Modernizace aktivních síťových prvků v budovách C a D areálu FAST VUT
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka aktivních prvků s vyšší propustností a spolehlivostí pro modernizaci počítačové sítě zadavatele. Podrobná technická specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Obměna serverové infrastruktury - nové vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je obměna stávající serverové infrastruktury při současném posílení jejího výpočetního výkonu, zálohovacího zařízení a síťové infrastruktury, a rozšíření stávajícího diskového pole. Součástí předmětu veřejné zakázky je instalace, konfigurace, předání dokumentace, školení administrátorů, management prostředí, migrační a ...
DNS - tiskárny
Nákup a dodávka tiskáren k PC pro kliniky a útvary FN Brno • Předpokládaný počet ks plnění: 10 ks tiskáren
Vybudování centra diferencovaného zpracování dat - změna lhůty podání nabídek
1) Dodávka technologií do datových sálů a energocentra 2) Dodávka hardware 3) Související služby poradců
Vybudování centra diferencovaného zpracování dat
1) Dodávka technologií do datových sálů a energocentra 2) Dodávka hardware 3) Související služby poradců
Nákup hardware pro centrum podpory mezinárodního prodeje 2
Předmětem plnění bude dodávka 93 ks serverů v konkrétní konfiguraci a s ní související dodávka 330 ks harddisků, tak jak jsou tyto položky podrobně specifikovány v Zadávací dokumentaci. S vítězem zadávacího řízení bude uzavřena jednorázová smlouva na celou dodávku.
Kancelářské ICT vybavení 009-2014
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka standardního kancelářského ICT zařízení pro Masarykovu univerzitu specifikovaného v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Výpočetní clustery projektu CEITEC MU III. – část 1
Předmětem veřejné zakázky je dodávka řídících počítačů diskových polí, diskových polí, řídícího počítače CPU klastru, CPU nódů, GPU nódů, záložních zdrojů, switchů, propojení switchů, vertikálních kabelových organizérů, jednotek rozvodu proudu a skříní. Jednotlivá zařízení jsou specifikovaná v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Dodávka bude ...
FNUSA-ICRC - IT výpočetní a vyhodnocovací stanice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 33 kusů výpočetních vyhodnocovacích stanic a notebooků dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Tonery a náplně do tiskáren 008-2014
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka tonerů a inkoustových náplní pro tiskárny a kopírovací zařízení pro Masarykovu univerzitu specifikovaných v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Kancelářské ICT vybavení 008-2014
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka standardního kancelářského ICT zařízení pro Masarykovu univerzitu specifikovaného v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Nákup počítačů a notebooků pro UKZUZ 2014
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dodávku 95 ks přenosných počítačů s příslušenstvím a 180 stolních počítačů a 5 ks tabletů.
FNFNUSA-ICRC - IT modul - Aplikační infrastruktura a Archivační systém
Hardware a software prostředků informačních a komunikačních technologií. VZ je rozdělna na dvě části: Část 1: Aplikační infrastruktura: 20 005 100,- Kč bez DPH Část 2: Archivační systém: 5 568 000,- Kč bez DPH Podrobnosti jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Rychlá 10 Gbps páteřní síť pro výzkum
Předmětem veřejné zakázky je dodávka aktivních síťových prvků do páteřní sítě Masarykovy univerzity včetně zaškolení zaměstnanců zadavatele. Dodávka zahrnuje dopravu a pojištění do místa určení, balné, clo, likvidaci obalů, apod.
Výběr dodavatele vybavení interiéru a IT vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vybavení interiéru vily Stiassni v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Veřejná zakázka je rozdělena do 4 částí v souladu s § 98 ZVZ, a to následujícím způsobem: 1. část - Dodávka nového nábytku 2. část - Dodávka koberců 3. část - Textilní závěsy a záclony 4. část - IT ...
Vybudování centra diferencovaného zpracování dat
1) Dodávka technologií do datových sálů a energocentra 2) Dodávka hardware 3) Související služby poradců
Dva germaniové detektory s mechanickým chlazením pro stacionární průmyslové využití
Předmětem zakázky je: - dodávka dvou germaniových detektorů s mechanickým chlazením pro stacionární průmyslové využití s následujícími parametry: HPGe detektory (FWHM lepší než 2,5 keV, relativní účinnost vyšší než 40% pro Co-60) pro průmyslové využití v prašném prostředí, libovolně polohovatelné, mechanicky chlazené (Stirling cycle), se ...
Stavební úpravy ZŠ Mutěnická- III. etapa- dodávka IT technologií
Předmětem veřejné zakázky je provedení dodávky nového komunikačního IT a dalšího vybavení v budově základní školy ZŠ Mutěnická, definované v dokumentaci pro provádění stavby. Jedná se o dodávku počítačového vybavení v učebnách, počítačový nábytek , serverovnu a IT kabinet, interaktivní učebny a další prezentační místnosti, telefonní ...
Hardware - FSI/01/2014/OR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky s příslušenstvím, zejména notebooků, tabletů, audio/video prezentační techniky, PC a LCD monitorů, multifunkčních zařízení, tiskáren a dalšího hardwaru. Dodávka představuje plně funkční zařízení v nejpreciznějším možném provedení a s nejlepšími dosažitelnými parametry. VZ je rozdělená v ...
Dodávka hardwarového a síťového vybavení - Výstavba a modernizace FI a ÚVT Brno
Předmětem veřejné zakázky je pořízení vysoce kvalitního moderního vybavení - síťového, hardwarového vybavení a kamer a zajištění splnění dalších s tím souvisejících závazků pro nově budované, resp. rekonstruované, prostory budov A a S situované v areálu Fakulty informatiky Masarykovy univerzity, Botanická 554/68a, 602 00 Brno. Jedná se zejména o ...
Nákup IT pro projekt FNUSA-ICRC II.
Předmětem veřejné zakázky je nákup IT vybavení zahrnující koncové stanice, tiskárny, multifunkční zařízení, a další příslušenství. Konkrétní specifikace poptávaných položek jsou uvedeny v technických specifikacích, které tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Náhrada diskového pole pro MetaCentrum v Brně (Projekt VI)
Předmětem plnění zakázky bude dodávka, instalace a zprovoznění diskového pole (úložiště) s čistou kapacitou alespoň 400 TB, a poskytnutí rozšířené záruky včetně technické podpory ve formě next-business day, on site v lokalitě ÚVT MU, Botanická 68a, Brno.
Dodávka hadoop clusteru pro MetaCentrum v lokalitě Brno (Projekt VI CESNET)
Předmětem plnění zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění výpočetního clusteru do lokality Brno a poskytnutí rozšířené záruky včetně technické podpory ve formě next-business day, on site v lokalitě ÚVT MU, Botanická 68a, Brno. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Tiskárny a skenery - FN Brno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 117 ks tiskáren a 50 ks skenerů. Veřejná zakázka je rozdělena na dvě části.
Tonery a náplně do tiskáren 007-2014
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka tonerů a inkoustových náplní pro tiskárny a kopírovací zařízení pro Masarykovu univerzitu specifikovaných v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.