Výzva 92 - SOU stavební Plzeň, Muzeum j. Plzeňska, Galerie Klatovy Klenová
Dodávka PC sestav, skeneru, klávesnic, myší a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 96 - SPŠ strojnická a SOŠ prof. Švejcara, Plzeň a Gymnázium L. Pika, Plzeň
Dodávka pracovních stanic, stolních počítačů, monitorů, klávesnic, myší, notebooku a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 95 - SPŠ Klatovy
Dodávka počítačových sestav, myší, klávesnic, laserových tiskáren černobílých a barevných a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - 012-2015
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - dle aktuálních potřeb Zadavatele
Výzva 93 - květen 2015 OIT
Dodávka notebooků, pouzder na přenosné počítače, základnových stanic, monitorů, externích DVD mechanik, myší, klávesnic a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 90 - CSS Tachov
Dodávka stolních počítačů AIO, notebooků, brašen na notebook, tabletů, multifunkčních tiskáren A4 a tiskárny A4, klávesnic, myší a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 91 - Gymnázium Sušice
Dodávka 6 ks stolních počítačů včetně monitorů, myší, klávesnic a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 89 - VOŠ a SPŠE Plzeň
Dodávka serveru včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - 010-2015
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek, dle aktuálních potřeb Zadavatele
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - 011-2015
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - dle aktuálních potřeb Zadavatele.
Modernizace výuky a automatizace - část 2. - opakované vyhlášení
Dodávka 7 ks počítačů včetně monitorů, licencí nejnovějšího běžného operačního systému vhodného pro výuku na škole kompatibilního s běžnými výukovými programy. Dále licence kancelářského balíku, který je plně kompatibilní s OS dodávaným k počítači a je vhodný pro výuku, balík obsahuje textový, tabulkový, prezentační editor a klienta pro správu ...
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - 032-2015
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - dle aktuálních potřeb Zadavatele
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - 006-2015
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - dle potřeb Zadavatele
Výzva 88 - Gymnázium a SOŠ Rokycany
Dodávka počítačových sestav, monitorů, klávesnic, myší, laserových tiskáren, racku, switchů a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 87 - Dětský domov Trnová
Dodávka počítačových sestav bez monitorů, samostatných monitorů, klávesnic, myší, barevné multifunkční laserové tiskárny a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - 030-2015
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - dle aktuálních potřeb Zadavatele