Vrtací systém pro neurochirurgickou operativu v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o.z. II
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks vrtacího systému pro Neurochirurgickou kliniku Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
REACT-EU 98 - Nerezový inventář pro Krajskou zdravotní, a.s., Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových nerezových manipulačních vozíků, skříní, skříňových a speciálních vozíků a dalšího nerezového inventáře pro Nemocnici v Rumburku.
Celotělový CT skener
Dodávka 1 ks celotělového CT přístroje střední třídy, včetně pozáručního servisu na 6 let, s diagnostickou stanicí, tlakovým injektorem a dalšího příslušenství pro Radiodiagnostické oddělení.
Dodávka nového valivého uložení pracovních válců teplé duostolice
Předmětem plnění Veřejné zakázky je dodávka nového valivého uložení pracovních válců teplé duostolice 700x1400 jako náhrada za stávající uložení. CPV kódy: 42000000-6 Průmyslové stroje
Oblastní muzeum a galerie v Mostě, p. o.  -  komplexní zabezpečení budovy
Předmětem a účelem plnění je komplexní zabezpečení budovy Oblastního muzea a galerie v Mostě. Jedná se o modernizaci a rozšíření kamerového dohledového systému a systému EZS, rozšíření EPS, instalace systému pro monitorování teploty a vlhkosti, instalace elektronického jištění přístupu do určených částí objektu a příprava vedení pro dálkově ...
Kamil Gellner - využití inovativní technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního drtiče a výrobny betonových bloků. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
REACT-EU 98 Překladové zařízení pro Oddělení centrálních operačních sálů Nemocnice Most, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks překladového zařízení pro oddělení centrálních operačních sálů Nemocnice Most, o. z., Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Repetitivní transkraniální magnetická stimulace pro Psychiatrické oddělení Nemocnice Most
Předmětem této veřejné zakázky je pronájem repetitivní transkraniální magnetické stimulace (rTMS) pro Krajskou zdravotní, a.s. Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenství.
Flexibilní videokolonoskop pro gastroenterologické oddělení Nemocnice Děčín, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks flexibilního kolonoskopu na gastroenterologické oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Děčín, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
REACT-EU 100 - Hematologické analyzátory pro Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Dodání nových zdravotnických prostředků, a to: - 1 ks hematologického analyzátoru pro stanovení pětipopulačního diferenciálu leukocytů pro potřeby transfuzního oddělení, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z.; - 1 ks hematologického analyzátoru pro stanovení třípopulačního diferenciálu leukocytů pro potřeby ...
REACT-EU 100 - Hemokultivační systém pro Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Dodání hemokultivačního systému pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu k tomuto zdravotnickému prostředku. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Nákup 4 ks nízkopodlažních autobusů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks nízkopodlažních jednočlánkových autobusů provedených podle technické specifikace uvedené zejména v příloze č. 2 zadávací dokumentace, kde je uvedena bližší specifikace minimálních technických požadavků zadavatele na provedení dodávaných autobusů.
Pořízení drapákového překladače
Předmětem veřejné zakázky drapákový kolový překladač pro manipulaci s AL šrotem. Zařízení bude pracovat v klimatických podmínkách -20 °C až 40 °C a bude se pohybovat jak ve venkovních, tak vnitřních prostorách. Bližší technická specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze Technická specifikace, která tvoří přílohu č.2 výzvy k ...
Ramanův spektrometr s konfokálním mikroskopem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Ramanova spektrometru s konfokálním mikroskopem se všemi součástmi a příslušenstvím, to vše dle bližší technické specifikace vymezené v Příloze č.1 Smlouvy o realizaci dodávky.
REACT-EU 98 Porodní lůžko pro gynekologicko-porodnické oddělení, Nemocnice Teplice, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks porodního lůžka na gynekologicko-porodnické oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Teplice, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Střední škola stavební a strojní, Teplice, p. o. - dostavba areálu školy - dodávky, lakovna
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka vybavení do lakovny pro učební obory Střední školy stavební a strojní, Teplice, p.o., včetně dopravy zařízení na určené místo, montáže, uvedení do provozu, proškolení obsluhy a návodů. Škola sídlí v ulici Skupova v Teplicích, přičemž dotčené dílny jsou umístěny ve druhém nadzemním podlaží. K ...
Vrtací systém pro neurochirurgickou operativu v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks vrtacího systému pro Neurochirurgickou kliniku Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Střední škola stavební a strojní, Teplice, p. o. - dostavba areálu školy - dodávky
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka odsávání odpadu od dřevoobráběcích strojů v dílnách učebního oboru truhlář pro Střední školu stavební a strojní, Teplice, p.o., včet-ně dopravy zařízení na určené místo, montáže, uvedení do provozu, proškolení obsluhy a návodů. Škola sídlí v ulici Skupova v Teplicích, přičemž dotčené dílny jsou ...
WEKUS spol. s .r.o.- Snížení prašnosti v areálu Málkov
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
AGRO Hoštka a.s.  - Snížení prašnosti - Dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
REACT-EU 98 - Mobilní vyšetřovací světla včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků, a to 2 kusů mobilních vyšetřovacích světel pro pracoviště zadavatele v Rumburku, spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na dobu 96 měsíců.
REACT-EU 98 - Atomový absorpční spektrometr s plamenovou ionizací včetně příslušenství
Dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks atomového absorpčního spektrometru s plamenovou ionizací (FAAS) pro potřeby oddělení laboratorního komplementu, Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na 72 měsíců.
REACT-EU 100 - Analyzátor krevních elementů - digitální morfologie pro oddělení klinické biochemie
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks analyzátoru krevních elementů - digitální morfologie pro oddělení klinické biochemie Krajské zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím včetně pozáručního servisu na dobu 72 měsíců.
REACT-EU 98, 100, 102 - Myčky laboratorního skla pro potřeby Krajské zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 4 ks myček laboratorního skla včetně pozáručního servisu na 72 měsíců.
Dodávka 5 ks nízkopodlažních dvounápravových autobusů
předmětem této veřejné zakázky je dodávka 5 ks nových nízkopodlažních dvounápravových autobusů. Bližší specifikace je uvedena v ZD.