Automatické rotační uzavírací zařízení na plastové šroubovací a narážecí uzávěry
Předmětem této zakázky je dodávka automatického rotačního uzavíracího zařízení na plastové šroubovací a narážecí uzávěry blíže specifikované zadávací dokumentací a jejími přílohami, a to především: Příloha č. 4 Technická specifikace předmětu zakázky Příloha č. 5 Závazný vzor smlouvy o plnění předmětu zakázky a Příloha č. 6 Výkresová ...
Poptávám opravu hřídele u řeznického stroje
Poptávám opravu hřídele u převodovky řeznického stroje. Je nutné hřídel vylisovat, provést opravu vydřených plošek, případně vyrobit hřídel novou. To záleží na Vašem posouzení. Jde však o to, že je na toto krátký termín, cca týden. Hrubý rozměr hřídele, průměr 65 mm a délka cca 400mm. Děkuji za odpověď.
Modernizácia technológie dojárne
Modernizácia spočíva v inštalácii modernejších prvkov dojárne, výmeny nefunkčných a hygienicky nevyhovujúcich zariadení a hlavne v inštalácii identifikačného zariadenia pre 250 dojníc vrátane softwarového vybavenia.
Vinástvo - BOHOS
Predmetom obstarávania sú stavebné práce na základe projektovej dokumentácie a technológie pre spracovanie hrozna podľa rozpisu.
Vinárstvo - LENUT
Predmetom obstarávania sú stavebné práce na základe projektovej dokumentácie a technológie pre spracovanie hrozna podľa rozpisu.
Potravinárska prevádzka Comagro - technologická časť
Predmetom obstarávania sú technológie do potravinárskej prevádzky: Krájač a strúhač orechovitých plodov Čistič mandlí Lis na studené lisovanie olejov Sušiareň na ovocie a bylinky Filter na oleje
Technológia na spracovanie mäsa
Technológia na spracovanie mäsa-podrobný opis je uvedený v súťažných podkladoch
Technologia spracovania hrozna a vyroby vina
predmetom verejného obstarávania je technológia spracovania hrozna a výroby vína
Technológia spracovania hrozna a výroby vína
predmetom verejného obstarávania je technológia spracovania hrozna a výroby vína
Vinárstvo STOLTES
Predmetom obstarávania sú stavebné práce na základe projektovej dokumentácie a technológie pre spracovanie hrozna podľa rozpisu.
Vinástvo - LADÁNYI
Predmetom obstarávania sú stavebné práce na základe projektovej dokumentácie a technológie pre spracovanie hrozna podľa rozpisu.
Technológia na porážanie a spracovanie mäsa
Technológia na porážanie a spracovanie mäsa
Nákup pekárenskej technológie, techniky a vnútorného zariadenia predajne
Verejný obstarávateľ plánuje nákup pekárenskej technológie, techniky a vnútorného zariadenia predajne. Predmet zákazky je spojený s dopravou a inštaláciou tovaru. Špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.
Technológia výroby ovocných destilátov
Predmetom zákazky je technológia výroby ovocných destilátov: podrobné vymedzenie predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
Dodávka pekárenskej technológie a úžitkových automobilov
Predmetom zákazky je dodávka pekárenskej technológie a úžitkových automobilov. Zákazka sa delí na časti Časť 1 - Dodávka pekárenskej technológie Časť 2 - Dodávka úžitkových vozidiel Podrobná špecifikácia predmetu zákazky bude uvedená v časti B.1. Opis predmetu zadávania zákazky Súťažných podkladov.
Modernizácia a rozšírenie výrobných kapacít Mäsokombinátu Melek - II. Etapa
Predmetom zákazky je obstaranie dodania technológie na spracovanie mäsa. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.
Obstaranie inovatívnych technológií na výrobu expandovaných produktov (burizónov) a balenie výrobkov
Jedná sa o zákazku na dodanie tovarov s názvom "Obstaranie inovatívnych technológií na výrobu expandovaných produktov (burizónov) a balenie výrobkov - HA 1" Predmetom zákazky je dodanie nasledovného tovaru: Pufovacie delá, 4ks. Pufovacie delá slúžia na výrobu expandovaných produktov (burizónov). Vzhľadom na zložitosť, jedinečnosť a rôzne typy ...
Technologické zariadenia do výroby likérov
Technologické zariadenia do výroby likérov: - vákuový nerezový kotol (1 ks), - nádrž na stárnutie likérov (2 ks), - CIP stanica (Cleaning in Place) (1 ks); podrobné vymedzenie je súčasťou súťažných podkladov.
Inovatívna technológia pre obilný mlyn
Inovatívna technológia pre obilný mlyn.- štvorvalcové mlecie stolice,ŠTVORCOVÝ VYSIEVAČ 10 dielny, ŠTVORCOVÝ VYSIEVAČ 8 - dielny,ČISTIČKA KRUPICE,NÁRAZOVÝ ROZMEĽNOVAČ,VIBRAČNÝ VYSIEVACÍ STROJ,VYTĹKAČKA OTRÚB,MLÝNSKÁ PNEUDOPRAVA,LIMITNÉ SONDY,KONTROLNÉ KLAPKY,NÍZKOTLAKÝ FILTER,VIBRAČNÁ VÝPUSŤ,VYNÁŠACÍ TURNIKET,NÍZKOTLAKÝ RADIÁLNY VENTILÁTOR ...
Technológia na spracovanie hrozna a následnú výrobu vína
Mlynkoodstopkovač 1ks Vinifikátor 1 ks Tanky na víno (2010 litrov 6 ks, 2500 litrov 2 ks, 1 600 litrov 2ks, 2 995 litrov 1 ks, 1 090 litrov 1 ks, 1 090 litrov 1 ks, 1 260 litrov 2 ks) Etiketovací stroj 1 ks Regulácia kvasenia 1 ks Podrobný opis je uvedený v súťažných podkladoch.
Technologické zariadenia pre výrobnú linku na spracovanie BIO zeleniny
Predmetom zákazky je Linka na spracovanie BIO zeleniny a jedná sa o jeden logický celok pozostávajúci z nasledujúcich položiek, bubnová flotačná práčka, dávkovací dopravník, parolúpač, expanzná nádoba, zásobník pary, kefová práčka, dočisťovací stôl s dopravníkom, plášťová prepravka, pasírka, kockovačka, čerpadlo, scedzovacia nádrž, vákuová ...
Modernizácia a rozšírenie syrárne - technológie
Predmetom zákazky je dodanie technológie syrárne, ktorá pozostáva z nasledujúcich častí: 1. Syráreň - Elektromontážny materiál pre výrobníky Tehlových syrov - Elektromontážny materiál pre Tehlovú Vaňu - Silnoprúdové rozvádzače - Napojenie na trafostanicu 2. Lisovacie zariadenie - Elektromontážny materiál pre Salámovú Vaňu 3. ...
Dodávka a komplexná montáž linky na výrobu bežného pečiva
Linka na výrobu bežného pečiva výroba rožkov, narezávaných mini bagetiek, žemlí a raženiek (kaiserky a minimálne ďalšie tri razené tvary). Požadovaný hodinový výkon linky je výroba 11 500 až 12 000 rožkov do hmotnosti 50g alebo výroba 11 000 až 11 500 raženiek do hmotnosti 60g. Dodávka linky je definovaná ako dodávka na kľúč. Súčasťou dodávky je ...
Technologická linka na plnenie, uzatváranie, etiketovanie a aplikáciu kontrolných známok
Technologická linka na plnenie, uzatváranie, etiketovanie a aplikáciu kontrolných známok na spotrebiteľské balenie liehu: podrobné vymedzenie predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
Dostavba a modernizácia ustajnenia a dojenia Rybany
Predmet obstarávania pozostáva z nasledovných súborov: SO 01 Prestavba kravína na paralelnú dojáreň SO 01a Nádrž 10m3 SO 02 Dostavba a modernizácia kravína pre 340 ks SO 03 Spojovacia chodba SO 04 Plynová prípojka SO 05a.-Kanalizačná prípojka -gravitačná, -vodovodná prípojka SO 05b.-Kanalizačná prípojka-tlaková SO 06 Prečerpávacie ...