Dodávka výpočetní techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky: - 118 ks notebooků, - 42 ks dokovacích stanic, - 42 ks LCD monitorů. Předpokládaná doba dodání předmětu plnění je nejpozději do 90 kalendářních dnů od účinnosti smlouvy.
Dodávka mobilního systému liniového řízení a provozních dopravních informací (MSDI)
Předmětem Veřejné zakázky je pořízení dvou (2) kompletních setů telematického systému, které představují dodávku kompletního SW, HW vybavení a dopravně telematických prvků.
Technické vybavení pro realizaci klíčových aktivit projektu iKAP2 - KPRS
Předmětem zadávacího řízení je uzavření 12ti rámcových dohod ve smyslu ust. § 131 a násl. ZZVZ v dílčích částech A až K, potřebných ke zřízení učeben center interaktivní výuky a Center celoživotního vzdělávání a vybavení učebny Polytechnického hnízda v rámci realizace projektu iKAP2_KPRS. Vzor rámcové dohody tvoří přílohu č. 1 této zadávací ...
Rámcová smlouva na dodání originálních tonerů a náplní do tiskáren
Výběrové řízení na rámcovou smlouvu pro dodávání originálních tonerů a náplní do tiskáren KSÚS Středočeského kraje
Outsourcing tiskových řešení pro městskou část Praha 14
Předmětem plnění této veřejné zakázky je nájem tiskových a reprografických zařízení a nájem systému pro řízení a správu tisků a poskytování dalších dodávek a služeb souvisejících s tímto nájmem, to vše za podmínek a rozsahu stanovených zadávací dokumentaci.
IT technika, počítače, notebooky a jejich příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT techniky, tj. počítačů, notebooků a jejich příslušenství, jejíž technické parametry jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
FSv - Dodávka profesionálního monitoru pro grafickou práci
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka profesionálního monitoru pro grafické práce.
UK FSV - DNS dodávky standardní techniky ICT 2022 - 2024
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému na dodávky předmětů standardní techniky informačních a komunikačních technologií, a to zejména osobní počítače, tablety, notebooky, tiskárny, externí disky, monitory, servery, switche, kancelářské stroje a zařízení (např. štítkovací stroje), skenery, příslušenství a další příbuzné ...
Osobní počítače a příslušenství 2022 část A
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka osobních počítačů a příslušenství v souladu se specifikací uvedenou v příloze č. 1 Rámcové dohody, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.
FSv - Dodávka výpočetní techniky na rok 2022
Dodávky výpočetní techniky, tiskáren a spotřebnho materiálu.
Projektor pro pracoviště Barevných korekcí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka projektoru pro zajištění požadované kvality projekce na pracovišti barevných korekcí v rozsahu a souladu se Zadávací dokumentací. Součástí zakázky je i přeinstalace stávajícího projektoru z pracoviště barevných korekci na pracoviště v míchací hale. Více informací v Zadávací dokumentaci.
IT a AV technika a nábytek do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova
Předmětem zakázky je dodávka IT a AV techniky a nábytku do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova.
RUK - ÚVT - Zajištění dodávky kancelářských PC, notebooků, monitorů a dalšího příslušenství
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění dodávky kancelářských PC, notebooků, monitorů a dalšího příslušenství pro Univerzitu Karlovu. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace (Technická specifikace předmětu plnění) a předpokládaný rozsah zakázky pak v Příloze č. 2 zadávací dokumentace (Položkový ...
Nájem reprodukčních strojů digitálního tisku 2022-2025
Předmětem veřejné zakázky je nájem 1 ks čtyřbarevného reprodukčního stroje digitálního tisku včetně 1 ks skládačky se vzduchovým podáváním, 1ks černobílého reprodukčního stroje digitálního tisku, 1 ks multifunkčního tiskového stroje, včetně poskytování služeb (servisu, oprav a úprav zařízení (software i hardware)) a dodávek souvisejících s ...
Notebooky, desktopy a příslušenství 2021
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávku notebooků, desktopů, monitorů, příslušenství a souvisejících služeb pro zadavatele. Rámcová dohoda bude uzavřena s jedním dodavatelem.
Pořízení výpočetní techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 178 ks notebooků 02 včetně OS, klávesnice, myši a dokovací stanice, 10 ks notebooků 03 včetně OS, klávesnice, myši a dokovací stanice, 260 ks monitorů M01 a dále 50 ks počítačového příslušenství (dokovacích stanic HP USB C G5) pro pracovní účely. Konkrétní specifikace předmětu a podmínek plnění je ...
Dodávka kancelářské techniky, její instalace a servis pro MHMP
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na dobu 4 let na dodávky kancelářské techniky dle závazných požadavků zadavatele.
Pronájem videokonferenčních jednotek a příslušenství
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je pronájem videokonferenčních jednotek s příslušenstvím pro provoz v rámci služby Webex, včetně instalace a zprovoznění a služby podpory provozu komunikačního prostředí a adopce služby Webex.
Spotřební materiál pro chodbová tisková zařízení
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky spotřebního materiálu pro tisková zařízení.
Dodávka a instalace LED obrazovky
Předmětem veřejné zakázky je dodat a nainstalovat LED obrazovku během rekonstrukčních prací Atria.
Dodávka přenosných počítačů s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je výběr dodavatele (dále jen „Dodavatel“), který dle požadavků Zadavatele zajistí dodávku 115 Ks přenosných počítačů s příslušenstvím sestávajícím zejména z monitorů, brašny, kabelů, klávesnic, myší a dokovacích stanic pro jeho zaměstnance.
Dodávky hardware, IT komponent a kancelářské techniky pro potřeby Městské policie
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky hardware, IT komponent a kancelářské techniky pro zajištění chodu Městské policie hl. m. Prahy na dobu 8 let, a to včetně dopravy na místo plnění v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
Zajištění kompletních tiskových služeb
Předmětem je kompletní zabezpečení tiskových, kopírovacích, skenovacích služeb prostřednictvím nájmu nových zařízení dle technické specifikace včetně centrálního tiskového řešení pro všechna zařízení s autentifikací uživatelů zadavatele. Zadavatel požaduje komplexní řešení svých tiskových potřeb a předpokládá, že realizací této veřejné zakázky ...
Dodávky na drobné IT příslušenství pro ÚHKT
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky výpočetní techniky pro ÚHKT dle potřeb zadavatele po dobu trvání smluvního vztahu.
Rámcová dohoda na dodávky tiskáren, kopírek a skenerů
Předmětem VZ je zajištění průběžných dodávek dodávek tiskáren, kopírek a skenerů pro Fakultní nemocnici Bulovka v délce 24 měsíců.