Obnova závlahového systému, Skorkov, Otradovice
Předmětem zakázky jsou stavební práce na projekt Obnovy závlahového systému (Skorkov, Otradovice)
Nákup anatomických modelů
Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je „Nákup anatomických modelů“: Výukový model chovného prasete, sada anatomických modelů skotu - inseminační a injekční simulátor a simulátor pro těžké porody skotu.
Nákup vybavení laboratoří
Předmětem této části Veřejné zakázky je dodávka Osvětlovacího kitu včetně reversní osmózy a Mobilní laboratoře a studentského mikroskopu.
Pořízení recyklační linky na zpracování neshodných výrobků pro společnost MADEX TRADING, s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka recyklační linky na zpracování neshodného odpadu.
Dodávka cisternové automobilové stříkačky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky.
Pořízení decentrální vzduchotechniky do MěÚ Lysá nad Labem
Pořízení decentrální vzduchotechniky: 5 samostatných VZT jednotek o jednotlivém objemovém průtoku vzduchu 3x max. 1500 m3/h a 2x max. 2505 m3/h s účinností min. 90 %. Osazení čidla CO2 s IR senzorem.
Poptávám hydraulickou plošinu
Poptávám nutně a rychle hydraulickou plošinu k rod.domu, nebo návrh řešení. Děkuji
Poptávám dovoz vody do bazénu
Poptávám vodu do bazénu cca.20 kubíků. Lokalita Žehušice - Bojmany okr.Kutná Hora
Přístroj pro detekci chemických látek v ovzduší
1 ks detekčního zařízení pro bezkontaktní vzdálené monitorování nebezpečných látek v ovzduší
Přístroj RTG skiagrafický s přímou digitalizací
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroj RTG skiagrafického s přímou digitalizací vč. příslušenství se zárukou za jakost a plnou provozuschopnost min. 24 měsíců. Veřejná zakázka bude zahrnovat i demontáž a ekologickou likvidaci stávajícího přístroje, instalaci, montáž a uvedení dodaného zařízení do provozu, vstupní validace, ...
Poptávám dovoz vody do bazénu
Poptávám vodu do bazénu...9m3, Český Brod, Liblice...
Poptávám dovoz vody
Poptávám dovoz vody do zahradní vířivky, 700 litrů.
Přístroj pro charakterizaci interakcí biomolekul na bázi bio-layer interferometrie
Přístroj pro charakterizaci interakcí biomolekul na bázi bio-layer interferometrie, související potřebný software, počítač vč. LCD monitoru.
Poptáváme přístupový turniket
Dobrý deň, Mali by sme záujem o prístupový turniket s prechodom pre bicykle. Vedeli by ste mi prosím Vás poslať cenovú ponuku, ak to máte v ponuke? Ďakujem veľmi pekne.
Dodávka a instalace kompletního vybavení nové ZŠ Za cihelnou v Roztokách u Prahy
Předmětem plnění zakázky je jednorázová dodávka, a v nutných případech i instalace kompletního vybavení nově budované základní školy „Za cihelnou“ v Roztokách u Prahy. Její objekt je koncipován jako třípodlažní (1 PP a 2 NP), rámcově zahrnující 3 třídy pro školní družinu; učebnu ICT, učebnu přírodopisu, dvě jazykové učebny a 8 kmenových tříd s ...
Pořízení přístrojového vybavení I
Předmět plnění této veřejné zakázky je součástí projektu spolufinancovaného ze strukturálních fondů REACT-EU prostřednictvím Integrovaného regionálního operačního programu (IROP), výzvy č. 98 „Rozvoj, modernizace a posílení odolnosti páteřní sítě poskytovatelů zdravotní péče s ohledem na potenciální hrozby“. Předmětem veřejné zakázky je dodávka a ...
Hvožďany - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky (CAS 20/4000/240 - S 2 R) pro potřeby JPO III/1 - Hvožďany.
Dodávky reagencií a spotřebního materiálu pro rutinní biochemická a imunochemická stanovení
Dodávky reagencií a spotřebního materiálu pro rutinní biochemická a imunochemická stanovení s výpůjčkou analytického systému
Dodávka systému pro cytogenetické analýzy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového systému pro cytogenetické analýzy s příslušenstvím. Systém bude určený pro provádění cytogenetických měření zahrnujících skenování, zaostřování, vyhledávání a analyzování vzorků. Předmětem veřejné zakázky je dále doprava do místa plnění, uvedení systému do provozu, předání veškeré dokumentace, zaškolení ...
Pořízení nové cisternové automobilové stříkačky pro městys Plaňany
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S.
Pořízení závlah firmou Zelenina Polabí a.s.
Předmětem zakázky je dodávka závlahového systému.
Pořízení nové cisternové automobilové stříkačky pro město Březnice
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S.
Pořízení nízkoemisních vozidel CNG pro zajištění dopravní obslužnosti obcí Kokořínska
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks nových nízkoemisních nízkopodlažních autobusů s pohonem CNG splňujících normu EURO 6 dle specifikovaných parametrů uvedených v příloze č. 1 smlouvy. Předmětem veřejné zakázky je rovněž dodávka zboží na místo určené zadavatelem a zaškolení obsluhy.
Cisternová automobilová stříkačka pro JSDH Středokluky
Předmětem této zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“, v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) s maximální výškou 3100 mm v nezatíženém stavu, která ...
Zobrazovací reader s inkubací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zobrazovacího readeru s inkubací.