PC 2011
Dodávka PC a notebooků
Audiovizuální technika 010-2011
Dodávky standardních audiovizuální techniky blíže specifikované v zadávací dokumentaci DNS.
Licence SW produktů Oracle
Předmětem plnění zakázky je poskytnutí služeb nevýhradního a časově neomezeného práva k užití (licence) softwarových produktů společnosti Oracle, pro softwarové produkty Oracle Database Enterprise Edition - Processor Perpetual a Oracle Database Enterprise Edition - Named User Plus Perpetual.
AVT 03-2011 LF MU
Dodávka audiviovizuální techniky blíže specifikované v zadávací dokumentaci.
Tonery a náplně do tiskáren 008 - 2011
Dodávka tonerů a náplní do různých druhů tiskáren a dle požadavků uvedených v zadávací dokumentaci v rámci "Dynamického nákupního systému pro tonery".
Zařízení na přípravu prototypů a monitorování tření
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení pro přípravu prototypů, veřejná zakázka na dodávky je rozdělená zadavatelem s ohledem na povahu předmětu veřejné zakázky na následující části: Část 1- 3D barevná tiskárna s příslušenstvím Část 2 - Finišovací zařízení pro úpravu RP modelu Část 3 - Tribometr pro monitorování tření.
Výměna poškozených modemů
Předmětem je výměna neopravitelně poškozených 20 ks modemů v komunikačním rozhraní „BEFA 15“ dopravního počítače VSR16M56 (Siemens) umístěném na centrálním technickém dispečinku společnosti Brněnské komunikace a.s., v důsledku havárie kabelů společnosti Dopravní podnik města Brna, a.s. Dodávka zahrnuje otestování celého komunikačního rozhraní a ...
Technologické centrum ORP Pohořelice 2. a 3. část projektu CZ.1.06/2.1.00/06.0687
2. část veřejné zakázky - Upgrade spisové služby GINIS a nákup spisové služýby pro obec Šumice (3. část viz. přílohy)
Audiovizuální technika 007-2011
dodávky standardních audiovizuální techniky blíže specifikované v zadávací dokumentaci DNS
Testery komunikačních systémů
Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen kupními smlouvami pro jednotlivé části veřejné zakázky, a to: 1. část – Tester bitové chybovosti 2. část – Měřící systém rpo digitální vysílání DAB/DMB 3. část – Měřící systém pro digitální vysílání DVB-T/H 4. část – Širokopásmový monitorovací příjímač 5. část – Komunikační přijímač a analyzátor mobilních ...
Rozšíření diskového pole
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka HW pro Magistrát města Brna, která zahrnuje rozšíření stávajícího systému pro ukládání dat Hitachi Universal Storage Platform VM-USP, rozšíření diskové kapacity pro datové úložiště, dodávka páskových knihoven pro potřebu záloh a rozšíření licencí BakBone Netvault verze 8 potřebných pro zálohování.
Dodávka komponent diskového úložiště pro ukládání pracovních dat
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění diskového prostoru pro ukládání pracovních dat uživatelů.
Audiovizuální technika 009-2011
Dodávky standardních audiovizuální techniky blíže specifikované v zadávací dokumentaci DNS.
Kancelářské ICT vybavení - 010 - 2011
Dodávka standardního kancelářského ICT vybavení dle požadavků uvedených v zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Kancelářská technika 006 - 2011
Dodávka standardní kancelářské techniky dle požadavků uvedených v zadávací dokumentaci v rámci "Dynamického nákupního systému pro kancelářskou techniku" s dodáním do konce roku 2011.
Dodávka výpočetního clusteru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetního clusteru, včetně jeho fyzické instalace, zprovoznění a demonstrace dosažení požadovaných výkonnostních parametrů. Dodávka zahrnuje plně funkční řešení, tj. výpočetní uzly clusteru, síťové propojení, management hardware a případné licence software.
Poptáváme skartovací stroj, laminátor a řezačku
Dobrý den, jsme speciální škola a potřebujeme pořídit novou skartovačku, laminátor A4 a řezačku. Doporučíte nám nějaké vhodné tipy do školy? Obojí používáme téměř denně. Děkuji Hned bychom objednávali... Ivana Baierová MŠ spec., ZŠ spec. a PrŠ, Brno, Ibsenova 1 tel.: 548 522 898
Poptávám paměťové Micro SD karty
Dobrý den, měli bychom zájem o paměťové Micro SD karty velikostí 2-32GB, dále externí disky, bezdrátové myši a klávesnice, případně nějaké cd-rw nebo dvd-rw. Děkujeme
Poptáváme výrobce tonerů do tiskáren
Poptávám výrobce inkoustových, či laserových náplní - tonerů do tiskáren. Za účelem prodeje Vašeho zboží. Děkuji za nabídky.
Rozšíření systému GINIS
Rozšíření systému GINIS, implementace rozšiřujících aplikací včetně začlenění do již instalovaných modulů, zajištění kompatibility s ostatními částmi IS a migrace dat podle požadavků na naplnění datové základny, revize stavu instalovaných aplikací, doplnění konfigurace modulů se zajištěním provázanosti na systém GINIS, dle současných požadavků při ...
Kancelářské ICT vybavení - 03-2011 LF MU
Dodávka ICT vybavení dle specifikace v zadávací dokumetnaci.
Kino Blansko - digitalizace
Předmětem veřejné zakázky je návrh řešení a následná dodávka, montáž a zprovoznění audiovizuální technologie kina Blansko.
AVT 02-2011 LF MU
Dodávka audiviovizuální techniky blíže specifikované v zadávací dokumentaci.
Studijní a informační středisko - 78 stacionárních PC sestav
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zboží,přičemž zbožím se rozumí 78 stacionárních PC sestav. Zboží je určeno pro vybavení vnitřních prostor novostavby Studijního a informačního střediska Veterinární a farmaceutické univerzity Brno.
PC 2011
Dodávka PC a notebooků