Rozvoj technologie obrábění ve společnosti Alumoravia s.r.o.
Předmětem plnění jsou dodávky v rámci projektu Rozvoj technologie obrábění ve společnosti Alumoravia s.r.o. Konkrétně se jedná o dodávku tříosého obráběcího centra. Podrobně popsáno ve Specifikaci předmětu plnění, která je jako součást zadávací dokumentace uveřejněna na profilu zadavatele po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek.
Pořízení CNC frézy
Předmětem zakázky je pořízení CNC frézy dle parametrů uvedených v Zadávací dokumentaci.
Dodávka CNC Mostové pily
Předmětem plnění je dodávka CNC Mostové pily včetně její montáže, uvedení do provozu a zaškolení. Bližší technická specifikace je uvedena v Příloze č. 1 Zadávací dokumentace.
CNC laserový automat pro navařování diamantových segmentů jádrových vrtáků
Předmětem zakázky je výběr dodavatele na dodávku plně automatického CNC laserového automatu pro navařování diamantových segmentů jádrových vrtáků.
Dodávka horizontálního frézovacího centra pro společnost FH NEW METAL s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka na místo plnění zakázky, instalace, zprovoznění, zaškolení obsluhy a otestování funkčnosti horizontálního frézovacího centra.
Technologie na ohýbání drátu
Předmětem zakázky je dodávka a instalace počítačově řízeného CNC automatu na ohýbání drátu menších průměrů dle technické specifikace uvedené v příloze č. 4 zadávací dokumentace.
Universální CNC soustruh č.1
1 kus universální CNC soustruh
Universální CNC soustruh č.2
1 kus Universální CNC soustruh č.2
Horizontální frézovací centrum
1 kus Horizontální frézovací centrum
Technologie Smodel
Recyklační jednotka na abrazivní materiá použitý v procesu řezání vysokotlakým vodním paprskem- musí obsahovat: sušící jednotku,třídič-vibrační,odsávač prachu. CNC vertikální obráběcí centrum tří os.
Pořízení vysekávacího lisu
Jedná se o pořízení 1 ks vysekávacího lisu (včetně instalace, zaškolení, uvedení do provozu a dopravy). Další informace viz zadávací dokumentace.
5-osé CNC obrábacie centrum portálovej konštrukcie s pevným stolom, LOMAN, s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka a inštalácia 1 ks 5-osého CNC obrábacieho centra portálovej konštrukcie s pevným stolom.
Frézovacie a vŕtacie centrum so štvrtou plynule programovateľnou osou
Predmetom zákazky je dodávka dvoch frézovacích a vŕtacích centier a to : 1.Frézovacie a vŕtacie centrum so štvrtou plynule programovateľnou osou - 1 ks 2.Frézovacie a vŕtacie centrum - 1 ks
Technologie FERBO
Předmětem dodávky „Technologie FERBO“ je laserový řezací stroj včetně odsávání a filtrace, hydraulický ohraňovací lis, sloupový jeřáb s kladkostrojem a samonasávací vakuový manipulátor v rozsahu dle Zadávací dokumentace zakázky. Předmětem dodávky je také instalace a uvedení technologie do provozu dle Zadávací dokumentace zakázky. Předmětem dodávky ...
Dodávka logického celku - CNC stroj pre rezanie vodným lúčom
Predmetom zákazky je dodávka CNC stroja pre rezanie vodným lúčom pre abrazívne rezanie s kombinovanou naklápacou rezacou hlavou umožňujúcu kompenzáciu lúču pri 2D rezaní a súčasne umožňujúce rezanie v 3D (minimálne +/- 45st.) s programovo riaditeľným náklonom behom vlastného rezania CNC riadiacim systémom.
Inovace procesu spojování kovových konstrukčních materiálů
Předmětem zakázky je pořízení souboru zařízení pro spojování kovových konstrukčních materiálů ve firmě VYRTYCH a.s. v procesu výroby svítidel.
Dodávka brousícího stroje s přítlakem
Předmětem zakázky je dodávka brousícího stroje s přítlakem dle technických požadavků vymezených v zadávací dokumentaci.
Dodávka hydraulického ohraňovacího lisu a hydraulických tabulových nůžek
Hydraulický ohraňovací lis - 1 ks pro tvarovou úpravu plechových polotovarů; hydraulické tabulové nůžky - 1 ks. k dělení plechů. Součástí dodávky je doprava do provozovny zadavatele, zprovoznění a seřízení včetně zaškolení obsluhy.
Výběrové řízení na dodávku univerzální CNC brusky nástrojů
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks univerzální CNC brusky nástrojů pro společnost ZPS – FRÉZOVACÍ NÁSTROJE a. s. Dodávkou 1 ks univerzální CNC brusky nástrojů se rozumí dodávka všech požadovaných prvků vybavení, včetně samotné instalace technologie. Doprava technologie na místo určení, osazení nebo montáž, zapojení včetně všech případných ...
Dodávka 5-osého CNC stroje
Předmětem zakázky je dodávka 5ti-osého CNC stroje (soustružnicko frézovací centrum s možností soustružení a frézování při jednom upnutí obrobku, stroj s protivřetenem).
Pořízení zařízení na zpracování oceli
Předmětem zakázky je dodání a instalace následujících zařízení pro zpracování oceli (výrobu ocelových kontejnerů). Podrobná technická specifikace jednotlivých zařízení je uvedena v samostatné příloze č. 1 zadávací dokumentace. Zadavatel umožňuje dílčí plnění. Každý uchazeč má možnost podat nabídku na jednu, dvě nebo všechny části plnění, které ...
Nové technologie pro SPECIAL TURBO a.s.
Dodávka, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy k pořízeným technologiím. Zakázka je rozdělena na 11 dílčích částí: 1. Frézka 3-osá a soustruh 2-osý 2. Vrtačka s možností frézování 3. Tryskací závěsné zařízení 4. Vyvažovací stroj 5.Testovací souprava s příslušenství 6. Jednokomorové 3D čistící zařízení 7. Tryskací kabina v ...
Řezací stroj PLOTR pro dělení materiálů pro výrobu kompozitních dílů
Předmětem zakázky je digitální řezací plotr pro dělení materiálů pro výrobu kompozitových dílů, s možností použití až 3 modulů pro pracovní nástroje a s ochranou proti zkratu. Další technické parametry jsou upřesněny v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Dodávka horizontálního obráběcího centra
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nového "Horizontálního obráběcího centra" . Přesný popis předmětu zakázky je uveden v bodě 3.1. Zadávací dokumentace.
Inovace procesu výroby vaček spalovacích motorů ve ŠK - PS 01 Kovací lis II.
Dodávka horizontálního kovacího lisu na výrobu vaček s asymetrickým tvarem pro spalovací motory - dodávka (včetně instalace, montáže a zaškolení) provozního souboru zařízení.