Skiaskopicko-skiagrafická sklopná stěna včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodávka 1 ks skiaskopicko-skiagrafické sklopné stěny pro potřeby RDG oddělení, Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Litoměřice, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na 96 měsíců.
REACT-EU 98 - Počítačové tomografy včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
3 ks počítačových tomografů a 1 ks kontrastní stříkačka - injektor, spolu s odpovídajícím příslušenstvím pro potřeby RDG oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Teplice, Nemocnice Litoměřice a Masarykovi nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., pracoviště Rumburk. Informace pro dodavatele: Přílohy zadávací dokumentace jsou vloženy pouze v ...
Bezplatná výpůjčka analyzátoru pro chemické vyšetření moči včetně rámcové dohody na dodávku SZM
Bezplatná výpůjčka automatického analyzátoru pro chemické vyšetření moči vč. rámcové dohody na odběr vázaného spotřebního zdravotnického materiálu na 4 roky pro Oddělení klinické biochemie Nemocnice Chomutov, o.z.
Bezplatná výpůjčka hematologického analyzátoru pro stanovení krevního obrazu
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu pro stanovení krevního obrazu a pětipopulačního diferenciálu leukocytů včetně bezplatné výpůjčky hematologického analyzátoru pro stanovení krevního obrazu a pětipopulačního diferenciálu leukocytů po dobu 48 měsíců ode dne účinnosti rámcové dohody.
ZŠ Děčín II, Kamenická - výměna VZT ve školní kuchyni
Rekonstrukce řízeného větrání pomocí vzduchotechnických jednotek s rekuperací tepla ve školní jídelně ZŠ Děčín II, Kamenická.
Nákup 3 ks kolového traktoru pro zimní a letní údržbu s mezinápravovým univerzálním žacím ramenem
Předmětem plnění této veřejné zakázky nákup 3 ks kolového traktoru pro zimní a letní údržbu s mezinápravovým univerzálním žacím ramenem. Požadavky zadavatele jsou podrobně vymezeny v Příloze č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace na profilu zadavatele. Zadavatel upozorňuje, že se musí jednat o podvozek tovární výroby.
CNC soustruh s osou Y
Předmětem výběrového řízení je uzavření kupní smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem, jejímž předmětem je dodávka CNC soustruhu s osou Y.
Dodávka RTG přístrojů vč. servisního zabezpečení
Předmětem veřejné zakázky „Dodávka RTG přístrojů vč. servisního zabezpečení“ je pořízení přístrojového vybavení pro zadavatele, definovaného v zadávací dokumentaci
Zvýšení kvality návazné péče Krajské zdravotní, a.s. - Mobilní ultrazvukový přístroj
Dodávka 1 ks mobilního ultrazvukového přístroje pro potřeby Urologického oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Most, o.z. Pozáruční servis na dobu 8 let.
Dodávky transfuzních a infuzních setů - příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s. II
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! …………………………………………………………………………………………… Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek příslušenství používaného při aplikaci transfuzní a infuzní terapie po dobu účinnosti rámcové dohody (36 měsíců), včetně jejich ...
Terapeutický RTG přístroj pro oddělení Onkologie, Krajská zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to terapeutického RTG přístroje spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
ZUUL - diagnostika specifická 2022 - 2. etapa, diagnostika pro pracoviště mykologie
postupná dodávka specifických diagnostických přípravků pro činnost laboratoře mykologie
Dodávky infuzní techniky k pumpám pro Krajskou zdravotní, a.s.
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do 1. části !!! …………………………………………………………………………… Předmětem plnění je zajištění průběžných dodávek infuzních setů určených pro podávání přes infuzní tlakovou pumpu a to po dobu účinnosti rámcové dohody (36 měsíců), včetně jejich dodání do skladů SZM nebo do ...
Střední škola stavební a strojní, Teplice, p. o. - dostavba areálu školy
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka technického vybavení dílen učebního oboru truhlář pro Střední školu stavební a strojní, Teplice, p.o.
Pořízení technického vybavení ke zpracování kompostu na skládce SONO
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technického vybavení ke zpracování kompostu na skládce "SONO". Konkrétně se jedná o 1 ks překopávače kompostu a 1ks separátoru (síta). Technické vybavení bude sloužit k překopávání, promíchávání, provzdušňování, třídění a obecně k manipulaci s organickou hmotou na obecní skládce odpadů „SONO“, a to v části ...
Servis, revize a údržba CCTV v rámci MKDS
Účelem veřejné zakázky je zajištění služeb spočívajících v provádění pravidelného servisu, oprav, revizí a údržby na instalovaném systému CCTV specifikovaném v příloze č. 3 jako seznamu kamerových bodů a instalace Městského kamerového dohlížecího systému v Ústí nad Labem (dále také „MKDS“).
Dodávka a montáž Cryo-FIB-SEM 2021/0077
Část 1 Zařízení tzv. duální iontový a elektronový mikroskop (FIB-SEM) pracující v běžných a po rozšíření o kryogenní stolek (část 2 VZ) i v kryogenních podmínkách vhodný pro: 3D objemovou strukturální a prvkovou analýzu všech typů vodivých i nevodivých materiálů, Část 2 Kryogenní stolek pro FIB-SEM s příslušenstvím více viz. zadávací ...
Úpravna vody pro Nefrologicko-dialyzační oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Děčín, o.z.
Dodávka 1 kusu úpravny vody pro Nefrologicko-dialyzační oddělení Nemocnice Děčín, o.z. včetně pozáručního servisu na 96 měsíců.
Mobilní ultrazvuky pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 1 ks mobilního ultrazvuku pro mobilní hospic Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., a dodání 1 ks mobilního ultrazvuku pro Nefrologicko- dialyzační oddělení Nemocnice Děčín, o.z. , včetně pozáručního servisu na 96 měsíců.
Dodávka 2 ks kolových traktorů
Předmětem zakázky je dodávka 2 ks kolových traktorů a příslušenství a to včetně dopravy na místo předání. Traktory a na nich upevněné prvky musí být schváleny pro provoz na pozemních komunikacích. Předmět plnění veřejné zakázky je podrobně specifikován v příloze Technická specifikace - požadavek zadavatele, která tvoří přílohu č. 1 výzvy k podání ...
Běžná údržba a opravy místních komunikací a dílčí  činnosti v rámci správy MK na r. 2023 -2025
Předmětem veřejné zakázky je běžná údržba a opravy místních komunikací a dílčí činnosti v rámci správy místních komunikací. Bližší informace o předmětu veřejné zakázky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Poptáváme servis nebo montáž nové klimatizační soustavy
Poptáváme servis nebo montáž nové klimatizační soustavy. Dobrý den, naše firma spravuje OC Galerie Na Soutoku na adrese Želetická 2277, Předměstí 41201, Litoměřice. Máme klimatizační soustavu Toshiba pro serverovnu. Problém je, že v systému je minimum chladivového plynu R 410. Příčinou je je jeho únik z venkovní jednotky. Prosím o ...
Materiálové využití odpadů  - DŘEVOVÝROBA TOPA s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka technologického vybavení pro zajištění materiálového využití odpadů.