Dosahová vozidla včetně vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou dosahových vozidel včetně vybavení ve dvou technických specifikacích dle příloh zadávací dokumentace.
Modernizace magnetické rezonance
Předmětem plnění této veřejné zakázky je modernizace stávající technologie magnetické rezonance. Plnění veřejné zakázky bude spočívat v provedení technických úprav stávající technologie magnetické rezonance, případně v kompletní dodávce nové technologie magnetické rezonance tak, aby konečná technologie (soubor přístrojů) splňovala funkční a ...
Poskytování služeb údržby a opravy komunikací pro Město Mnichovo Hradiště II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění čištění, zimní údržby, letní údržby a oprav komunikací, chodníků a ostatních venkovních zpevněných ploch, sběr odpadu z odpadkových košů, úklid autobusových čekáren ve městě Mnichovo Hradiště a v místních částech na dobu neurčitou.
Poptávám nová kolečka na paletový vozík
Poptávám nová kolečka na paletový vozík typ: FGR-16 BELET OPP VEJPRTY, jsou to přední kolečka 2ks.
Poptávám zařízení na zpracování lučního sena na granule
Poptávám stroj nebo zařízení na zpracování lučního sena na granule pro hosp. zvířata.
Poptáváme lis a drtič ovoce
Poptáváme lis a drtič ovoce s kapacitou do 70l/hod. Nejsme plátci DPH. Z cenovou nabídku velice děkuji Linda Nárovcová
Výroba rotoru kompandéru
Předmětem plnění této veřejné zakázky je výroba, testování, sestavení a dodávka rotoru kompandéru (kompandér: turbosoustrojí radiálního kompresoru s pohonnou radiální turbínou na společné hřídeli).
FZŠ + Kostelec nad Černými lesy - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem této zakázky je dodávka jednoho kusu nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro 6 osob) a hmotnostní třídy S včetně veškerého požadovaného a povinného vybavení.
Dodávka rekuperátoru
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba a dodávka rekuperátoru (tepelného výměníku) pro experimentální smyčku CO2.
Sanitní vozidla ZZS - typ C
Zadávací řízení je realizováno za účelem uzavření dvou smluv mezi zadavatelem a dodavatelem, jejichž předmětem bude v případě každé smlouvy dodávka 15 ks nových sanitních vozidel (tj. celkem 30 ks) rychlé zdravotnické pomoci ambulance typu C, včetně zdravotnické zástavby. Jedná se o vozidla zvláštního určení sanitní automobil typu C podle ČSN EN ...
FZŠ - Klecany - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem této zakázky je dodávka jednoho kusu nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro 6 osob) a hmotnostní třídy S včetně veškerého požadovaného a povinného vybavení.
Zajištění odpadového hospodářství a údržby komunikací na území města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Předmětem veřejné zakázky (část A - B) jsou služby spočívající v zajištění odpadového hospodářství a údržby komunikací na území města Brandýs nad Labem - Stará Boleslav. Bližší specifikace předmětu každé části veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1a nebo 1b zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části podle předmětu plnění, a ...
Magnetická rezonance
Dodání, instalace a zprovoznění magnetické rezonance, vč. záručního servisu v délce trvání 24 měsíců Pozáruční servis magnetické rezonance v délce trvání 6 let
Poptávám pogumované válce
Dobrý deň chcem sa spýtať na pogumovane valce o priemere cca 89x320 z pevným hriadelom a voľným hriadelom aká by bola cenová ponuka ďakujem.
Dolní Kralovice - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ (CAS schopná provozu na všech komunikacích a částečně i mimo komunikace), v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S ...
Rozvoj a modernizace Oblastní nemocnice Mladá Boleslav a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístroje včetně instalace a servisních služeb
Pořízení přístrojového vybavení  oblast 1 Ultrazvukový přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového Ultrazvukového přístroje se zárukou za jakost a plnou provozuschopnost min. 24 měsíců. Předmět plnění veřejná zakázky bude zahrnovat i instalaci, montáž a uvedení dodaných zařízení do provozu. Součástí nabídkové ceny bude provádění validací nebo PBTK (periodických bezpečnostně technických kontrol) ...
Poskytování služeb údržby a opravy komunikací pro Město Mnichovo Hradiště
Předmětem veřejné zakázky je zajištění čištění, zimní údržby, letní údržby a oprav komunikací, chodníků a ostatních venkovních zpevněných ploch, sběr odpadu z odpadkových košů, úklid autobusových čekáren ve městě Mnichovo Hradiště a v místních částech na dobu neurčitou.
Modernizace odborných a jazykových učeben, zlepšení podmínek pro výuku v areálu praktické přípravy
Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je dodávka a instalace přístupového a docházkového systému a kamerového systému v areálu školy a areálu školního hospodářství. Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v technické specifikaci, která je přílohou Zadávací dokumentace.
Nemocnice Slaný - Nová trafostanice TS2
Účelem této veřejné zakázky je zajištění dostatečného příkonu elektrické energie v napěťové úrovni 0,4 kV (NN) do areálu Nemocnice Slaný. Předmětem této veřejné zakázky je vybudování objektu trafostanice s transformátorem a dieselagregátem, rozvodny VN a NN a kabelových tras.
Rekonstrukce a modernizace vybavení akutní péče Masarykovy nemocnice Rakovník
Předmětem této veřejné zakázky je: dodávka a instalace nového, nepoužitého a nerepasovaného anesteziologického přístroje, 3 ks a to vše v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Rekonstrukce a modernizace vybavení akutní péče Masarykovy nemocnice Rakovník - plicní ventilátory
Předmětem veřejné zakázky je: 1.dodávka a instalace nového, nepoužitého, nerepasovaného plicního ventilátoru pro intenzivní péči - zaměření na léčbu ARDS, 1 ks; 2. dodávka a instalace nového, nepoužitého, nerepasovaného plicního ventilátoru pro intenzivní péči - zaměření na weaning od UPV, ARDS, 2 ks; 3. dodávka a instalace nového, nepoužitého, ...
Rekonstrukce a modernizace vybavení akutní péče Masarykovy nemocnice Rakovník - ultrazvuky
Předmětem veřejné zakázky je 1. dodávka a instalace nového, nepoužitého, nerepasovaného ultrazvukového přístroje pro ARIM, 1 ks; 2. dodávka a instalace nového, nepoužitého, nerepasovaného Echokardiografu vyšší střední třídy, 1 ks; a to vše v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Technologické vybavení kuchyně
Předmětem veřejné zakázky je technologické vybavení stravovacího provozu. Především vybavení hlavní provozní části, tj. varny a výdejny jídel.
FZŠ Klášter Hradiště nad Jizerou Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S, (dále jen „CAS“).