Poptávám korkové zátky
Poptávám korkové zátky, 40x25 mm (ne z korkové drti). Koupím 200 ks, nabídněte cenu za 1 ks.
Dodávka destilačného zariadenia a zariadenia na úpravu vody vrátane inštalácie
Predmetom zákazky je dodanie: 1- destilačného zariadenia s vedľa vstavanou destilačnou kolónou. Tlakové nádrže sú vyrobené v súlade s európskou direktívou 97/23/EG s certifikátom, prevádzkový tlak 0,5 barov. Všetky z medi vyhotovené súčiastky sú z tvrdého na lesklo lešteného materiálu. Valec na paru hruškového tvaru má priemer 600 mm x 700 mm, je ...
Pivovar, Německo
Hledáme kompletní pivovar nový či použitý, s objemem výroby 15-20 hektolitrů.
Skladovanie, doprava a dávkovanie surovín pre pekárenský priemysel
Predmetom zákazky je dodávka systému na skladovanie, dopravu a dávkovanie surovín pre výrobu hlbokozmrazených pekárenských výrobkov na báze prírodného kvasu. V rámci požadovaného systému treba zabezpečiť: skladovanie múky, kryštálového materiálu a tekutého droždia; výrobu a skladovanie prírodného tekutého kvasu; meranie a dopravu materiálov na ...
Zvárací a klipsovací stroj
Predmetom zákazky je zvárací a klipsovací stroj. Predmet zákazky pozostáva z dodania a inštalácie technologického zariadenia do potravinárskeho sektora, ktorý bude slúžiť na zváranie bariérovej fólie polyamid / polyetylén do črievka a jeho uzatvorenie klipsou.
Kysiareň a pec ako súčasť automatickej chlebovej výrobnej linky
Predmetom zákazky je dodávka a montáž technologického zariadenia na kynutie, dopravu a pečenie cesta pre výrobu mrazených pekárenských chlebových produktov.
Inovace technologie trvanlivých mléčných výrobků - technologie kontroly
Předmětem zakázky je dodávka technologie kontroly v rámci realizace projektu ”Inovace technologie trvanlivých mléčných výrobků”. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovace ve výrobě přírodních sýrů – zrací komora s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka zrací komory s příslušenstvím v rámci realizace projektu „Inovace ve výrobě přírodních sýrů“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovácia produkcie MOSUPO J&M spol. s r.o. zavedením nových a inovatívnych výrobných technológií
Predmetom zákazky je dodanie tovaru (technológie) v jednom tzv. logickom (technologickom) celku pre projekt Inovácia produkcie MOSUPO J&M spol. s r.o. zavedením nových a inovatívnych výrobných technológií vrátane zaškolenia, inštalácie (montáže) a dopravy príslušného tovaru na miesto dodania. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v ...
Rekonštrukcia a modernozácia objektov výrobných prevádzok IVa
Zákazka pozostáva z obstarania súboru tovarov / technológií, strojov, prístrojov a zariadení / ,ktoré podporujú pridávanie hodnoty do poľnohospodárskych produktov a zlepšujú celkovú výkonnosť podniku. Podrobnejší opis predmetu zákazky je v súťažných podkladoch.
Rast konkurencieschopnosti spoločnosti Bíliková s.r.o. pri výrobe piva
Jedná sa o zákazku na dodanie tovarov s názvom "Rast konkurencieschopnosti spoločnosti Bíliková s.r.o. pri výrobe piva". Predmetom zákazky je obstaranie inovatívnych technológií na zvýšenie výroby piva vrátane príslušenstva, a to: 1. Dopravník šrotu, 1ks, 2. Cylindrokonické zrecie tanky, 3ks, 3. Plniaca linka, 1ks, 4. Etiketovačka a sušička, 1ks, ...
Ovocný liehovar Borčice
Predmet zákazky rieši dodávku a montáž ovocného liehovaru s kapacitou: výroba ovocného destilátu 700 litrov destilátu/24 hod a výroba vinného destilátu 1200 litrov/24 hod.. Bližší opis obsahujú SP a PD. Ak sa niekde uvádzajú konkrétne výrobky alebo značka, uchádzač môže naceniť aj ekvivalent rovnakej alebo vyššej kvality.
Automatizovaný systém na dávkovanie sypkých a kryštálových surovín
Predmetom zákazky je dodávka, montáž a pozáručný servis automatického systému na zásobovanie a následné dávkovanie pekárenských surovín priamo do miešacích dieží.
Nákup inovatívnych technológií - zariadenia a stroje do pekárne
Technologická linka múčneho hospodárstva s príslušenstvom, Špirálový hnetač, 2 - radová linka - deliaci stroj s príslušenstvom, Jednodverová kysiareň chlebová s príslušenstvom, Dvojdverová kysiareň na pečivo s príslušenstvom, Plynová rotačná pec s príslušenstvom, Priemyselná krájačka chleba, Baliaci automat, Umývací stroj na prepravky po 1 ks
Energetické zefektívnenie technologického vybavenia v spoločnosti Ing.Vojtech Gottschall BAGETA
Predmetom zákazky je energeticky efektívna komplexná technológia na výrobu pečiva. Logický celok pozostáva z nasledujúcich častí: Chladiaci box na 15 vozíkov 1 ks Chladiaci box na 12 vozíkov 1 ks Dvojradová pečivová linka s tvarovacím zariadením a vlastným pohonom 1 ks
Snížení prašnosti areálu Drásov
Předmětem veřejné zakázky je dodání vč. Instalace nové a nepoužité stacionární sušičky obilovin a s ní spojených dopravníků na místo stávajících strojů. Předmětem veřejné zakázky je taky demontáž stávajícího strojního vybavení.
Dodávka pekárenskej technológie
Predmetom zákazky je dodávka pekárenskej technológie, vrátane jej sprevádzkovania a zaškolenia obsluhy
Modernizácia výrobných technológií v spoločnosti Framipek, s.r.o.
Rotačná plynová pekárska pec.................................. 4 ks
Doplněnie technológie výroby DV s rozšírením na plnenie a balenie dojčenských nápojov
Dodávka nadväzujúcej doplňujúcej technológie výroby dojčenských výrobkov s rozšírením na plnenie a balenie dojčenských nápojov. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Inovace ve výrobě přírodních sýrů – plnička forem s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka plničky forem s příslušenstvím v rámci realizace projektu „Inovace ve výrobě přírodních sýrů“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Poptáváme technologii pro jatka
Poptáváme dodávku a montáž systému pro dopravu masa na jatkách pro vepřovou porážku - realizace nejpozději do května 2015 formou dotačního programu PRV.
Inovace ve výrobě přírodních sýrů – solící zařízení
Předmětem zakázky je dodávka solícího zařízení v rámci realizace projektu „Inovace ve výrobě přírodních sýrů“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Optimalizace kontinuálního výrobního procesu masných výrobků a polotovarů - zařízení pro automatické
Předmětem zakázky je dodávka zařízení pro automatické skládání a zavírání kartonů v rámci realizaci projektu „Optimalizace kontinuálního výrobního procesu masných výrobků a polotovarů“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v ...
Technológie na výrobu pekárenských a cukrárenských výrobkov
Zákazku tvorí dodávka a montáž technológie na výrobu pekárenských a cukrárenských výrobkov, menovite univerzálny stroj na výrobu pečiva s príslušenstvom, planétový šľahač s príslušenstvom, melanžér, elektrická rotačná pec vozíky - plechy, špirálový miešač s pevnou diežou a príslušenstvom, polievačka a plnička s príslušenstvom.
Technológie na výrobu pečiva
Zákazku tvorí dodávka a montáž technológie na výrobu pečiva, menovite špirálový miešač cesta s pevnou diežou, stroj na rozvaľovanie cesta, linka na spracovanie pásikov cesta, kysiareň, elektrická rotačná pec s príslušenstvom, planétový šľahač s príslušenstvom, elektrická teplovzdušná pec s príslušenstvom, nádoba na ohrev čokolády a iných ...