JAR; Stroje, obuv, oděvy
Jsme jihoafrická registrovaná společnost, zabýváme se marketingem, dodávkami produktů, public relation, prodejem, logistikou, distribucí. Hledáme výrobce strojů, výrobce obuvi, výrobce oblečení.
PÁKISTÁN; Šrotové kompresory
Poptáváme pravidelné dodávky šrotových kompresorů lednic.
BANGLADÉŠ; Hydraulické čerpadlo
Poptáváme hydraulické rotační křídlové čerpadlo s pevným výtlakem. Požadujeme čerpadlo YUKEN řady PVR, japonské nebo ekvivalent z některé evropské země. Jedno rotační křídlové čerpadlo řady PVR 50. Označení čísla modelu : PVR50LF-36-RLR Jedno rotační křídlové čerpadlo řady PVR 150. Označení čísla modelu: PVR150LF-40-RAR.
Poptávám ND k pumpě zn. Vogel
Dobrý den sháním náhradní díl na pumpu značky VOGEL typ-hps1140gwm156k054h,jedná se o dva vimezovací (přítlačné) kameny uvnitř pumpy.Pumpu používáme k rozhánění chladící emulze na obráběcím centru DMC 80 U2.
Poptávám zubové čerpadlo s ložisky
Požaduji zubové čerpadlo Q-10R- 1D5-S GO3 GO3 N R s ložisky 2 ks prosím o zaslání CN.
PÁKISTÁN; Zubové čerpadlo
Poptáváme kompletní jednotku vysokotlakého zubového olejového čerpadla pro zvedání, s motorem, bezpečnostními ventily a potrubím atd. pro generátor. Kapacita 0,528 G P M. Provozní tlak 3000 p s i. Motor 1,5 kw 380 3 o.
KATAR; Čerpadla, filtrač. systémy, ČOV
Hledáme výrobce z těchto odvětví: 1) přečerpávací čerpadla aktivovaného kalu, zahuštěného a odvodněného kalu 2) filtračních systémy UF, MF, NF 3) průmyslové čistírny odpadních vod.
Poptávám vázací prostředky
Dobrý den,potřebuji vázací prostředky na skládání balíků hutního materiálu o váze 3000 kg z nákladních automobilů na zem.Nejraději kombinace lano a řetízky. Děkuji Kalousek L . Firma SOR Libchavy.
Poptávám ND ke kladkostroji
Poptávám náhradní díl na el. kladkostroje Balkancar - transformátory a stykače na 42 V, řadiče lan, pojezdy, kladnice s háky apod.
Poptávám použité kladkostroje BALKANCAR
Poptávám použité kladkostroje BALKANCAR lanové i řetězové, včetně N.D. na tyto kladkostroje - přírubové bulharské motory, stykače a transformátory na 42 V, řadiče lan, brzdy zdvihu, spojky apod. Nabídněte prosím.
EGYPT; Hydraulika
Máme zájem o navázání partnerských vztahů s firmami v oboru hydraulika.
EGYPT; Součástky vstřikovacího čerpadla
Poptáváme dodavatele součástek vstřikovacího čerpadla na pohonné hmoty (BOSCH) : ventilové sedlo, tryska, píst čerpadla.
Zberný dvor a kompostáreň Drahňov.
Vybudovanie zberného dvora a kompostárne v obci Drahňov. Vybudovanie zberných stojísk v obci Drahňov a ďalších 8 obciach, fermentor, biofilter. Vybavenie kompostárne strojmi a zariadeniami, zberného dvora strojmi, zariadeniami a nádobami a stojísk zbernými nádobami: - Elektro. Plošinová váha - 1 ks - Cestná mostová váha - 1 ks - Ručný ...
TURECKO; Trubky, nářadí
Pracujeme na stavbách zemních, naftového plynu a vodních. Dodáváme šroubovací svařované trubky, tříválečková dláta, DTH kladiva a dláta, náhradní díly hydraulických čerpadel a RKP čerpadel. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce jako dovozce i vývozce v našem oboru. Navštivte prosím naše webové stránky ...
PÁKISTÁN; Čerpadlo napájecí vody
Poptávám čerpadlo napájecí vody. Typ: vícestupňové odstředivé. Kapacita: 220 m3 / hod. Dodávaný tlak: 340 MWC. Teplota napájecí vody: až do 110 °C.
TURECKO; Turbokompresor Garrett
Hledám dealera, dodavatele originálního, nového turbokompresoru značky Garrett, turbomotoru Garrett 751851-5003 S 100 UNIT.. 724930-5009 S 100 UNIT
Rozšírenie a zvýšenie kvality separácie komunálneho odpadu v meste Medzilaborce
Zberný automobil na 1 100 l kontajnery - 1 ks; Zberný automobil na 7,5 t kontajnery - 1 ks; Závesný kontajner 7,5 t - 20 ks; Zberné nádoby plastové 1100 l na: plasty, papier, sklo, kovové obaly počet:4 x 50 ks; Triediaca linka - 1ks; Dopravník príjmový reťazový; Preberací dopravník; Obslužné schody 4ks; Držiaky big bagov - 6 ks; Vynášací dopravník ...
Poptávám použitý paletovací vozík
Poptávám paletový vozík do haly. Co nejlevněji.
RAKOUSKO; Zvedací plošiny
Hledáme firmy, které obchodují se 2 sloupovými zvedacími plošinami, buď použitými nebo novými.
NĚMECKO; Pneumatické ventily a válce
Hledáme firmy (velkoobchodníky), kteří obchodují s pneumatickými ventily a válci (FESTO, KUHNKE, MARTONAIR) .
Poptávám ND k hydraulice
Nutně bychom potřebovali l ks, ND: VP8 hydraulika Benešov Pn 18 MPA DN 8 GN 20 dm3/min. Děkujeme za zprávu, zda je to možné.
DÁNSKO; Vodní čerpadla
CMN Group, 3370 Melby, Dánsko má zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli vodních čerpadel na sluneční energii.
Poptávám vstřikovací čerpadlo
Sháním vstřikovací čerpadlo na 4S90A-komplet. Jaká by byla cena a dostupnost? Děkuji Tomášek
Poptávám použité kladkostroje BALKANCAR
Poptávám použité kladkostroje BALKANCAR lanové i řetězové, včetně N.D. na tyto kladkostroje - přírubové bulharské motory, stykače a transformátory na 42 V, řadiče lan, brzdy zdvihu, spojky apod. Nabídněte prosím.
Poptávám přírubové bulharské motory
Poptávám přírubové bulharské motory a náhradní díl na el. kladkostroje Balkancar - transformátory a stykače na 42 V, řadiče lan, pojezdy, kladnice s háky apod.