Rozvoj informačního systému SYPOS na dobu 4 let
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky jsou služby související s rozvojem Informačního systému SYPOS na dobu 4 let.
AMU - Obnova technického vybavení a rozšíření síťové infrastruktury FAMU - IT technika
Dodávka kancelářských počítačů podrobně specifikovaných v Příloze č. 1 - Specifikace, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Dynamický nákupní systém pro průběžné a opakované nákupy výpočetní techniky
Zadavatel prostřednictvím tohoto zadávacího řízení zavádí dynamický nákupní systém dle § 138 a násl. zákona na opakované nákupy výpočetní techniky.
Dynamický nákupní systém pro výpočetní techniku a licence na software II
Technologie hlavního města Prahy, a.s. (dále jen „Zadavatel“) zavádí dynamický nákupní systém dle ustanovení § 138 a násl. ZZVZ na dodávky výpočetní techniky a licencí na software, který je rozdělen do jednotlivých kategorií: 1. Kategorie výpočetní techniky; 2. Kategorie licencí na software a konzultační činnosti.
Propojení CSTT se simulačními centry NATO - technologie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka materiálu a technologií k vybudování komplexního výcvikového celku do budovy Centra simulačních a trenažérových technologií (dále také jen „CSTT“).
ČSSZ - Obnova HW (DigiČesko) 2022 - Pořízení serverů pro management aplikační vrstvy
dodávka celkem 10 ks serverů pro management aplikační vrstvy za účelem efektivní správy a management virtuálních serverů v aplikační a infrastrukturní vrstvě včetně souvisejícího plnění.
Dodávka koncových zařízení
Předmětem plnění VZ jsou dodávky 425 ks notebooků s pětiletou podporou výrobce (tzv. next business day, on-site) včetně příslušenství (brašna, klávesnice, myš, náhradní zdroj), a 500 ks monitorů s pětiletou podporou výrobce, a to dle jeho aktuálních potřeb.
Nákup 4 ks kontejnerů (3x nouzového přežití, 1x týlového)
Předmětem veřejné zakázky je pořízení: jednoho kusu kontejneru nouzového přežití určeného pro nouzové ubytování, jednoho kusu kontejneru nouzového přežití určeného jako velitelsko-logistického, jednoho kusu kontejneru nouzového přežití velkokapacitního rozšiřujícího modulu, jednoho kusu kontejneru určeného jako týlového.
Nákup videokonferenčních jednotek a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je nákup videokonferenčních jednotek s příslušenstvím provozovaných v rámci služby Webex včetně jejich instalace a zprovoznění, a dále zajištění služeb podpory provozu komunikačního prostředí a adopce služby Webex na dobu 36 měsíců.
Nákup notebooků
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodání 7 kusů notebooků s příslušenstvím a 7 kusů monitorů, pro Ministerstvo dopravy.
Vybavení sídla NKÚ AV technikou
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání, instalace a uvedení do provozu audiovizuální techniky (dále jen AV technika) v zasedacích a jednacích místnostech, v multimediálním studiu, v konferenčním sále, ve výtahových lobby, v knihovně a ve vstupní hale nového sídla Nejvyššího kontrolního úřadu (dále jen zasedací místnosti) podle přiložené ...
Osobní počítače a příslušenství 2023
Předmětem veřejné zakázky je dodávka osobních počítačů a příslušenství, a to včetně dopravy, instalace a montáže. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
UK 1.LF - Počítače, monitory, notebooky a tiskárny
Předmětem veřejné zakázky jsou postupné dodávky počítačů, monitorů, notebooků a tiskáren včetně dopravy do stanovených míst plnění dle konkrétních požadavků Zadavatele.Součástí dodávek není instalace, otestování a zaškolení obsluhy. Součástí dodávky nejsou taktéž žádné další softwarové licence pro počítače a notebooky (programové vybavení MS ...
Dodávky kancelářského a ostatního nábytku
Předmětem plnění veřejné zakázky s názvem Dodávky kancelářského a ostatního nábytku rozdělené na části část č. 1 Kancelářské a jednací židle, část č. 2 Sedací nábytek, část č. 3 RD Doplňování kancelářského nábytku, část č. 4 Kovový nábytek a regály a část č. 5 Jídelní židle a venkovní nábytek jsou dodávky nábytku podle specifikace, resp. popisu ...
Dodávka HW a SW IROP 26 - koncová zařízení
Účelem realizace veřejné zakázky je zajištění HW a SW vybavení (koncových zařízení) potřebného pro realizaci projektu „Integrace, optimalizace a konsolidace ICT elektronické podpory zdravotnických procesů“ (reg. č.: CZ.06.3.05/0.0/0.0/16_034/0006114) a pro realizaci projektu „Sdílení informací mezi popáleninovými centry v ČR“ (reg. č.: ...
Dynamický nákupní systém pro nákup IT zařízení
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající v dodávce vybraných IT komodit, a to podle kategorizace uvedených CPV kódů uvedených v zadávací dokumentaci.
Dynamický nákupní systém pro průběžné a opakované nákupy odpadních pytlů a sáčků
Zadavatel prostřednictvím tohoto zadávacího řízení zavádí dynamický nákupní systém dle § 138 a násl. zákona na nákupy odpadních pytlů a sáčků.
Dynamický nákupní systém pro dodávky výpočetní techniky a ICT vybavení pro MFF UK
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky výpočetní techniky a ICT vybavení, tj.: osobní počítače, tablety, notebooky, tiskárny, externí disky, monitory, zařízení související s počítači, informační systémy a servery, switche, síťové routery, komunikační sítě, ethernetové sítě, ISDN sítě, síťová zařízení, komunikační zařízení, ...
Dodávka nábytku do prostor NRB
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka vybavení kancelářských i společných prostor zadavatele převážně kancelářským, konferenčním či jídelním nábytkem.
Pytle na odpad, nebezpečný odpad a sáčky do potrubní pošty
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky pytlů na odpad, pytlů na nebezpečný odpad a sáčků do potrubní pošty po dobu 24 měsíců pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha, v požadovaném rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka multifunkčních barevných tiskáren
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 80 ks barevných multifunkčních tiskáren střední třídy, ve třech variantách běžných parametrů a dodávky základních sad náplní, které svými moderními parametry zajistí efektivnější a ekonomičtější provoz.
Dodávka výpočetní techniky - koncová zařízení
Dodávka výpočetní techniky - koncová zařízení v souladu s Přílohou č. 1 této ZD - Technická specifikace. Dodané zboží musí být nové a nepoužité.
Dynamický nákupní systém - nákup serverů s procesory Power
Předmětem plnění Veřejné zakázky je nákup serverů s procesory Power. Zadavatel požaduje v rámci jednotlivých výzev k podání nabídek realizovaných prostřednictvím DNS (dílčích veřejných zakázek) dodání do místa plnění (včetně dopravy) jednotlivých typů serverových technologií (HW a SW komponenty), včetně jejich příslušenství, SW licencí, dokladů ...
Poskytování tiskových služeb a dodání software pro tiskové řešení
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování tiskových služeb v podobě poskytnutí tiskových multifunkčních zařízení a zajištění jejich provozu v sídle Zadavatele a na ostatních jeho pracovištích na území hl. m. Prahy, jím určených a dále dodání software pro centrální tiskové řešení včetně poskytnutí příslušných licencí.