Pořízení přístrojové techniky pro laboratoře - II
Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 3 části v souladu s ustanovením § 35 ZZVZ, a to: ČÁST 1: Šokový zmrazovač (interní číslo VZ: 2022_056_01_00), ČÁST 2: Velkoobjemová centrifuga (interní číslo VZ: 2022_056_02_00), ČÁST 3: Automatický imunohematologický analyzátor (interní číslo VZ: 2022_056_03_00). Podrobná technická specifikace je uvedena ...
Plicní ventilátory
Dodávka plicních ventilátorů a zabezpečení jejich záručního a pozáručního servisu po dobu jejich předpokládané životnosti (8 let).
Reagencie a příslušenství k přístrojům QX200 AutoDG Droplet Digital PCR System
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky reagencií a příslušenství pro analýzy metodou digitální PC kompatibilní s přístroji QX200 AutoDG Droplet Digital PCR System, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Analýza stavebně-technických a provozních rizik vybraných objektů MHMP
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je zpracování analýzy stavebně-technických a provozních rizik budov.
EDA - Modernizace TG3
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kompletního nového oběžného kola reverzní Francisovi turbíny pro soustrojí TG3, a to vč. demontáže, montáže, veškerých měření a zkoušek, splňující požadavky uvedené v zadávací dokumentaci.
Preparativní elektroforéza a vybavení laboratoře infrastruktury FJFI RAMSES - 2. část
Předmětem zakázky je dodávka vybavení laboratoře infrastruktury FJFI RAMSES.
Dynamický nákupní systém na pořízení nových výtahů
Zadavatel prostřednictvím tohoto zadávacího řízení zavádí dynamický nákupní systém dle § 138 a násl. zákona na pořízení nových výtahů do stávajících budov v areálech Všeobecné fakultní nemocnice v Praze; blíže viz zadávací podmínky.
Dodávky jednorázového spotřebního materiálu - Kity pro synchronizovanou srdeční podporu
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kitů pro synchronizovanou srdeční podporu plně kompatibilní s přístrojem Xenios i-Cor pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky (VZ) je i vymezen závazným návrhem smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek.
VTslužby s.r.o. - Využití inovativní technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drtiče a třídiče. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v přílohách č. 4 - technická specifikace. Blíže viz zadávací dokumentace.
Dodávka Bibliobusu
Předmětem tohoto zadávacího řízení je provedení díla - bibliobusu. Bibliobus je koncipován jako multifunkční prostor, v kterém bude možno realizovat celou řadu různorodých aktivit. V prostoru bibliobusu se budou primárně odehrávat komunitní a vzdělávací aktivity, které budou realizovány mimo jiné i pomocí IT a obdobných moderních technologií. Jako ...
Oprava hnacích podvozků EJ 471 a běžných dvojkolí v rozsahu R1
Účelem veřejné zakázky s názvem „Oprava hnacích podvozků EJ 471 a běžných dvojkolí v rozsahu R1“ je uzavření rámcové dohody podle § 131 Zákona o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také „ZZVZ“) a n. a § 169 ZZVZ jejímž předmětem je provedení opravy sady hnacích podvozku elektrických jednotek 471 v rozsahu R1 - přičemž jedna sada ...
Zajištění správy a provozu záznamových serverů
Předmětem této Veřejné zakázky je zajištění správy a provozu záznamových serverů IP kamer kamerového systému Hlavního města Prahy na platformu Geutebrück. Účelem tohoto zadávacího řízení je uzavření Smlouvu o poskytování služeb s jedním dodavatelem.
Dodávka pásu trubkového dopravníku KOCH PC 350
Předmětem zakázky je dodávka pryžového dopravního pásu s textilní kostrou pro dopravník KOCH PC 350 včetně spojovacího materiálu pásu vulkanizací za tepla. Podrobnosti jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Centralizovaný nákup detekčních průchozích rámů v justici 2022-2026
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky detekčních průchozích rámů pro Zadavatele a jeho Resortní složky.
REACT EU 98 - Anesteziologické přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka anesteziologických přístrojů pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze; blíže viz zadávacích podmínky. Přístrojové vybavení je pořizováno v rámci 98. Výzvy Integrovaného regionálního operačního programu z projektu VFN Praha Obnova a rozvoj ...
REACT EU 100 - Sekvenátory
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks sekvenátoru pro Ústav lékařské biochemie a laboratorní diagnostiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Přístrojové vybavení je pořizováno v rámci 100. Výzvy ...
Dodávka CNC laserového řezacího stroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka CNC laserového řezacího stroje s příslušenstvím
Dodávky jednorázových flexibilních video bronchoskopů s výpůjčkou digitálního video procesoru
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu pro bronchoskopii prostřednictvím konsignačního skladu, (dále jen „zboží“) pro Všeobecnou fakultní 2 nemocnici v Praze (VFN). Předmět plnění je blíže specifikován v příloze těchto zadávacích podmínek č. 2 - Ceník a specifikace zboží. Více viz zadávací podmínky.
RD - Dodávka kompaktních traktorů s čelním nakladačem
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody pro každou její část s jedním účastníkem na pořízení až 17 nových traktorů dle specifikace v příloze č. 1 ZZD určených k pracím v oblasti zemědělství v závislosti na využitých pracovních adaptérech. Zadavatel garantuje odběr celkem 9 ks. Součástí předmětu plnění je také provádění servisních ...
FN Motol - 3 ultrazvukové přístroje
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů a systémů pro Interní kliniku 2. LF UK a FN Motol a pro Kliniku zobrazovacích metod 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Úpravna vody včetně servisu a dodávek SZM
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka úpravny vody a souvisejících zařízení pro hemodialyzační terapii: s předúpravnou vody, zařízením pro horkou desinfekci celého systému a zařízením pro míchání dialyzačních koncentrátů včetně instalací rozvodů pro permeát a dialyzační koncentráty., vč. zajištění záručního a následného pozáručního ...
Elektrokoagulace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických prostředků (11 ks elektrokoagulací a příslušenství) - blíže viz ZD
Stentgrafty kombinované s cévní protézou II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM hybridních stentgraftů, určených k léčbě aneuryzmat, disekcí a specifických lézí hrudní aorty pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Poptávám dovoz vody do nádrží
Poptávám pro náš vznikající spolek, konkrétně pro komunitní zahradu na Praze 13, dovoz vody do nádrží. Zajímají nás informace ohledně dovozu na místo a hlavně ceník. Děkuji za informace!