 6 m. Děkuji a jsem s pozdravem Stanislav Míka
FN Motol - Rámcová dohoda na dodávky a výrobu nábytku včetně zaměření, dopravy, montáže a instalace
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky nábytku pro FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Rámcové dohody - Položkový ceník.
Dodávka patic do veřejného osvětlení
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření jedné rámcové dohody s jedním dodavatelem na dodávky patic stožárů do veřejného osvětlení po potřeby úseku servisu a údržby veřejného osvětlení Zadavatele.
IT technika, počítače, notebooky a jejich příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT techniky, tj. počítačů, notebooků a jejich příslušenství, jejíž technické parametry jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Revitalizace hlavní budovy UMPRUM, nám. J. Palacha Nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž interiérového vybavení pro hlavní budovu Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze, nám. J. Palacha, podle seznamu dodávaného nábytku, zařízení a prací podle dokumentace, která obsahuje technické specifikace a podrobný soupis prací a dodávek.
Kontejner k SDO4 - ochranné prostředky III - opětovné vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru nouzového přežití v konfiguraci - rozšiřující modul. Předmět plnění je koncipován jako rozšiřující modul pro tři typy techniky, kterými již HZS hl. m. Prahy disponuje. Jedná se o nadstavbu pro kontejner nouzového přežití - základní modul, pro stanoviště dekontaminace osob 4. generace a také pro ...
Rámcová dohoda Stožáry pro dopravní a telematické systémy
Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka stožárů, výložníků a příslušenství pro dopravní a telematické systémy, včetně příslušných dokumentů. Účelem tohoto zadávacího řízení je uzavření Rámcové dohody s jedním dodavatelem dle § 134 ZZVZ Postup bez obnovení soutěže. Zadavatel bude vyzývat vybraného dodavatele na základě Výzev k dílčímu plnění.