JAR; Čerpadla, motory, ventily
Hledám obchodní spolupráci s dodavatelem hydraulických čerpadel, motorů, ventilů atd.
ETIOPIE; Generátory, čerpadla, chemikálie
Hledáme firmy, které prodávají zboží prostřednictvím tendrů (s nabídkou). Máme zájem o čerpadla všeho druhu, generátorová soustrojí (diesel a elektrická), lepidlo, zádové postřikovače, chemické látky, atd.
Poptáváme jeřábová kola pojezdu mostu
Poptávám 4 ks kola pojezdu mostu prům. 710 na mostový jeřáb 32/16t.
KEŇA; Chladicí kompresor
Poptáváme použitý dobře fungující chladicí kompresor využívající freon 134A. Žádáme cenovou nabídku co nejdříve.
Poptávám ložiska pro oběhové čerpadlo
Vážený pane , potřebuji nutně keramická ložiska přední i zadní do oběhového čerpadla NTC 40, která vyráběla Sigma Lutín v sedmdesátých letech minulého století. Čerpadlo je kulaté se svorkovnicí na vrchní straně válce motoru . Koupím i poškozené čerpadlo NTC 40 ze Sigmy Lutín.
EGYPT; Ponorné čerpadlo
Poptávám přenosné ocelové ponorné čerpadlo.
Poptávám domácí vodárnu zn. Grunfos
Koupím kompaktní domácí vodárnu GRUNFOS MQ-3-45,vestavěná ochraná funkce a tlaková nádoba,napětí 230V za nejlepší cenu.
EGYPT; Hydraulický lis
Jsme obchodní agentura THREE PYRAMIDS COMPANY působící v Egyptě od roku 1984, s úzkými kontakty na většinu průmyslových firem v Egyptě. Jeden z našich dobrých klientů vyhlašuje nový tendr na dodávku horizontálního hydraulického lisu pro montáž a vytahování kol. Kapacita 100 tun.
Poptávám zubové čerpadlo
Sháním zubové čerpadlo Autoagregáty Zlín U-32A.
Poptávám čerpadlo
Poptávám čerpadlo RIO C 25-40
PÁKISTÁN; Odstředivé čerpadlo
Poptávám přímé spřažené odstředivé čerpadlo.
Poptávám repasovanou hydraulickou ruku
Hydraulická ruka HR 3001 repasovaná
BANGLADÉŠ; Strojní zařízení a nástroje
Působíme jako obchodní zástupci zahraničních výrobců a exportérů průmyslového strojního zařízení, nástrojů a náhradních dílů. Pro více informací navštivte webové stránky www.victory-bd.net Hledáme další evropské výrobce a exportéry průmyslových projektů, strojního zařízení a nástrojů za účelem navázání obchodní spolupráce.
Poptávám čerpadlo, manžety, příruby
Gumové manžety pro spojení 2ks trubek prum. 100mm, ocelovou přírubu prum. 100mm, použitou malou vrt. soupravu na gum. pásech, nové odstředivé čerpadlo se zesíleným pláštěm dělané speciélně pro výplachové vrtání 500 l/min. s tlakem 9bar bez motoru.
Poptávám teplovodní čerpadlo
Sháním teplovodní čerpadlo MIKRON 25-NTD-74-5-LH-80 výměna pouzder. Prosím cenové nabídky.
INDIE; Oběhová čerpadla
Hledáme výrobce oběhových čerpadel na kotelní vodu pro elektrárny, včetně dodávky do Indie.
Poptávám instalaci tepelného čerpadla
Prosim o cenovou nabidku a konzultaci. Instalace tepelného čerpadla do rodiného domu. Vytápěná plocha - přízemí / patro 80/60m2, celkový vytápěný objem 365m3. Uvažuji o systému země/voda, pozemek pro kolektory = 500m2.
ETIOPIE; Generátory, čerpadla, chemikálie
Hledám vývozce generátorů, čerpadel, postřikovačů, chemikálií atd. Na bázi tendru.
Poptávám ojetý vysokozdvižný vozík
Koupím ojetý vzv, tunáž 1,5 -2t, cena do 100.000,-Kč bez DPH. Pro osobní vyzkoušení pouze ústecký kraj! -- Pavel Valach obchodní oddělení Metallplast recykling s.r.o. Tovární 20 Ústí nad Labem 400 01 pavel.valach@metallplast.cz tel, fax.: +420 475 601 250 tel, fax.: +420 475 602 062 mob.: +420 603 413 622 www.metallplast.cz
SENEGAL; Gumy na brzdy a spojky
Hledáme dodavatele a výrobce gum automobilových hydraulických brzd a spojek evropské kvality. Máme zájem o navázání trvalého obchodního vztahu.
Poptávám vlek za jeřáb
Poptávám vlek do pěti tun za jeřáb V3S včetně dokladů. Hradec Králové a okolí.
EGYPT; Čerpadla a chemické roztoky
Poptávám čerpadla na chemické roztoky jako HCI a soda.
TURECKO; Palivová čerpadla
DUSUNUR MOTORLU VASITALAR A.S. je výrobcem palivových čerpadel dobře známé značky "FDR" pro automobilový průmysl. Naše palivová čerpadla jsou mechanická membránového typu. Kvalita je certifikována EN-ISO 9001/TUV NORD. Naše čerpadla pohonných hmot lze použít pro traktory, zemní stroje, zvedací vozíky, vznětové motory pro generátory a lehká ...
TURECKO; Palivová čerpadla
Hledáme seriózní české firmy, které budou distribuovat na automobilovém trhu naše kvalitní palivová čerpadla membránového typu pro vznětové motory. Více než 200 různých typů palivových čerpadel, která se většinou používají v traktorech, vysokozdvižných vozících, zemních strojích a generátorech. Naše značka "FDR" je certifikovaná EN-ISO 9001/TUV ...
MALAJSIE; Železniční vozy
Poptávám výrobce, dodavatele železničních vozů, posunovacího železničního vozu, víceúčelového pásového vozidla s přívěsným vozíkem a otočného sloupového jeřábu.