Nákup 31 ks notebooků
Jedná se o nákup 31 ks přenosných počítačů (notebooků) pro potřeby Státní zemědělské a potravinářské inspekce.
Doplnění a rozšíření Přírodovědného digitária
předmět plnění části 1 veřejné zakázky „Sada populárně-vědeckých vzdělávacích pořadů Přírodovědného digitária“ - poskytnutí licencí pro celkem 6 samostatných snímků (videodokumentů) určených k promítání v Přírodovědném digitáriu Hvězdárny Brno (témata videodokumentů: Země jako dynamický ekosystém, Slunce a jeho vztah k planetě Zemi, Fotosyntéza ...
Rámcová smlouva na dodávky černobílých, barevných tiskáren a multifunkční zařízení včetně tonerů
Předmětem rámcové smlouvy jsou dodávky typových tiskáren označených jako TISK ČB, TISK BARVA a TISK MULTI a tonerů do těchto tiskáren. Přemdět plnění je podrobně specifikován v zadávací dokumentaci.
Dodávka PC pro FAST VUT
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 38 ks osobních počítačů pro vybavení dvou počítačových učeben. Podrobná technická specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Informační systém pro kontrolní, laboratorní a právní činnost SZPI - nové vyhlášení
Předmětem VZ je dodávka, implementace a technická podpora nového informačního systému pro kontrolní, laboratorní a právní činnost SZPI. Zadavatel požaduje dodání veškerého potřebného hardware, software (včetně zdrojových kódů), dokumentace a služeb souvisejících se splněním požadavků zadavatele dle zadávací dokumentace.
Kancelářské ICT vybavení 103-2015
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka standardního kancelářského ICT zařízení pro Masarykovu univerzitu specifikovaného v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Rámcová smlouva na dodávku přenosných počítačů
Předmětem plnění je dodávka notebooků, netbooků, ultraboků, tablet PC, dotykových notebooků, tabletů pro zajištění výukových, výzkumných a pracovních činností zadavatele VUT v Brně, včetně činností souvisejících s projekty, jejichž spolufinancování je zajištěno z prostředků finanční podpory EU.
Tonery a náplně do tiskáren 007-2015
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka tonerů a inkoustových náplní pro tiskárny a kopírovací zařízení pro Masarykovu univerzitu specifikovaná v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Tiskárny, multifunkční zařízení a skenery – rámcová smlouva 2015
Předmětem zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávky tiskáren, multifunkčních zařízení a skenerů a k nim příslušných tonerů a náplní do tiskáren. Výsledkem zadávacího řízení bude uzavření rámcové smlouvy mezi zadavatelem a vítězným uchazečem. Podrobný popis předmětu veřejné zakázky obsahuje zadávací dokumentace.
Výpočetní technika pro projekt CEITEC MU II. – část 3
Veřejná zakázka Výpočetní technika pro projekt CEITEC MU II.“ je rozdělena na části ve smyslu § 98 Zákona. Jednotlivé části zakázky jsou zadávány v samostatných zadávacích řízeních. Tato zadávací dokumentace se týká pouze části 3 veřejné zakázky. Předmětem části 3 veřejné zakázky je dodání tiskárny/multifunkčního zařízení. Celkový požadovaný ...
Dodávka výpočetní a audiovizuální techniky do Vily Löw-Beer – opakované řízení 2
Předmětem plnění veřejné zakázky „Dodávka výpočetní a audiovizuální techniky do Vily Löw-Beer“ je dodávku výpočetní a audiovizuální techniky jako součást expozice do vily Löw-Beerů (např. PC, dataprojektory apod.) vč. instalace.
Výpočetní technika pro projekt CEITEC MU II. – část 2
Veřejná zakázka Výpočetní technika pro projekt CEITEC MU II.“ je rozdělena na části ve smyslu § 98 Zákona. Jednotlivé části zakázky jsou zadávány v samostatných zadávacích řízeních. Tato zadávací dokumentace se týká pouze části 2 veřejné zakázky. Předmětem části 2 veřejné zakázky je dodání Lokálního úložiště dat, výpočetní techniky a softwaru. ...
Dodávka NB a tabletů pro FIT VUT v Brně
Předmětem plnění veřejné zakázky (dále jen „předmět plnění“) je dodávka výpočetní techniky pro FIT VUT v Brně obsahující dodávku požadovaných NB a tabletů dle technické specifikace uvedené v příloze B zadávací dokumentace. Podrobně je předmět zakázky vymezen obchodními a technickými podmínkami uvedenými v příloze A a B zadávací dokumentace. A- ...
NCO NZO Brno - nákup IT techniky 04/2015
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks multifunkční černobílé tiskárny, včetně příslušenství.
NCO NZO Brno - nákup IT techniky 05/2015
Dodávka 2 ks elektronická tabule s příslušenstvím, 2 ks dataprojektor
Tonery a náplně do tiskáren 006-2015
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka tonerů a inkoustových náplní pro tiskárny a kopírovací zařízení pro Masarykovu univerzitu specifikovaná v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Kancelářské ICT vybavení 003-2015
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka standardního kancelářského ICT zařízení pro Masarykovu univerzitu specifikovaná v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Výpočetní technika pro projekt CEITEC MU II. – část 1
Veřejná zakázka Výpočetní technika pro projekt CEITEC MU II.“ je rozdělena na části ve smyslu § 98 Zákona. Jednotlivé části zakázky jsou zadávány v samostatných zadávacích řízeních. Tato zadávací dokumentace se týká pouze části 1 veřejné zakázky. Předmětem části 1 veřejné zakázky je dodání 3 kusů pracovních stanic pro analýzu výsledků kvantově ...
Poptávám optickou bezdrátovou myš
Poptávám optickou bezdrátovou myš - Connect IT, JT 2303B, černá.
Rámcová smlouva na dodávku přenosných počítačů
Předmětem plnění je dodávka notebooků, netbooků, ultraboků, tablet PC, dotykových notebooků, tabletů pro zajištění výukových, výzkumných a pracovních činností zadavatele VUT v Brně, včetně činností souvisejících s projekty, jejichž spolufinancování je zajištěno z prostředků finanční podpory EU.
Výběr dodavatele IT zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka a zprovoznění (aktivace) vybavení serverovny objektu a kompletní dodávka a zprovoznění (aktivace) IT (HW + SW) vybavení objektu Biology Park Brno, a.s., v rozsahu a kvalitě dle zadávací dokumentace.
FNUSA-ICRC – Nákup tonerů III
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky originálních tonerů do laserových tiskáren a originálních inkoustových kazet do inkoustových tiskáren v rámci projektů OP VaVpI, OP VK a 7. Rámcového programu Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, konkrétně dodávky položek uvedených v příloze 3 zadávací dokumentace - podrobná specifikace předmětů plnění.
Dodávka výzkumných serverů pro FIT VUT v Brně
Předmětem plnění veřejné zakázky (dále jen „předmět plnění“) je dodávka výpočetní techniky pro FIT VUT v Brně. S ohledem na povahu předmětu veřejné zakázky, je předmět plnění v souladu s § 98 rozdělen na dále uvedené části: • Část 1) SRV2S-IT4I • Část 2) SRV2S-FIT • Část 3) SRV2S-GPU • Část 4) SRV2S-Phi Dodavatel je oprávněn podat ...
PC a periferie - rámcová smlouva 2015
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky PC a periferií pro zadavatele na základě rámcové smlouvy a splnění dalších s tím souvisejících závazků. Výsledkem zadávacího řízení bude uzavření rámcové smlouvy mezi zadavatelem a vítězným uchazečem. Podrobný popis předmětu veřejné zakázky obsahuje zadávací dokumentace.
Rámcová smlouva na dodávku LCD monitorů
Předmětem plnění je dodávka LCD monitorů včetně dotykových LCD monitorů na základě rámcové smlouvy, pro zajištění výukových, výzkumných a pracovních činností zadavatele VUT v Brně, včetně činností souvisejících s projekty, jejichž spolufinancování je zajištěno z prostředků finanční podpory EU.