Poptávám repasovaný nákladní výtah
Koupím nákladní výtah použitý (repasovaný) Nosnost cca 1200 kg, Účel: přeprava paletového vozíku s nákladem a řidičem Zdvih: 12 m Rozměr kabiny: cca 1,5x2x2,5 m Počet stanic a nákladišť: 3
BANGLADÉŠ; Strojírenské výrobky
Naše firma GENERO Engineering se zabývá prodejem, servisem, montáží generátorů, kompresorů, kotlů, průmyslových strojů, průmyslovou technickou podporou, zařízením a servisem pro přenos a distribuci energie. Hledáme výrobce, dodavatele uvedených strojírenských výrobků. Máme zájem se stát místním obchodním zástupcem v Bangladéši.
BANGLADÉŠ; Solární čerpadla a systémy
Poptáváme solární ponorná čerpadla (kompletní systém), s dodávkou nejméně 402 000 l denně (při 8 hodinovém slunečním dnu). Rovněž potřebujeme solární systém pro domácí použití, dále (trubkové světlo, ventilátor, klimatizační zařízení, TV, laptopy, desktopy. Také poptáváme elektrické zboží (ACB,MCCB,MCB, magnetický stykač, časový spínač atd.)
BANGLADÉŠ; Mléko v prášku, ocelový odpad
Jsme bangladéšská obchodní firma, máme zájem o navázání obchodních vztahů s distributory mléka v prášku, strojního zařízení a ocelového odpadu.
PÁKISTÁN; Solární čerpadla
Poptávám solární čerpadla.
Poptávám průmyslový vysavač kalů
Hledám průmyslový vysavač kalu (malý fekál),který je schopen vysát 5cm kalu, který už kalové čerpadlo nevezme.
Poptávám ND na ruční válec Stavostroj
Poptávám náhradní díly na ruční válec Stavostroj ZTS NM 18241. Ústecký kraj.
SAÚDSKÁ ARÁBIE; Hydraulické zvedáky
Poptávám sloupkové hydraulické zvedáky s napájecím zdrojem pro souběžné (tandemové) operace. Jednobodové řízení joystickem. 60t kapacita a zdvih by měl být v rozmezí od 800 mm do 1000 mm. Dodávka do Jubail, Saúdská Arábie do konce prosince 2009.
ČÍNA; Čerpadla, motory, generátory
Jsme originální výrobce čerpadel, motorů, generátorů a generátorů poháněných spalovacím motorem. Naše výrobní řady: 1. Čerpadlo: 0,1 - 2,2kW pro odstředivé, periferní, samonasávací a průmyslové čerpadlo. 2. Motor: 0,18 - 7,5kW na jednu fázi a 0,37 - 315kW na tři fáze. 3. Generátor: 1 - 24kW na jednu fázi a 3-500kW na tři fáze. 4. Generátor ...
JORDÁNSKO; Odstředivé čerpadlo
Poptávám vícestupňové vertikální odstředivé čerpadlo.
Poptávám kleště na dřevo s rotátorem
Poptávám kleště na dřevo s rotátorem - nakládka převážně dřeva o délce 1 m
Poptávám tepelné čerpadlo vč. montáže
Hledám firmu na dodání a montáž tepelného čerpadla.
Poptáváme rekonstrukci mostového jeřábu
Poptvám přestavbu - rekonstrukci dvounosníkového mostového jeřábu 10 000 kg Přestavba spočívá ve vyjmutí rozpěrného dílu spojujícího mosty a jejich opětovné spojení Dodání dvoujkolejové kočky Dodání lanového kladkostroje Výška zdvihu 6000 mm Ovládání tlačítkovým ovladačem umístěním volně na vlastním pojezdu Pracovní rychlosti : zdvih - 5/0,8 ...
Poptávám tepelné čerpadlo
Poptávám dodávku tepelného čerpadla o výkonu 11kw včetně montáže na stávající otopnou soustavu. Vrty země - voda připraveny, prosím cenu včetně montáže, dodávky primární kapaliny do okruhu, dopravy atd.
ITÁLIE; Čerpadla, ocelové konstrukce
Hledáme výrobce následujících produktů: - čerpadla / kompresory (velké), - ocelové potrubí, - ocelové konstrukce, - ocelové struktury.
Poptáváme repasované vysokozdvižné vozíky
Chtěli bychom se u Vás poptat, zda prodáváte repasované vysokozdvižné vozíky Jungheinrich: nosnost 3000 kg, stavební výška do 2,25 m, pohon: plyn s bočním posuvem Za brzkou informaci předem děkujeme.
KUVAJT; Čerpadla, těsnění, průmyslová zařízení
Hledáme české výrobce čerpadel / nádob / plochých těsnění / těsnění, abychom je zastupovali v Kuvajtu. Také hledáme inženýrské a smluvní firmy, které mají vztah k projektům průmyslových zařízení / olej / plyn / elektrárny.
PÁKISTÁN; Seismické průzkumy, čerpadla
Hledáme společnosti zajišťující 3D seismické průzkumy a průzkumy usazenin v ropném a plynárenském průmyslu. Také výrobce čerpadel s certifikátem API ve všech průmyslových oblestech.
Poptáváme měděné lano
Dobrý den, poptávám lano Cu 120mm2 provedení (19x2,80) v délce 5000m. Prosím o cenu o termín dodání. Cenovou nabídku prosím zpracovat nejpozději do 16.09.2009
Poptávám hydraulické zubové čerpadlo
Poptávám hydraulické zubové tandemové čerpadlo SNP2/17S
ČÍNA; Strojní zařízení
Specializujeme se na výrobu a vývoz strojního zařízení, zvláště různých čerpadel, motorů a generátorů. Naše výrobky jsou vynikajicí kvality za konkurenceschopné ceny. Více informací na http://www.21dacheng.com nebo www.China-pump. cc Hledáme obchodní spolupráci.
Poptáváme ND k mostovému jeřábu
Sháníme dvě hnací kola na mostový jeřáb typ DEVS, výrobce SNINA VIHORLAT, č.v. UC-1336 a dva pastorky na mostový jeřáb typ DEVS,výrobce SNINA VIHORLATk hnacím kolům č.v. AC-0421C
INDIE; Strojní komponenty
Jsme výrobci precizních strojních komponentů pro automobilový, elekrický/elektronický průmysl, hydrauliku, žel. dráhy. Hledáme odběratele.
Poptáváme kolečka na nízkozdvižný vozík
Přední kolečka na nízkozdvižný vozík OCRP -guma