Poptávám hydraulickou pumpu na zvedání kabiny Avia
Chtěl bych koupit hydraulickou pumpu na zdvihání kabiny Avia A75.
Nákup zariadenia na odvodnenie stabilizovaného kalu
Zariadenie na odvodnenie stabilizovaného kalu obstaranie 1ks zariadenia na odvodnenie stabilizovaného kalu s montážou Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 85 000,0000 EUR
Univerzální zkušební servohydraulické zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka univerzálního zkušebního servohydraulického zařízení, vč. příslušenství, dále doprava, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhujícího personálu. Podrobněji viz ZD.
ALŽÍRSKO; Hydraulické hadice
Hledáme výrobce hydraulických hadic a příslušenství.
BANGLADÉŠ; Zavlažovací čerpadla
Rádi bychom se stali obchodními partnery českého výrobce vodních čerpadel používaných k zavlažování v zemědělství. Pro naše klienty poptáváme okolo 1000 přístrojů.
VIETNAM; Trubky, ventily, čerpadla
Poptávám trubky, ventily, příruby, ploché těsnění, šrouby, čerpadla pro chemikálie, elektrické nástroje.
GHANA; Průmyslové stroje
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme průmyslové stroje apod.
Poptávám lanové navijáky pro lodní výtah
Poptávka: Poptáváme dodávku 5 kusů lanových navijáků pro lodní výtah. Požadované parametry: a) Přímé navíjení lana: Tažná síla v laně 12,5 - 13 tun Délka lana 65 m Rychlost navíjení lana cca 0,5 m/ min b) Navíjení lana přes kladku: Tažná síla ...
Poptávám vibrační čerpadlo zn. RUCHE
Poptávám vibrační čerpadlo Ruche 2T
Poptávám použité kladkostroje Balkancar, vč. ND
Poptávám použité kladkostroje BALKANCAR lanové i řetězové, včetně N.D. na tyto kladkostroje - přírubové bulharské motory, stykače a transformátory na 42 V, řadiče lan, brzdy zdvihu, spojky apod. Nabídněte prosím.
Poptávám ND na kladkostroje Balkancar
Poptávám přírubové bulharské motory a náhradní díl na el. kladkostroje Balkancar - transformátory a stykače na 42 V, řadiče lan, pojezdy, kladnice s háky apod.
AUSTRÁLIE; Vodní čerpadla
Naše společnost by ráda otevřela nové trhy pro naše vodní trkače (vodní čerpadla) Billabong a k dosažení těchto cílů chce založit výrobní závody v různých strategicky umístěných geografických oblastech. Vodní trkače Billabong se vyrábějí v Austrálii již 154 let a používají je tisíce spokojených zákazníků. Nepotřebují k provozu elektřinu, palivo ...
Poptáváme manipulační vozíky
Manipulační vozíky pro převážení/vyvážení kontejnerových rámů na hale/z haly... Pro rámy s rozměry (šxdxv) 2,5x6x3m až 3x9x3m. Nosnost: 3-5 tun.
Poptáváme revizi výtahu
Poptáváme provedení inspekční prohlídky pro nový osobní výtah v paneláku uvedený do provozu 10/2007.Nosnost 320 kg, počet stanic / nástupišť 9/9. Další viz obrázek. Praha 13. Rozhodne nabídnutá cena. Nabídky do 14.9.2010.
NIGÉRIE; Environmentální zařízení, manipulační technika
Jsme enviromentální společnost v boji proti znečišťování, dodáváme vybavení vrtným ropným společnostem. Poptáváme výrobce a dodavatele zařízení proti znečištění po ropných haváriích. Rovněž máme zájem o manipulační prostředky pro letecký průmysl jako palety pro nakládání, zavazadlový vozík, dvojžebřík pro pasažery atd.
Poptávám hydraulický lis
Poptávám hydraulický lis s ručním ovládáním a ruční pumpou (25 t nebo 30 t). Celá ČR.
NĚMECKO; Zavazadlový vozík
Poptávám zavazadlový vozík na 60 l sudy s olejem.
Výběrové řízení – nůžky, mob. linku na odsávání provozních kapalin z autovraků, vysokozdvižný vozík
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mob. linky na odsávání provozních kapalin z autovraků, mobilních nůžek a vysokozdvižného vozíku. Uchazeč musí dodat kompletní předmět plnění.
PÁKISTÁN; Zemědělská technika
Hledám obchodní spolupráci s distributory následujícího zboží: motorový kultivátor, postřikovače, vodní čerpadla, malý žací stroj na obilí, 3dLED TV a domácí spotřebiče.
Rozšíření kapacity ZŠ Úvaly – stavební práce, vč. dodání výtahu
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací na ZŠ.
Poptávám hydraulický  tlakový spínač Rexroth HED
Rexroth HED 8 OA 20/350 K 14, p max 400 bar.
Poptávám olejový filtr na kompresor
Poptávám olejový filtr na šnekový kompresor POWER SYSTEM , model PS 4/10 , výrobní číslo 950300 , r.v. 1995. Počet ks-2
Poptáváme vertikální odstředivá čerpadla
Vertikální odstředivá čerpadla vícestupňová - pro plynovod : VERTICAL CENTRIFUGAL PUMP COMPLETE WITH ELECTRIC MOTOR DRIVER, SEVERAL STAGE, NORMAL FLOW: 2000 M3/H, DIFFERENTIAL HEAD: 346 M, NPSHA: 2.5 M, SERVICE: HC (C5+) CONDENSATE, ELECTRIC MOTOR: 3000 OR 6000 VOLT, 3 PHASE, 50 ...
Poptáváme plynové pružiny Bansbach
3x plynová pružina Bansbach /A 1A1-12-150-390-005-850N
Odstředivé čerpadlo s elektrickým motorem
Poptávám odstředivé čerpadlo s elektrickým motorem, několika stupni, normální chod 2000 M3/H, diferenciální hlava 346 M, NPSHA: 2.5 M, Service: HC (C5+) kondenzát El. motor: 3000 OR 6000 VOLT, 3 PHASE, 50 HZ, RPM=1450, SOFT STARTER TYPE.