Dodávka 5-osého CNC stroje
Předmětem zakázky je dodávka 5ti-osého CNC stroje (soustružnicko frézovací centrum s možností soustružení a frézování při jednom upnutí obrobku, stroj s protivřetenem).
Dodávka CNC horizontální obráběcí centrum s příčně posuvným stojanem
Firma MOSTÁRNA Lískovec, spol. s r.o. vyhlašuje výběrové řízení u dotačního programu TECHNOLOGIE, výzva III na dodávku CNC horizontální obráběcí centrum s příčně posuvným stojanem v předpokládané hodnotě 20 000 000,- Kč bez DPH
Frézovací robot včetně zakrytování
Předmětem výběrového řízení je dodávka frézovacího robota včetně základního zakrytování, balení, dopravy, zprovoznění, zkušebního provozu, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Frézovací a vyvrtávací CNC portálový stroj včetně betonového základu
Dodávka 1ks nového frézovacího a vyvrtávacího CNC portálového stroje včetně betonového základu, minimální rozměry obráběného dílu 10000x3000x1400mm, automatická programoatelná výměna nástrojů (min. 40ks), odkládací místa pro 2 vřetenové hlavy, 1ks vřetenové hlavy (2 osy, polohovatelnost po 1°, min 5000ot/min min 1000Nm), obrobková rádiová sonda, ...
Nákup priebežného tryskáča s valčekovým dopravníkom - 1 ks
Nákup CNC technológie na rezanie materiálu plazmou (autogenom) - 1 ks. Bližšie v SP.
Obstaranie CNC laserového paliacieho stroja
Predmetom zákazky je obstaranie CNC laserového paliacieho stroja. Podrobná technická špecifikácia je prílohou súťažných podkladov.
Vybavenie remeselnej kováčskej dielne
Predmetom zákazky je nákup vybavenia remeselnej kováčskej dielne s nasledovnými súčasťami: 1) Vyhňa kováčska na tvrdé palivo 2) Kováčska vyhňa plynová 3) Nákova 4) Buchar-strojové kladivo 5) Kováčsky zverák 6) Kováčske kladivo - rôzne typy 7) Zverák 8) Zváračka 9) Držiak-organizér na zásoby - stromčekový regál 10) Uhlové brúsky 11) ...
Kultúrne jadro v Lega, a.s.
CNC obrábacie centrum
Tvorba nových pracovných miest v spoločnosti NIKOMI s.r.o.
Automatická širokopásová brúska, Hrúbkovacia fréza - 1 ks, Zrovnávacia fréza - 1 ks, Jednostranná automatická olepovačka s inventorom - 1 ks, Filtračná jednotka so silom - 1 ks, Ventilátor - 1 ks, Rozdeľovač tlaku -1 ks, Rozvod odsávania, Ovládacie klapky, Vratné potrubie, Elektrorozvádzač s riadením na FM
Pneumatická zaválcovačka v počtu 5 kusů zařízení
Předmětem zakázky je dodávka PNEUMATICKÉ ZAVÁLCOVAČKY v počtu 5 KUSŮ ZAŘÍZENÍ.
Výběrové řízení na dodávku 3-osého vertikálního obráběcího centra s otočným stolem
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks 3-osého vertikálního obráběcího centra s otočným stolem pro společnost AKC – Production s.r.o.
Obráběcí centrum pro soustružení osazení složení statoru
Dodávka a zprovoznění 1ks obráběcího centra pro soustružení osazení složení statoru elektromotoru (horizontální) a s tím související dodávky dle v zadávací dokumentaci uvedených podmínek a požadavků. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Obstaranie technologickej infraštruktúry spoločnosti SELVINO s. r. o.
Predmet zákazky pozostáva z 8 logických celkov: Logický celok č. 1: CO2 laser na gravírovanie a rezanie 1ks Logický celok č. 2: Trojosý router s vysokootáčkovým vretenom 1ks Logický celok č. 3: Stĺpová prevodová vŕtačka 1ks Logický celok č. 4: Pásová brúska na rúry a profily 1ks Logický celok č. 5: Zakružovačka profilov a rúr 1ks Logický ...
Zlepšení praktické připravenosti technických oborů – SPŠ Hronov, Vrchlického – frézka a bruska
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „frézky (5 ks) a brusky (1 ks)“ a poskytnutí souvisejících služeb do Střední průmyslové školy Hronov, sídlem Hostovského 910, 549 31 Hronov; místem dodání je: budova Vrchlického č.p. 538, 549 31 Hronov, dle technické specifikace v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Nákup 5-osého CNC obrábacieho centra
Predmetom zákazky je Nákup 5-osého CNC obrábacieho centra s mostovou štruktúrou pre opracovanie masívu, polystyrénu a kompozitných materiálov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v kapitole B.1 Opis predmetu zákazky Súťažných podkladov.
Dodávka a instalace vertikálního obráběcího centra
Dodávka a instalace vertikálního obráběcího centra.
Nákup rovinné brusky
Jedná se o nákup jednoho kusu rovinné brusky (brusky na plocho) pro boušení rozměrných kovových dílů vstřikovacích forem.
CNC obráběcí soustružnicko - frézovací centrum
Dodávka, instalace, uvedení do provozu CNC obráběcího soustružnicko – frézovací centrum, včetně zaškolení obsluhy.
Modernizace strojního vybavení společnosti MHI servis s.r.o.
Předmětem plnění jsou dodávky v rámci projektu Modernizace strojního vybavení společnosti MHI servis s.r.o. Konkrétně se jedná o dodávku ohraňovacího lisu, dělícího stroje a CNC frézovacího centra. Podrobný popis předmětu plnění je uveden ve Specifikaci předmětu plnění, která je jako součást zadávací dokumentace uveřejněna na profilu zadavatele po ...
CNC ohraňovací lis včetně základního příslušenství
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks CNC ohraňovacího lisu včetně základního příslušenství, dále jen "technologie". Povinné technické a věcné parametry požadované technologie jsou uvedeny v příloze č. 4 Výzvy k podání nabídky a ZD. Dodávkou technologie se rozumí dodávka všech požadovaných prvků vybavení, vč. dopravy na místo realizace, ...
Vákuova sušiareň - 1 kus
Predmetom obstarania je technológia na podporu netechnologických inovácií rozdelená na 3 logické celky. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Zakázka na dodávku nástrojů pro ohraňovací lis a rohových nůžek s variabilním úhlem
Předmětem výběrového řízení je zakázka na dodávku nástrojů pro ohraňovací lis a rohových nůžek s variabilním úhlem. Bližší specifikace je uvedena v Zadávací dokumentaci a Formuláři pro zpracování nabídky (dále jen "ZaF").
Dodávka CNC vertikálního obráběcího stroje pro společnost GPN GmbH
Předmětem zakázky je dodávka na místo plnění zakázky, instalace, zprovoznění, zaškolení obsluhy a otestování funkčnosti CNC vertikálního obráběcího centra.
Drevoobrábacie stroje a nástroje s príslušenstvom pre THE WOODO s.r.o.
píla, fréza, hobľovačka, zrovnávačka, dlabačka
Širokopásová brúska
Predmetná zákazka zahŕňa dve časti, a to: Časť 1: Širokopásová brúska Časť 2: CNC obrábacie centrum