Technologická linka na spracovanie medu
Technologická linka na spracovanie medu. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Výrobná linka - cestoviny
Predmetom zákazky je dodávka výrobnej linky na výrobu cestovín. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Inovace ve výrobě přírodních sýrů – myčka roštů a myčka forem s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka myčky roštů a myčky forem s příslušenstvím v rámci realizace projektu „Inovace ve výrobě přírodních sýrů“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Modernizácia výrobných technológií v Pekárni Dunajská Lužná s.r.o.
Jedná sa o zákazku na dodanie tovarov s názvom "Modernizácia výrobných technológií v Pekárni Dunajská Lužná s.r.o.". Predmetom zákazky je dodanie tovaru v nasledovných častiach predmetu zákazky: 1. časť predmetu zákazky - Rotačná plynová pekárenská pec, 1ks. 2. časť predmetu zákazky - Delička cesta, 1ks. 3. časť predmetu zákazky - Rohlíkový ...
Dodávka a montáž automatickej výrobnej linky na výrobu bieleho pečiva
Zákazku tvorí dodávka a montáž automatickej výrobnej linky na výrobu bieleho pečiva.
Optimalizace kontinuálního výrobního procesu masných výrobků a polotovarů - balící linka
Předmětem zakázky je dodávka balící linky s příslušenstvím v rámci realizaci projektu „Optimalizace kontinuálního výrobního procesu masných výrobků a polotovarů“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Technológie na výrobu pečiva
Zákazku tvorí dodávka a montáž technológie na výrobu pečiva, menovite špirálový miešač cesta s pevnou diežou, stroj na rozvaľovanie cesta, linka na spracovanie pásikov cesta, kysiareň, elektrická rotačná pec s príslušenstvom, planétový šľahač s príslušenstvom, elektrická teplovzdušná pec s príslušenstvom, nádoba na ohrev čokolády a iných ...
Inovace ve výrobě přírodních sýrů - myčka roštů a myčka forem
Předmětem zakázky je dodávka myčky zracích roštů a myčky forem v rámci realizace projektu „Inovace ve výrobě přírodních sýrů“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovácia technológie na výrobu pekárenských výrobkov
Zákazku tvorí dodávka a montáž technológie na výrobu pekárenských výrobkov, menovite preosievačka múky, špirálový miesič cesta s pevnou diežou 2 kusy, poloautomatická delička cesta, kysiareň boxová a klimatizátor elektrický, plynová etážová pec a plynový horák, osadzovacie zariadenie, rohlíkovací stroj a plynová rotačná pec a plynový horák.
Technológie na výrobu pekárenských a cukrárenských výrobkov
Zákazku tvorí dodávka a montáž technológie na výrobu pekárenských a cukrárenských výrobkov, menovite univerzálny stroj na výrobu pečiva s príslušenstvom, planétový šľahač s príslušenstvom, melanžér, elektrická rotačná pec vozíky - plechy, špirálový miešač s pevnou diežou a príslušenstvom, polievačka a plnička s príslušenstvom.
Pekárenské technológie
Zákazku tvorí dodávka a montáž pekárenských technológií, menovite plynová olejová etážová pec, osadzovacie zariadenie a akumulačná nádrž na TUV.
Inovace technologie trvanlivých mléčných výrobků - aseptická plnící linka s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka aseptické plnící linky s příslušenstvím v rámci realizace projektu ”Inovace technologie trvanlivých mléčných výrobků”. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Zavedenie inovatívnej technológie na výrobu jednorazových instantných nápojov
Nákup a zavedenie technológie na výrobu jednorazových instantných nápojov. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.
Poptávám náhradní elektrodíl k medometu
Adaptér na medomet, sdělte cenovou nabídku, pokud je na stejnosměrný proud, také cenu trafa s usměrňovačem.
Modernizácia výrobnej technológie PD Branisko
Predmetom zákazky je dodávka tovaru technickej modernizácie prevádzky mäsovýroby. Ďalšie podrobnosti obsahuje popis predmetu zákazky: Jedná sa o výrobnú technológiu na spracovanie mäsových výrobkov a konkrétne ide o vákuovú masírovačku, ktorá zabezpečuje masírovanie a stieranie, Kuter, slúžiaci na krájanie mäsa, vákuová kontinuálna narážačka s ...
Dodávka výrobnej technológie pre HEVRON VO
Predmet zákazky je dodávka technologického zariadenia: údiareň mäsových výrobkov vrátane kompletných vozíkov na výrobky, zariadenie na sťahovanie koží pri rozrábke mäsa a zariadenie na umývanie a oplach palíc.
Poptáváme dodavatele technologie pro vaření piva
Poptávám dodavatele - výrobce piva, jedná se o řadu dodávek nebo výstavbu společného pivovaru v licenci v zahraničí,dodavatele vybavení pro vaření piva.
Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti GM plus, s.r.o. -nákup technológie
Verejný obstarávateľ plánuje nakúpiť technológiu , čím dôjde k zvýšeniu konkurencieschopnosti spoločnosti GM plus, s.r.o.. Ide o konkrétne o : 1.Rotačná pec ks1 2.Príslušenstvo k rotačnej peci ks1 3.Linka rožkováks1 4.Príslušenstvo k Linke rožkovej ks1 5.Umývačka bedničiek ks1 Predmet zákazky je spojený s dodávkou a inštaláciou tovaru.
Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti zavedením inovatívnych technológií
Predmetom zákazky je dodávka tovarov. Jednotlivé časti predmetu zákazky sú nasledovné: Časť 1 predmetu zákazky: 1. Plnička tvarohových špecialít, 2. Kartónovacie a baliace zariadenie syrov, 3. Kartonovacie a baliace zariadenie mlieka, 4. Kartonovacie zariadenie, 5. Paletizačné zariadenie, 6. Linka pre aseptické plnenie mlieka Časť 2 predmetu ...
Inovace technologie trvanlivých mléčných výrobků - systém měření a regulace, CIP stanice
Předmětem zakázky je dodávka systému měření a regulace, včetně dodávky CIP stanice a neutralizace v rámci realizace projektu ”Inovace technologie trvanlivých mléčných výrobků”. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Obstaranie inovatívnych technológií na výrobu expandovaných produktov (burizónov) a balenie výrobkov
Jedná sa o zákazku na dodanie tovarov s názvom "Obstaranie inovatívnych technológií na výrobu expandovaných produktov (burizónov) a balenie výrobkov - HA02" Predmetom zákazky je dodanie nasledovného tovaru: 1. Baliaci stroj so šnekovým dávkovačom, 1ks. Podrobné technické požiadavky sú uvedené v Súťažných podkladoch, najmä v časti D - Opis ...
Výroba minerálnych vôd v Šarišskom Štiavniku
Prostredníctvom projektu sa obstará strojné vybavenie na výrobu minerálnych vôd.
Nákup technologickej linky na poťahovanie výrobkov čokoládou
Predmetom obstarávania je dodanie tovaru - Linka na poťahovanie extrudovaných výrobkov čokoládou. Linka pozostava z nasledujúcich súčasti: - Zásobnik surovín ( extrudátov - Zásobník čokolády - Temperovanie čokolády - Potahovaci system - Aplikačný system ( spray, contact, flow .) - Chladiaci system - Leštiaci system
Nákup modernej pekárenskej technológie k rozšíreniu sortimentu výrobkov
Zákazku tvorí dodávka a montáž pekárenských technológií, menovite: 1. Hnetač cesta so 6 pojazdnými diežami Prídavné zariadenia k linke Rondo POLYLINE PMML103.B/D0373301: 2. na výrobu jemného pečiva umožňujúce výrobu špeciálnych produktov s mriežkovaným vzorom 3. na výrobu produktu "plochá štrúdľa" - 3-radová výroba 4. na výrobu ...
Zavedenia inovatívnej a vyspelej technológie v spoločnosti CIMBAĽÁK s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka inovatívnych a vyspelých technológií na výrobu mäsových výrobkov. Predmet zákazky sa člení na pätnásť častí a to : Časť 1 - Rezačka Časť 2 - Nastrekovacie zariadenie Časť 3 - Masírka Časť 4 - Vákuová plnička Časť 5 - Automatický klipsovací stroj Časť 6 - Varný a vytápací kotol Časť 7 - Lisovacia veža na ...