Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - 028-2015
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - dle aktuálních potřeb Zadavatele
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - 027-2015
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - dle aktuálních potřeb Zadavatele
Výzva 81 - CSS Domažlice, ZUŠ B. Smetany a Muzeum Dr. Hostaše KT
Dodávka laserových multifunkčních tiskáren, monitoru, externích HDD disků včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 86 - ZČG
Dodávka notebooku, PC sestav včetně monitorů, NAS úložiště s disky HDD, laserové tiskárny černobílé, klávesnic, myší, reproduktorů a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - 026-2015
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - dle aktuálních potřeb Zadavatele
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - 007-2015
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - dle aktuálních potřeb Zadavatele
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - 008-2015
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - dle aktuálních potřeb Zadavatele
Výzva 78 - SPŠD Plzeň
Dodávka serverů, stolních počítačů, monitorů, myší, klávesnic, notebooků, tabletu, multifunkčních tiskáren, externích USB wifi karet, napájecích zdrojů, micro sd karet, externí blu-ray vypalovačky, SSD disku, aktivního rozbočovače video signálu a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně ...
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - 024-2015
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - dle aktuálních potřeb Zadavatele
Dodávky audiovizuální techniky - 006-2015
Dodávky audiovizuální techniky - dle aktuálních potřeb Zadavatele
Výzva 84 - DSP Kralovice
Dodávka serveru, PC sestav včetně monitorů, notebooku, multifunkční tiskárny, klávesnic, myší a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 80 - SZŠ a VOŠZ Plzeň
Dodávka počítačů, notebooků, monitorů, barevné laserové tiskárny, tabletu, myší, klávesnic a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 82 - VOŠ, OA, SZŠ a JŠ Klatovy
Dodávka počítačů, notebooků včetně brašen, monitorů, tiskárny a multifunkční tiskárny, klávesnic, myší a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - 021-2015
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - dle aktuálních potřeb Zadavatele
Moderní trendy pomocníkem napříč výukou
Předmětem veřejné zakázky bude dodávka: vybavení učebny elektrotechniky(Počítačové sestavy, Monitory, Notebooky/mobilní učebna, 3D tiskárna, Interaktivní projektor, Projekční tabule, Simulátor pro analýzu elektrických obvodů, SW pro kreslení silno i slaboproudých schémat, Set pro stavbu elektrokola a elektromobilu, Elektrický pohon); vybavení ...
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - 020-2015
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - dle aktuálních potřeb Zadavatele
Transformace DOZP Stod II. etapa – ICT technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT techniky, která je nutná pro řádné užívání nemovitostí pro poskytování sociálních služeb v uživatelově přirozeném prostředí podle technické specifikace ICT techniky, která byla zpracována v souladu s Kritérii transformace, humanizace a deinstitucionalizace vybraných služeb sociální péče a na základě potřeb ...
Výzva 77 - Gymnázium Stříbro
Dodávka počítačových sestav včetně monitorů, klávesnic, myší a licencí operačního systému a barevné multifunkční laserové tiskárny A4/A3 včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 76 - OŠMS KÚPK
Dodávka 6 kusů tabletů, 3 kusů notebooků a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Vybrané standardní ICT vybavení - Tiskárny - 004-2015
Vybrané standardní ICT vybavení - Tiskárny - dle aktuálních potřeb Zadavatele
Dodávka HW + SW do učeben výpočetní techniky (2. vyhlášení)
Předmětem veřejné zakázky je nákup nových přístrojů a zařízení. Hlavním cílem veřejné zakázky je pomocí nákupu nových přístrojů a zařízení zlepšit vybavení školy a zajistit tak zkvalitnění procesu odborného technického vzdělávání s maximálním důrazem na podporu získání klíčových odborných kompetencí žáka využitím těchto moderních technologií. ...
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - 005-2015
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - dle potřeb Zadavatele.
Dodávka 2 ks tabletů pro FN Plzeň
Předmětem zakázky je dodávka 2 ks tabletů (specifikace bude uvedena ve výzvě k podání nabídek).
Technické vybavení pro interaktivní výuku (2. vyhlášení)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení, SW pro nutričního specialistu a dalšího specializovaného vybavení pro interaktivní výuku, a to dle bližší specifikace a požadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci.
Vybrané standardní ICT vybavení - Tiskárny - 003-2015
Vybrané standardní ICT vybavení - Tiskárny - dle aktálních potřeb Zadavatele