Zásadná inovácia výrobného procesu v spoločnosti EIBEN s.r.o
Jedná sa o obstaranie CNC kovotlačového zariadenia pre obrábanie kovových polotovarov na hotové výrobky. Podrobné požiadavky na predmet zákazky viď v súťažných podkladoch v časti D - Opis predmetu zákazky. Zákazka nie je rozdelená na časti z dôvodu, že sa jedná o 1 logický celok, ktorého dodávku z technických dôvodov nie je možné realizovať v ...
Dodávka poloautomatické pásové pily
Předmětem výběrového řízení je dodávka poloautomatické pásové pily včetně odsávání pro odřezání hotových kovových produktů vyrobených metodou 3D tisku včetně příslušenství, balení, dopravy a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
CNC obrábacie centrum pre tyčový materiál
Predmet zákazky pozostáva z dodania a uvedenia do prevádzky technologických zariadení určených na obrábanie kovu.
CNC bruska na HSS pilové kotouče do 200 mm
Předmětem zakázky je dodávka, montáž a doprava 1kusu technologie CNC brusky s lunetou a filtrací na HSS pilové kotouče do 200 mm, jehož potřeba vychází z realizovaného projektu s názvem: „Nové ostřící kapacity pro ozubení pilových kotoučů“, jehož žádost o dotaci byla podána a schválena v rámci programu OPPIK – Technologie, reg. č. ...
Obstaranie technologického sektora
Predmetná zákazka zahŕňa obstaranie technologického sektoru na výrobu základných platní, jednoúčelových zariadení a strojov, etalónových prípravkov, nástrojov, foriem a výrobu komponentov. Podrobná technická špecifikácia zariadenia sa nachádza v súťažných podkladoch.
Rozšírenie sortimentu výrobkov cestou diverzifikácie výroby zavedením inovatívnej technológie
Predmetom postupu zadávania zákazky je dodanie inovatívnej technológie v rámci realizácie projektu Rozšírenie sortimentu výrobkov cestou diverzifikácie výroby zavedením inovatívnej technológie. Inovatívnou technológiou je kompletná linka na profilovanie pozinkovaných/nepozinkovaných zváraných rúr s pozinkovaným/nepozinkovaným zvarom (podľa dopytu ...
Zvýšenie inovačného potenciálu spoločnosti HTP Slovakia Vráble s.r.o.
Predmetom obstarávania je sedem technológií, ktoré tvoria jeden technologický celok: Logický celok č. 1: Vstrekovací lis s uzatváracou silou min. 1000 kN, max. 1400 kN 3 ks Logický celok č. 2: Vstrekovací lis s uzatváracou silou min. 400 kN, max. 800 kN 2 ks Logický celok č. 3: Vstrekovací lis s uzatváracou silou min. 4000 kN, max. 6000 kN 1 ...
Zvyšovanie inovačného potenciálu spoločnosti ZVS IMPEX, a.s. - Logický celok 1 a Logický celok 2
Logický celok 1: Technológie pre výrobu malých komponentov pre 30 mm muníciu Podrobná Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov Príloha č. 2.1 Technická špecifikácia Logický celok 1 - Príloha č.2.1a - 1ks Technická špecifikácia Logický celok 1 - Príloha č.2.1b - 1ks Technická špecifikácia Logický celok 1 - Príloha č.2.1c - ...
Stroje
Predmetom verejného obstarávania je dodanie strojov, a to: časť 1 - CNC fréza časť 2 - Odihľovací a brúsiaci stroj časť 3 - Ohraňovací lis. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je obsiahnutá v súťažnych podkladoch.
Deliace centrum pre výrobky určené na delenie laserom
Zariadenie pre delenie plochých valcovaných výrobkov určených k deleniu laserom, zariadenie na meranie chemického zloženia materiálu a zariadenia pre skúšanie mechanických vlastností.
Technologická inovácia spoločnosti BENOL STEEL a.s. Košice
Predmetom zákazky je dodanie 2 strojov - Horizontálna vyvrtávačka s vretenom 130 mm. Presná špecifikácia obstarávaných zariadení a ich technických parametrov je definovaná v Prílohe č. 1 súťažných podkladov Opis predmetu zákazky.
Dodávka a montáž vertikálního obráběcího centra
Dodávka a montáž 2ks 4-osých vertikálních obráběcích center s CNC řízením, s délkou podélného posuvu v ose x minimálně 1010 mm a s kuželem ISO 50. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Vysekávací stroj s automatickým nakladaním plechu a vykladaním dielcov
Predmetom zákazky je dodanie, doprava, montáž a uvedenie do prevádzky technológie vysekávacieho stroja s automatickým nakladaním plechu a vykladaním dielcov vrátane zaškolenia obsluhy. Podrobne v súťažných podkladoch.
Inovácia výrobných technológií v spoločnosti Damaškovič s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka tovarov: 1. 2D laser fiber 2. Hydraulický ohraňovací lis Uchádzač môže predložiť ponuku na jeden celok alebo obe časti predmetu zákazky Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.
Zavedenie výroby oceľových krúžkov pre potreby automobilového priemyslu v spoločnosti FR Trade, s.r.o
Predmetom zákazky je dodávka tovaru: CNC sústruh 4 kusy. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.
Zásadná inovácia výrobného procesu v spoločnosti EIBEN s.r.o.
Jedná sa o obstaranie CNC kovotlačového zariadenia pre obrábanie kovových polotovarov na hotové výrobky. Podrobné požiadavky na predmet zákazky viď v súťažných podkladoch v časti D - Opis predmetu zákazky. Zákazka nie je rozdelená na časti z dôvodu, že sa jedná o 1 logický celok, ktorého dodávku z technických dôvodov nie je možné realizovať v ...
Automatizované ohýbacie pracovisko
Predmetom zákazky je dodanie, doprava, montáž a uvedenie do prevádzky technológie automatizovaného ohýbacieho pracoviska vrátane zaškolenia obsluhy. Podrobne v súťažných podkladoch.
Fiber laserový deliaci stroj pre plech a tyčový materiál
Predmetom zákazky je dodanie, doprava, montáž a uvedenie do prevádzky technológie fiber laserového deliaceho stroja pre plech a tyčový materiál vrátane zaškolenia obsluhy. Podrobne v súťažných podkladoch.
Fiber laserový deliaci stroj pre plech
Predmetom zákazky je dodanie, doprava, montáž a uvedenie do prevádzky technológie fiber laserového deliaceho stroja pre plech vrátane zaškolenia obsluhy. Podrobne v súťažných podkladoch.
Stolová horizontálna vyvrtávačka
Predmetom zákazky je nákup novej stolovej horizontálnej vyvrtávačky (1 ks) vrátane príslušenstva, dopravy, montáže a kompletného uvedenia stroja do prevázdky. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
Inovácia procesov výroby v spoločnosti IDO EET – Levické strojárne, s.r.o.
Predmet zákazky je rozdelený do štyroch samostatných častí (logických celkov): 1. Laserový páliaci stroj 2. Plazmový páliaci stroj 3. Tryskacia technológia 4. Žeriavy Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Uchádzač môže predložiť cenovú ponuku pre jednu alebo viac častí predmetu zákazky.
Centrum odborné přípravy polygrafických oborů v SŠPTP Velké Poříčí - Dodávka technického vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologií výseku, rylování a frézování na plotru CNC a poskytnutí souvisejících služeb. Konkrétně se jedná o následující technologie: Řezací plotr CNC Software pro konstrukci obalů Podrobnější popis požadovaných parametrů je uveden v Zadávacích podmínkách, uveřejněných na profilu zadavatele.
Automatická linka alkalického závesového zinkovania s programovým riadením
Predmetom zákazky je dodanie automatickej linky alkalického závesového zinkovania s programovým riadením. Podrobná technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov.
CNC stroje na rezanie a tvarovanie kovov
Predmetom zákazky je nákup nového: 1) CNC laserového rezacie stroja (1 ks) 2) CNC hydraulického ohraňovacieho lisu (1 ks) 3) vyvíjača dusíka pre laserové rezanie (1 ks) Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
Podpora inovácií v spoločnosti VIENA INTERNATIONAL, s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka automatickej frézovacej linky vrátane dopravy, montáže, zapojenia zariadenia a uvedenia do prevádzky, nastavenia zariadenia a skúšobnej prevádzky. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.