Výběrové řízení na dodávku 2ks CNC soustruhů pro společnost KR – TOOLS s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka 2ks CNC soustruhů pro společnost KR-TOOLS s.r.o. Dodávkou 2ks CNC soustruhů se rozumí dodávka všech požadovaných prvků vybavení, včetně samotné instalace technologií. Doprava technologií na místo určení, osazení nebo montáž, jejich zapojení včetně všech případných montážních prací nezbytných pro řádné dokončení ...
Obstaranie pracoviska na povrchovú úpravu dielov
Predmetom zákazky je obstaranie jedného logického celku - pracoviska na povrchovú úpravu dielov. Technická špecifikácia predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
Pořízení jednoúčelového brousícího stroje pro opracování sváru
Předmětem výběrového řízení je pořízení jednoúčelového brousícího stroje pro opracování sváru (včetně instalace, zaškolení, uvedení do provozu a dopravy). Detaily viz zadávací dokumentace.
CNC zariadenie na rezanie vodným lúčom
Predmetom je obstaranie inovačnej techniky pre zvýšenie konkurencieschopnosti. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je presne uvedená a definovaná v súťažných podkladoch.
5 osé CNC Obrábacie centrum + CAD/CAM systém pre plánovanie, konštrukciu a prípravu výroby
Predmetom zákazky je dodávka inovatívnej technológie, ktorá sa skladá z 3 logických celkov a to : 1. časť 5 osé CNC Obrábacie centrum + CAD/CAM systém pre plánovanie, konštrukciu a prípravu výroby 2. časť Širokopásová brúska 3. časť Vertikálne CNC obrábacie centrum Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v časti B. Súťažných podkladov.
Rovinná bruska
Předmětem plnění této zakázky je dodávka a montáž 1 ks Rovinné brusky.
5osé frézovací centrum
Předmět plnění výběrového řízení je dodávka zařízení v následujícím členění: I. CNC 5ti osé frézovací centrum minimálně s 2 letou podporou II. CAM SW - Jednotný elektronický návrhový systém pro modelování a víceosé obrábění strojních dílců III. Sada nástrojů a vybavení
Zavedenie inovatívneho produktu a zvýšenie konkurencieschopnosti v spoločnosti MMG Produkt plus
Predmetom zákazky je dodávka obrabacieho centra, na opracovanie kovovych vyrobkov, t.j. : -5-osého frézovacieho centra a -univerzálneho sústruhu.
Jednokotúčová píla na hliníkové profily s manuálnym ovládaním
Predmetom zákazky je dodávka šiestich typov logických celkov (strojov) a to : 1.Jednokotúčová píla na hliníkové profily s manuálnym ovládaním- 1 ks 2.Presný hrotový sústruh- 1 ks 3.Univerzálna nástrojárska fréza - 1 ks 4.Stolová vŕtačko-fréza - 1 ks 5.CNC profesionálny 3D frézovací a rezací router - 1 ks 6.Inteligentný tlačiarenský ...
Dodávka souboru vstřikovacích forem č. 2
Předmětem zakázky je dodávka souboru vstřikovacích forem pro modely Ra/Rahi – TT, Tatra 148 – HO a V3S - TT. Blíže viz Zadávací dokumentace.
Inováciou procesu k začatiu výrobnej činnosti spoločnosti REVOL TECHNOLOGY s.r.o.
Predmetom zákazky je Inovácia procesu k začatiu výrobnej činnosti spoločnosti REVOL TECHNOLOGY s.r.o., ktorá pozostáva z obstarania 5-osého a 3-osého obrábacieho centra. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky bude uvedené v časti B. Opis predmetu zákazky Súťažných podkladov.
Výběrové řízení na dodávku rovnacího zařízení s podavačem a odtahem drátu
Předmětem zakázky je dodávka: 1. rovnacího zařízení, 2. podavače drátu, 3. odtahu drátu.
Technológia lakovne
Predmetom zákazky je nákup modernej technológie lakovne pre inováciu procesov spoločnosti. Podrobná špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Multifunkčný CNC stroj
Multifunkčný CNC stroj (rezacia plocha 6000 mm x 2500 mm) s výklopnou plazmovou hlavou (rezanie pod uhlom) vrátane merania tvrdosti a priestorového snímania predmetov s následnou tlačou.
Inovácia v spoločnosti
Predmetom zákazky je dodanie CNC sústruhu a príslušenstva do strojárskej výroby. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Strojársky Start up
Predmetom zákazky je dodanie CNC sústruhu a príslušenstva do strojárskej výroby. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Laserový rezací stroj
Predmetom zákazky je dodanie 1 logického celku - Logický celok č. 1 Laserový rezací stroj Zvýšenie konkurencieschopnosti podniku BROBERG s.r.o. zavedením nových technológií
Elektroerozívna drôtová rezačka
Predmetom zákazky je dodávka dvoch logických celkov a to : 1.Elektroerozívna drôtová rezačka- 1 ks 2.CO2 laser- 1 ks
Pracovisko spracovania ocele
Predmetom zákazky je obstaranie obrabacích strojov v 5 logických celkoch: LC. č. 1: Pracovisko spracovania ocele: Hydraulický stroj na dierovanie, strihanie a ohraňovanie ocele, Synchrónny hydraulický ohraňovací CNC lis, CNC plazmový rezací stroj, Vrtačko-frézka, LC č. 2: Zváranie: Synergická zváračka, Bodová zváračka, LC. č. 3: ...
Zvýšenie inovačných kapacít spoločnosti BEKI Design, s.r.o. zavedením inovatívnej technológie
Predmetom zákazky je nákup inovatívnej technológie, a to veľkoformátového plotra, frézy. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.
Zakázka na dodávku horizontální automatické pásové pily a vertikální pásové pily
Předmětem výběrového řízení je zakázka na dodávku horizontální automatické pásové pily a vertikální pásové pily v rámci projektu „Technologický rozvoj společnosti CZ TOP TRADE s.r.o.“. Zadavatel připouští Dílčí plnění předmětu zakázky (dále jen Dílčí plnění). Jednotlivá Dílčí plnění jsou označena písmeny A a B (Dílčí plnění A: horizontální ...
Zavedenie inovatívnych technológií do výrobného procesu spoločnosti EUROSVIT s.r.o.
obstaranie inovatívnej technológie Logický celok č.1: Ohraňovací lis Logický celok č.2: 3D meracie rameno Logický celok č.3: Mostový žeriav(1ks) s elektrickým pojazdom a zdvihom, vrátane žeriavovej dráhy (27m) a trolejového vedenia spolu s vákuovým uchopovačom na obsluhu páliacich strojov
Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti ALLETTE, s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka novej inovatívnej technológie - horizontálna pásová píla s príslušenstvom a odsávacím zariadením.
Snížení energetické náročnosti - Pořízení CNC soustruhu
Předmětem zakázky je dodání CNC soustruhu za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci uveřejněné na profilu zadavatele.
Inovácia výrobného procesu v spoločnosti M T J interiér, s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka inovatívnej technológie, ktorá sa skladá z 2 logických celkov a to : 1. CNC nárezové centrum s chaotickým skladom 2. Olepovačka hrán Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v časti B. Súťažných podkladov.