Dodávky papíru do tiskáren ve formátu A3 a A4 pro resort justice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky papíru do tiskáren ve formátu A3 pro zadavatele a jeho organizační složky a dodávky papíru do tiskáren ve formátu A4 pro zadavatele a jeho organizační složky po dobu 48 měsíců v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - nákup igelitových pytlů na odpad a potravinových sáčků z mikrotenu II.
Nákup pytlů na odpad a potravinových sáčků z mikrotenu ve specifikaci uvedené v zadávací dokumentaci
Hledáme dodavatele celulózové přílohy pro výrobu asfaltu
Zahraniční odběratel hledá výrobce a dodavatele celulózové přílohy pro výrobu asfaltu. předpoklad velkoobjemových a dlouhodobých odběrů.
FN Motol - nákup igelitových pytlů na odpad a potravinových sáčků z mikrotenu
Nákup pytlů na odpad a potravinových sáčků z mikrotenu ve specifikaci uvedené v zadávací dokumentaci
Dodávka kancelářského papíru
Předmětem VZ je dodávka xerografického papíru formát A4 a A3 pro 220-225 pracovišť územních finančních orgánů, kdy VZ je rozdělena na 8 samostatných částí. Cílem zadávacího řízení je uzavřít rámcovou smlouvu na každou z osbi části VZ samostatně na období 48 měsíců, t.j. 8 rámcových smluv. VZ je rozdělena na 8 částí v souladu s ust. § 98 ZVZ dle ...
Dodávky drogistického zboží
Dodávky drogistického zboží a obalových materiálů, a to na dobu 48 měsíců do vybraných odběrných míst na území České republiky.
Poptávám bublinkovou fólii
Bublinková folie šířky 200 cm a více v rolích. Případně slepení v plochu cca 40 x 20 m.
Poptáváme krabice
Dobrý den, potřebovala bych pevne papírové krabice o rozměrech 14,5 x 15 x 12 cm. S poklopem a plechovem stitkem. Barva bezova. Model mame ten bychom zaslali, chteli bychom napodobeninu. Jedna se prakticky o krabici na fotky. Tesime se na nabidky.
FN Motol - nákup igelitových pytlů na odpad a potravinových sáčků z mikrotenu
Nákup pytlů na odpad a potravinových sáčků z mikrotenu ve specifikaci uvedené v zadávací dokumentaci
Dodávka kancelářského papíru
Předmětem VZ je dodávka xerografického papíru formát A4 a A3, pro 220 - 225 pracovišť územních finančních orgánů, kdy je VZ rozdělena na 8 samostatných částí . Cílem zadávacího řízení je uzavřít rámcovou smlouvu na každou z osmi částí VZ samostatně na období 48 měsíců, tj. 8 rámcových smluv. VZ je rozdělena na 8 částí v souladu s ust. § 98 ZVZ dle ...
Dodávky xerografického papíru, obálek a poštovních tašek 2011
Na základě uzavřené rámcové smlouvy budou v době její účinnosti postupně uzavírány a realizovány kupní smlouvy na dodávky kopírovacích strojů od uzavření smlouvy do 31.12.2010.
Poptávám dodavatele fotopapíru
Poptávám fotopapír všech velikostí a váhy.
Poptáváme výrobce paspart
Hledáme výrobce paspart o pevných rozměrech 18 x 24 (výřez 12 x 17) a 13 x 18 (výřez 9 x 14) cm, tloušťka 1,4 mm (nebo navrhněte), jedna barva, máme zájem pouze o nařezání bez kompletace. Plánován pravidelný odběr cca 100 ks/měsíc s možným postupným navyšováním. Prosím o kalkulaci pro odběr po 100, 500 a 1 000 ks.
Poptáváme výrobu krabic
Žádáme o cenovou nabídku a sdělení termínu dodávky na 50 ks krabic rozm. 50x50x3 cm včetně víka z lepenky dle přiloženého náhledu
Dodávky xerografického papíru, obálek a poštovních tašek 2011
Na základě uzavřené rámcové smlouvy budou v době její účinnosti postupně uzavírány a realizovány kupní smlouvy na dodávku xerografického papíru, obálek a poštovních tašek v roce 2011.
Dodávka kancelářských potřeb pro SZIF
Předmětem plnění VZ je dodávka kancelářských potřeb dle dvou položkových rozpočtů, které jsou součástí ZD - 1. Položkový rozpočet na dodávku papíru, 2. položkový rozpočet na dodávku ostatních kancelářských potřeb. Zakázka je rozdělena na dvě části.
Poptávám pergamen
Sháním pergamen na vypracování speciálního dokumentu.
Poptáváme papírové role
Sháníme papírové role ve formě core board a duplex board. Spěchá! Prosím cenové nabídky.
Poptáváme obalový materiál
- výroba, prodej tzv. Zip sáčky v silnějším, pevnějším materiálu (1-2mm) a rozměrech cca 60x50 cm. -na dětské tábory s akčnější náplní - uchovávání dětského oblečení a výstroje v suchu
Poptávám výrobu vánočních ozdob
Hledám výrobce vánočních ozdob z buničiny podle našich forem.
Poptáváme výrobu obalů
Dobrý den, chtěli bychom poptat výrobu tří obalů (viz příloha). Rozměry jsou spíše orientační, pokud byste měli vyrobený podobný obal a nemusela se vyrábět výseková planžeta, bylo by to ideální, jde nám především o cenu. Děkuji mnohokrát a jsem s pozdravem, Nada Mandjounehová.
Hledáme dodavatele plat na vejce
Hledám výrobce / dodavatele plat na vejce - cca 180 ks (odhlučnění stěny)
Poptáváme papírové pytle
Sháním papírové pytle o rozměru 100cmx100cm, výška cca 50cm.
Poptáváme použité PP fólie pro export
Dovolte, abychom se Vám představili: jsme hongkongská společnost s bohatými obchodními zkušenostmi s evropskými i asijskými partnery a zaměřujeme se na mezinárodní obchody (import-export). V současné době poptáváme pro našeho klíčového partnera v Asii: použitý polypropylen (PP) – fólie. Naším požadavkem je kvalitní materiál – maximální ...
Poptávám plastové sáčky
Poptávám plastové samolepicí neprůhledné sáčky (obálky) pro zásílání textilu poštou. Velikost A5 a A4, stálý odběr.