Přenosný pulzní oxymetr
Dodávka 4 ks přenosného pulzního oxymetru pro interní JIP (3ks) a dětské (1ks) oddělení Nemocnice Žatec o.p.s. Zadavatel požaduje zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena v Kč bez DPH) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
Chabařovice - Cisternová automobilová stříkačka
Dodávka cisternové automobilové stříkačky dle technické specifikace, která je přílohou zadávací dokumentace.
Pořízení hydraulického paketovací lisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka paketovacího lisu robustní ocelové konstrukce, který bude paketovat sypký AL šrot, AL profily nebo AL výkovky/výronky. Zařízení bude pracovat v klimatických podmínkách -20 až +40°C a bude umístěno v neklimatizované hale s omezenými rozměry. Zařízení bude dodáváno tzv. „na klíč“, to znamená včetně dopravy, ...
PRŮMSTAV ŠTĚTÍ a.s. - Pořízení technologie pro snížení prašnosti - nové vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Pořízení drapákového překladače
Předmětem veřejné zakázky drapákový kolový překladač pro manipulaci s AL šrotem. Zařízení bude pracovat v klimatických podmínkách -20 °C až 40 °C a bude se pohybovat jak ve venkovních, tak vnitřních prostorách. Bližší technická specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze Technická specifikace, která tvoří přílohu č.2 výzvy k ...
REACT-EU 100 - Horkovzdušný sterilizátor pro Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Dodání 1 ks horkovzdušného sterilizátoru pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. Pozáruční servis na 96 měsíců.
REACT-EU 98 a 99 - Plicní ventilátory pro Krajskou zdravotní, a.s.
Zajištění průběžných dodávek plicních ventilátorů, po dobu účinnosti rámcové dohody (48 měsíců), včetně jejich dodání na adresy všech odštěpných závodů zadavatele. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Infuzní technika
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 20 ks infuzních systému včetně příslušenství pro ARO (3ks), Interní JIP (7ks), Gynekologické (5ks) a Chirurgické (5ks) oddělení Nemocnice Žatec o.p.s. Zadavatel požaduje zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena v Kč bez DPH) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
Transportní lůžka a vozíky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 35 ks transportních lůžek a vozíků pro podporované oddělení Nemocnice Žatec, o.p.s.
Vyhřívaná lůžka
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 2 ks vyhřívaných lůžek pro novorozence včetně příslušenství pro Gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice Žatec o.p.s. Zadavatel požaduje zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena v Kč bez DPH) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
Oxygenoterapie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 20 ks přístrojů pro oxygenoterapii pro ARO, Chirurgické, Interní a Interní JIP oddělení Nemocnice Žatec o.p.s.
Nebulizátory
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 10 ks ultrazvukových nebulizátorů pro Interní (5ks) a Chirurgické JIP (5ks) oddělení Nemocnice Žatec o.p.s. Zadavatel požaduje zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena v Kč bez DPH) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
Defibrilátory
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 4 ks defibrilátorů včetně EKG monitorů pro ARO, JIP (2ks), Chirurgické JIP (1ks) a Interní (1ks) oddělení Nemocnice Žatec o.p.s. Zadavatel požaduje zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena v Kč bez DPH) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
Gynekologická křesla
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 2 ks gynekologických křesel pro Gynekologické oddělení Nemocnice Žatec o.p.s. Zadavatel požaduje zadat hodnotící kritérium (celková nabídková cena v Kč bez DPH) při odeslání elektronické nabídky přes E-ZAK.
REACT-EU 98 a 99 -  Nemocniční lůžka s příslušenstvím včetně antidekubitních matrací
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek nemocničních lůžek pro intenzivní péči, resuscitačních lůžek, a aktivních a pasivních antidekubitních matrací, a s tím souvisejícího příslušenství, pro zdravotnická zařízení zadavatele.
Zodolnění výjezdových základen ZZS Ústeckého kraje - náhradní zdroj el. energie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž 5 ks náhradních zdrojů elektrické energie (motorgenerátorů s naftovým spalovacím motorem) včetně jejich uvedení do provozu v místech plnění dle Technické specifikace předmětu plnění, která je přílohou č. 4 ZD. Jedná se o následující objekty: -objekt výjezdové základy Zdravotnické záchranné ...
Fotovoltaický systém pro Žaluzie Poborský
Jedná se o dodání fotovoltaických modulů s celkovým výkonem 19,125 kWp, které budou umístěny na střechách objektů (podrobněji viz PD). Na pozemku investora bude dále instalován bateriový akumulační systém s jmenovitou kapacitou min. 92,16 kWh max. 96,625 kWh.
FCC BEC, s.r.o. - Eliminace prašnosti v areálu FCC BEC, s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Speciální stavby Most spol. s r.o. - Náhrada stacionárního zdroje znečišťování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drtícího zařízení pro snížení prašnosti. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Vybavení VS zimní stadion
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vybavení výměníkové stanice a rozvodů ve smyslu zhotovení Díla a dále poskytování související servisních služeb po dobu trvání záruky v délce nejméně 36 měsíců. Samotné dílo je rozděleno následovně: - SO1 Výměníková stanice i. ústřední vytápění a ZTI, DPS ii. Měření a regulace iii. Vnitřní ...
Fundus kamera pro Oční oddělení Nemocnice Most, o.z.
1 ks fundus kamery včetně pozáručního servisu
Gymnázium, Žatec, Studentská 1075, p.o. - Vybavení laboratoře, učebny a přípravny chemie
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka vybavení laboratoří pro Gymnázium Žatec, p. o. Předmět plnění této zakázky je rozdělen na 2 samostatné části. Podrobná specifikace včetně jejich popisu, technických parametrů a požadovaných počtů kusů pro stanovení nabídkové ceny je uvedena v příloze zadávací dokumentace č. 2 - Soupis dodávek (pro ...
Nový elektronický odbavovací systém
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a montáž elektronického odbavovacího systému, který umožní plnou integraci do Dopravy Ústeckého kraje, a to zejména odbavování bezkontaktními čipovými kartami a platebními kartami. Předmětem veřejné zakázky je hardware i software vybavení včetně zajištění souvisejících služeb.
Poptávám pronájem zdvihací plošiny
Dobrý den, v rámci rekonstrukce objektu jako rozpočtář hledám cenu zdvihací plošiny, zvednutí o 1,5m na podestu. V tuto chvíli potřebuji rámcovou cenu.
REACT-EU 98 - Elektrická impedanční tomografie pro Krajskou zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z.
Elektrická impedanční tomografie pro potřeby ARO oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím, pozáručním servisem na 96 měsíců a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu na 48 měsíců k těmto zdravotnickým prostředkům